Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Grand Prix Polski-Chorzów 2003

IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 14.05.03, 14:51
    Już za kilka dni rozpoczyna sie karuzela grand Prix. Miejsca Polaków?Gollob w
    pierwszej trójce. reszta (no może poza Cegielskim) bez komentarza. jakie
    stawiacie podium. Moje typy:
    1.Rickardsson
    2.Gollob
    3.Crump
    Obserwuj wątek
      • Gość: Łysy Grand Prix Europy-Chorzów 2003 IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 14.05.03, 15:22
        Grand Prix Polski jest w Bydgoszczy.
        Moje typy:
        1.T.Gollob
        2.T.Rickardsson
        3.J.Crump
        Trzeba byc optymista!!!
        • Gość: aaa Re: Grand Prix Europy-Chorzów 2003 IP: 212.122.215.* 14.05.03, 16:41
          1.Crump
          2.Tony
          3.Adams
          4.Sulivan
        • Gość: Toma Apator Re: Grand Prix Europy-Chorzów 2003 IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 15.05.03, 09:00
          Jestem z Torunia kibicuję Polakom, ale z taką formą Gollob chyba nie ma szans
          na podium.
          1. Crump
          2. Rickardsson
          3. Sullivan lub Adams
          • Gość: Siodziu Re: Grand Prix Europy-Chorzów 2003 IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 15.05.03, 09:38
            Sorki za pomyłkę.Wiem, że Grand Prix Polski jest w Bydgoszczy, a Grand Prix
            Europy jest w Chorzowie. Wczoraj byłem osłabiony ;-)
          • Gość: skwarc@arcor.de Re: Grand Prix Europy-Chorzów 2003 IP: *.arcor-ip.net 15.05.03, 10:07
            Pozdrawiam ta droga wszystkich Fanow zuzla, zyczac wszystim udanej imprezy.
            Co do szans polakow, istnieja poza T.Golobem inni zawodnicy np. Kurmanski
            , ktory tez moze sie liczyc.
            Bede wdzieczny za Info. kto nadaje transmisje droga satelitarna ?
            Andrzej Skwarc Hamburg skwarc@arcor.de
            • Gość: MONK Re: Grand Prix Europy-Chorzów 2003 IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.03, 12:42
              c+ i chyba eurosport (retransmisja)

gollob? druga czworka chociaz mam nadzieje, ze bedzie lepiej

licze, na dobry wystep pepe.

podium? bedzie niespodzianka - Adams albo Nicholls?
      • Gość: BB Re: Grand Prix Polski-Chorzów 2003 IP: 158.92.141.* 16.05.03, 15:14
        Patrza na wyniki golloba w tym roku to zajebista niespodzianka bedzie dla
        niego polfinal, ja upatruje czarnego konia w kurmanskim
        • Gość: Mario Re: Grand Prix Polski-Chorzów 2003 IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.03, 20:18
          Myslę że podium w składzie Rickardsson,Crump i Sullivan jest nierealne.
          Sullivan miał jednak tą dłuższą przerwę i brak mu jazdy.Może zabłysnie Hancock
          albo N.Pedersen ?
      • Gość: Lupac Re: Grand Prix Polski-Chorzów 2003 IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 17.05.03, 18:49
        A mi się wydaje że nasze "orzełki" odpadną już po 2 biegach , tylko jeden z
        nich pojedzie w 3 (wg moich obliczeń 3 naszych pojedzie w biegu...5). Co do
        Tomka , cóż pożyjemy zobaczymy....
      • Gość: zagrabek Re: Grand Prix Polski-Chorzów 2003 IP: *.hipernet.ras.pl 18.05.03, 01:06
        ogólnie było good, trzech Polaków w turnieju głównym, dwóch w półfinałach,
        szczerze mówiąc nie pamiętam kiedy ostatni raz (a czy było tak kiedykolwiek?)
        dwóch Polaków będzie jechało od początku w turnieju głownym ( nie licząc
        oczywiście zastępstw, dzikich kart itp). generanie niespodzianką na minus jest
        Crump, liczyłem na finał a niespodzianką na plus Dryml. Jeżeli "rudy" utrzyma
        formę to na pewno wyrówna w tym roku rekord Maugera. Tomek pojechał lepiej niż
        oczekiwałem (myślałem że odpadnie w półfinale). Zobaczymy co będzie za dwa
        tygodnie w Szwecji......?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka