alienisko 07.06.03, 15:27 Gazeta.pl > Forum > Regionalne > Kujawsko-pomorskie > Bydgoszcz Można to poprawić? bo jak się gdzieś zagłebie to potem muszę albo cofać albo przez Bydgoszcz włazić :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alienisko Re: Do Admina! 07.06.03, 15:34 Poza tym, z żużla chciałbym też wrócić do Torunia i pewnie każdy do swojego miasta :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sasiad Re: Do Admina! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 07.06.03, 19:14 alienisko napisał: > Poza tym, z żużla chciałbym też wrócić do Torunia i pewnie każdy do swojego > miasta :) true, tak jak nie stworzylismy wspolnego wojewodztwa tylko zostalismy przez bydgoskie wchlonieci tak torunskie forum zuzlowe nie polaczylo sie z bydgoskim. Odpowiedz Link Zgłoś
m0nk Re: Do Admina! 08.06.03, 00:23 nie traktuje polaczenie jako aneksji i nie mam nic przeciw zmianie, o ktorej piszecie. z pewnoscia ulatwi ona zycie miszkancom innych miast. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sasiad Re: Do Admina! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 08.06.03, 01:17 m0nk napisał: > nie traktuje polaczenie jako aneksji i nie mam nic przeciw zmianie, o ktorej > piszecie. z pewnoscia ulatwi ona zycie miszkancom innych miast. ja tez, tyle ze u was jest spoko a o nas ktos zapomnial i poszedl na latwizne. wyglada to tak jakby wasze forum podpieto do forum zuzlowego a nasze do waszego a nie ogolnego. mam nadzieje ze jasno sie wyrazilem, choc mam watpliwosci generalnie pierdoła ale sie na oczy rzuca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolero Re: Do Admina! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.03, 03:51 alienisko napisał: > Gazeta.pl > Forum > Regionalne > Kujawsko-pomorskie > Bydgoszcz > > Można to poprawić? bo jak się gdzieś zagłebie to potem muszę albo cofać albo > przez Bydgoszcz włazić :) Gazeta.pl > Forum > Sport > żużel - tak się teraz wchodzi ! Jeśli Jeszcze nie ma na początku pod sportem żużla to faktycznie wina Admina - miał być , wtedy sport można ominąć ! Czyli Gazeta.pl > Forum > żużel Chyba o to chodziło !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elodia Re: Do Admina! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.03, 03:57 Fakt i racja ,,,do takiego forum nie ma co zaglądać , pod sportem jest : Sport Ad-Am, Koszykówka, Liga Polska, Piłka nożna, Piłkarzyki, Piłkarzyki Liga Mistrzów, Siatkówka ... i nikomu nie przyjdzie do łba , że dalej jest żużel - nie o to walczyłam !!! jak tak to się wycofuję o!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
elodia Re: Do Admina! 08.06.03, 04:38 • Re: Jest podforum !!! elodia 08-02-2003 00:36 odpowiedz na list odpowiedz cytując Super ! Tylko czemu nie ma na pierwszej stronie w SPORT ? Dopiero jak się wejdzie do SPORTU to widać ! • Re: Jest podforum !!! adres: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl Gość: MONK 08-02-2003 09:42 odpowiedz na list odpowiedz cytując Posty torunskiie tez maja sie tu znalezc ; tak przynajmniej mowil tebe.chyba jeszcze nie skonczyli pracy • Re: Jest podforum !!! adres: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl Gość: Remwil 08-02-2003 10:23 odpowiedz na list odpowiedz cytując Posty toruńskie sie znajda i podejrzewam ze to o czym mowi elodia tez bedzie widac no i następny dowód na to , że gadał dziad do obrazu a obraz... ani razu... chyba oleję to forum w ogóle ...... musi mi starczyć papierowe GW i forum na sportsboard a może jest inna gazeta ? choć nie tak dawno się zachwycałam GW .... ale obiecuję , że poszukam ... Ma rację Alienisko , przecież nie każdy fan żużla musi być z naszego regionu i.... nie każdy musi się interesować innymi sportami....... mam dość !!!!!!! Co z tych moich słów ?????? Po co ja tu włażę? Do Adama mam kontakt pośredni , niestety , dotrze do niego za późno ale niech on się może zastanowi kogo zatrudnia !!! Odpowiedz Link Zgłoś
alienisko Re: Do Admina! 08.06.03, 23:59 Ja zaczynam czytać GW od strony mojego miasta, potem przechodze tamtędy na forum regionalne, a potem do żużla i z żużla chciałbym z powrotem wrócić do siebie, więc to co mi przedstawileś w żaden sposób mnie nie satysfakcjonuje. Zapewne dotyczy to większości forumowiczów. Odpowiedz Link Zgłoś
alienisko Re: Do Admina! 09.06.03, 00:01 No i jak dam tu posta, to potem musze cofać się przeglądarką, bo nie mam na pasku linków żużla :P Odpowiedz Link Zgłoś
sdb Re: Do Admina! 09.06.03, 16:31 od zawsze stosuje cofanie- mnei ten problem nie dotyczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: racja Re: Do Admina! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.03, 00:06 racja - ktoś z Wrocławia czy Leszna też ma wchodzić przez Bydgoszcz? a z głównej skoro tam nie pisze pod SPORT to skąd ma wiedzieć , że dalej jest ?? jasnowidzów niewielu Odpowiedz Link Zgłoś
alienisko Re: Do Admina! 10.06.03, 17:12 To musi byc fascynujace jak topic ma 50 postow, a czytasz wszystkie po kolei :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sasiad Re: Do Admina! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 10.06.03, 18:04 alienisko napisał: > To musi byc fascynujace jak topic ma 50 postow, a czytasz wszystkie po kolei :D niezla frekwencja tylu ludzi sie musi naklepac a chetnych do pracy w GW niewielu jak widac ps. ciekawe czy dadza "przedruk" w papierowej :) Odpowiedz Link Zgłoś