Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Do Admina!

07.06.03, 15:27
    Gazeta.pl > Forum > Regionalne > Kujawsko-pomorskie > Bydgoszcz

Można to poprawić? bo jak się gdzieś zagłebie to potem muszę albo cofać albo
    przez Bydgoszcz włazić :)
    Obserwuj wątek
      • alienisko Re: Do Admina! 07.06.03, 15:34
        Poza tym, z żużla chciałbym też wrócić do Torunia i pewnie każdy do swojego
        miasta :)
        • Gość: sasiad Re: Do Admina! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 07.06.03, 19:14
          alienisko napisał:

> Poza tym, z żużla chciałbym też wrócić do Torunia i pewnie każdy do swojego
          > miasta :)

true, tak jak nie stworzylismy wspolnego wojewodztwa tylko zostalismy przez
          bydgoskie wchlonieci tak torunskie forum zuzlowe nie polaczylo sie z bydgoskim.
          • m0nk Re: Do Admina! 08.06.03, 00:23
            nie traktuje polaczenie jako aneksji i nie mam nic przeciw zmianie, o ktorej
            piszecie. z pewnoscia ulatwi ona zycie miszkancom innych miast.
            • Gość: sasiad Re: Do Admina! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 08.06.03, 01:17
              m0nk napisał:

> nie traktuje polaczenie jako aneksji i nie mam nic przeciw zmianie, o ktorej
              > piszecie. z pewnoscia ulatwi ona zycie miszkancom innych miast.

ja tez, tyle ze u was jest spoko a o nas ktos zapomnial i poszedl na latwizne.
              wyglada to tak jakby wasze forum podpieto do forum zuzlowego a nasze do
              waszego a nie ogolnego. mam nadzieje ze jasno sie wyrazilem, choc mam
              watpliwosci
              generalnie pierdoła ale sie na oczy rzuca
      • Gość: bolero Re: Do Admina! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.03, 03:51
        alienisko napisał:

> Gazeta.pl > Forum > Regionalne > Kujawsko-pomorskie > Bydgoszcz
        >
        > Można to poprawić? bo jak się gdzieś zagłebie to potem muszę albo cofać albo
        > przez Bydgoszcz włazić :)
        Gazeta.pl > Forum > Sport > żużel - tak się teraz wchodzi ! Jeśli Jeszcze nie
        ma na początku pod sportem żużla to faktycznie wina Admina - miał być , wtedy
        sport można ominąć ! Czyli
        Gazeta.pl > Forum > żużel
        Chyba o to chodziło !!!!!
        • Gość: elodia Re: Do Admina! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.03, 03:57
          Fakt i racja ,,,do takiego forum nie ma co zaglądać , pod sportem jest :

Sport
          Ad-Am, Koszykówka, Liga Polska, Piłka nożna, Piłkarzyki, Piłkarzyki Liga
          Mistrzów, Siatkówka

... i nikomu nie przyjdzie do łba , że dalej jest żużel - nie o to walczyłam !!!
          jak tak to się wycofuję o!!!!
          • elodia Re: Do Admina! 08.06.03, 04:38

• Re: Jest podforum !!!
            elodia 08-02-2003 00:36 odpowiedz na list odpowiedz cytując

Super ! Tylko czemu nie ma na pierwszej stronie w SPORT ? Dopiero jak się
            wejdzie do SPORTU to widać !

• Re: Jest podforum !!! adres: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl
            Gość: MONK 08-02-2003 09:42 odpowiedz na list odpowiedz cytując

Posty torunskiie tez maja sie tu znalezc ; tak przynajmniej mowil
            tebe.chyba
            jeszcze nie skonczyli pracy

• Re: Jest podforum !!! adres: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl
            Gość: Remwil 08-02-2003 10:23 odpowiedz na list odpowiedz
            cytując

Posty toruńskie sie znajda i podejrzewam ze to o czym mowi elodia
            tez bedzie
            widac

no i następny dowód na to , że gadał dziad do obrazu a obraz... ani razu...
            chyba oleję to forum w ogóle ......
            musi mi starczyć papierowe GW i forum na sportsboard a może jest inna
            gazeta ? choć nie tak dawno się zachwycałam GW .... ale obiecuję , że
            poszukam ... Ma rację Alienisko , przecież nie każdy fan żużla musi być z
            naszego regionu i.... nie każdy musi się interesować innymi sportami.......
            mam dość !!!!!!! Co z tych moich słów ?????? Po co ja tu włażę?
            Do Adama mam kontakt pośredni , niestety , dotrze do niego za późno ale niech
            on się może zastanowi kogo zatrudnia !!!
        • alienisko Re: Do Admina! 08.06.03, 23:59
          Ja zaczynam czytać GW od strony mojego miasta, potem przechodze tamtędy na
          forum regionalne, a potem do żużla i z żużla chciałbym z powrotem wrócić do
          siebie, więc to co mi przedstawileś w żaden sposób mnie nie satysfakcjonuje.
          Zapewne dotyczy to większości forumowiczów.
          • alienisko Re: Do Admina! 09.06.03, 00:01
            No i jak dam tu posta, to potem musze cofać się przeglądarką, bo nie mam na
            pasku linków żużla :P
            • sdb Re: Do Admina! 09.06.03, 16:31
              od zawsze stosuje cofanie- mnei ten problem nie dotyczy
              • Gość: racja Re: Do Admina! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.03, 00:06
                racja - ktoś z Wrocławia czy Leszna też ma wchodzić przez Bydgoszcz? a z
                głównej skoro tam nie pisze pod SPORT to skąd ma wiedzieć , że dalej jest ??
                jasnowidzów niewielu
              • alienisko Re: Do Admina! 10.06.03, 17:12
                To musi byc fascynujace jak topic ma 50 postow, a czytasz wszystkie po kolei :D
                • Gość: sasiad Re: Do Admina! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 10.06.03, 18:04
                  alienisko napisał:

> To musi byc fascynujace jak topic ma 50 postow, a czytasz wszystkie po
                  kolei :D

niezla frekwencja
                  tylu ludzi sie musi naklepac a chetnych do pracy w GW niewielu jak widac
                  ps. ciekawe czy dadza "przedruk" w papierowej :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka