konstancja322 30.09.06, 21:15 Proszę o rzetelne opinie na temat wózka Emmaljunga - City Cross. Właśnie taki mamy zamiar kupic. Już go oglądalismy i wg nas jest super. Co o tym sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kata-linka Re: Emmaljunga - City Cross 01.10.06, 18:47 Ja też przymierzam się do kupna tego wózka i baaardzo jestem ciekawa opinii użytkowniczek. Odpowiedz Link Zgłoś
konstancja322 Re: Emmaljunga - City Cross 13.10.06, 19:52 Może jednak ktoś napisze wrażenia o tym wózku. Odpowiedz Link Zgłoś
mamanikosia Re: Emmaljunga - City Cross 17.10.06, 10:14 Jak już tak chcecie to napiszę parę słów o tym wóżku. Moim zdaniem jest super. Używaliśmy go najpierw z gondolą a teraz używamy spacerówki. Jest bardzo wygodny, mięciutki, lekki bo ma piankowe koła i aluminiową ramę. Dużsiedzisko, oparcie rozkładane do pozycji leżącej. Tapicerka zdejmowana. Nie wiem co jeszcze chcecie wiedzieć konkretnego, chętnie odpowiem. Jak dla mnie super. Świetnie się prowadzi. Odpowiedz Link Zgłoś