Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Bilety Ulgowe!!!!!!!!!

IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 16.07.03, 23:29
    Panie Karwan z całym szacunkiem ośmieszył się Pan na antenie Radia Gra
    twierdząc, że najtańszy bilet na meczu Apatora w Częstochowie kosztował 20
    zł, , byłam na wspomnianym meczu i potwierdzam, że NAJTAŃSZY BILET- BILET
    ULGOWY KOSZTOWAŁ 12 ZŁOTYCH I STUDENCI BEZ PROBLEMU MOGLI WEJŚĆ NA OWY BILET
    NA MECZ, tak więc NIE OSZUKUJMY SIĘ Toruń to jedyny ośrodek żużlowy w Polsce,
    (byłam jak dotychczas na wszystkich wyjazdach APATORA)gdzie studenci nie są
    traktowani ulgowo :(!!!!!!!!!!!!!WSTYD!!!!!!!!!!!
    Obserwuj wątek
      • maatti Re: Bilety Ulgowe!!!!!!!!! 17.07.03, 01:12
        Gość portalu: mika napisał(a):

> Panie Karwan z całym szacunkiem ośmieszył się Pan na antenie Radia Gra
        > twierdząc, że najtańszy bilet na meczu Apatora w Częstochowie kosztował 20
        > zł, , byłam na wspomnianym meczu i potwierdzam, że NAJTAŃSZY BILET- BILET
        > ULGOWY KOSZTOWAŁ 12 ZŁOTYCH I STUDENCI BEZ PROBLEMU MOGLI WEJŚĆ NA OWY BILET
        > NA MECZ, tak więc NIE OSZUKUJMY SIĘ Toruń to jedyny ośrodek żużlowy w Polsce,
        > (byłam jak dotychczas na wszystkich wyjazdach APATORA)gdzie studenci nie są
        > traktowani ulgowo :(!!!!!!!!!!!!!WSTYD!!!!!!!!!!!

hmm chyba nie jedyny... w Gdańsku WSZYSCY płacą 15 zeta:)
        • Gość: FLACHA Re: Bilety Ulgowe!!!!!!!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 17.07.03, 08:26
          maatti napisał:

> Gość portalu: mika napisał(a):
          >
          > > Panie Karwan z całym szacunkiem ośmieszył się Pan na antenie Radia Gra
          > > twierdząc, że najtańszy bilet na meczu Apatora w Częstochowie kosztował 20
          >
          > > zł, , byłam na wspomnianym meczu i potwierdzam, że NAJTAŃSZY BILET- BILET
          > > ULGOWY KOSZTOWAŁ 12 ZŁOTYCH I STUDENCI BEZ PROBLEMU MOGLI WEJŚĆ NA OWY BIL
          > ET
          > > NA MECZ, tak więc NIE OSZUKUJMY SIĘ Toruń to jedyny ośrodek żużlowy w Pols
          > ce,
          > > (byłam jak dotychczas na wszystkich wyjazdach APATORA)gdzie studenci nie s
          > ą
          > > traktowani ulgowo :(!!!!!!!!!!!!!WSTYD!!!!!!!!!!!
          >
          > hmm chyba nie jedyny... w Gdańsku WSZYSCY płacą 15 zeta:)

OJ MIKA, MIKA. ZAMIAST TRWONIC SZMAL NA WYJAZDY I BILETY NA ZUZEL, ZABRALABYS
          SIE DO NAUKI ZE SWEJ ZREFORMOWANEJ 1SZEJ CZYTANKI. PO CO CI TE WYJAZDY, LEPIEJ
          ZROBIC BIBKE W AKADEMIKU.
      • Gość: sasiad Re: Bilety Ulgowe!!!!!!!!! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 17.07.03, 11:58

> Panie Karwan z całym szacunkiem ośmieszył się Pan na antenie Radia Gra
        > twierdząc, że najtańszy bilet na meczu Apatora w Częstochowie kosztował 20
        > zł, , byłam na wspomnianym meczu i potwierdzam, że NAJTAŃSZY BILET- BILET
        > ULGOWY KOSZTOWAŁ 12 ZŁOTYCH I STUDENCI BEZ PROBLEMU MOGLI WEJŚĆ NA OWY BILET
        > NA MECZ, tak więc NIE OSZUKUJMY SIĘ Toruń to jedyny ośrodek żużlowy w
        Polsce,
        > (byłam jak dotychczas na wszystkich wyjazdach APATORA)gdzie studenci nie są
        > traktowani ulgowo :(!!!!!!!!!!!!!WSTYD!!!!!!!!!!!

z calym szacunkiem pan Karwan osmieszal sie nie tylko tym, bronil Zabika
        twierdzac ze nie popelnil on zadnego bledu taktycznego w trakcie sezonu a
        decyzje podjal pod presja. a co do biletow ulgowych to jak komus tak zalezy to
        proponuje odszukac legitymacje szkolna, choc i tak to nie jest konieczne.
        jeden z moich znajomych (chlop prawie 30 letni) zawsze wchodzi na legitymacje
        i sie do tego stopnia przyzwyczail ze jak jej raz z domu zapomnial (na derby w
        Toruniu) to powiedzial przy bramce ze zapomnial z samochodu a tata juz na
        stadionie i go wpuscili. jednego mozna byc pewnym (jak to ujal prezes), ze
        student jest bardzo przedsiebiorczy (nawet po studiach).
        pomijam fakt ze studenci ktorzy nie kombinuja w ten sposob na mecz z pila czy
        gdanskiem zostaja w domach przy radiu a mogli by wejsc na ulgowy i zrobic
        troche tloku na trybunach a tak mecze rozgrywane sa przy 3-4 tysiacach kibicow
        i kazdy kto na nie przychodzi czuje sie jak na treningu punktowanym przed
        sezonem
        pzdr
        • alienisko Re: Bilety Ulgowe!!!!!!!!! 17.07.03, 15:02
          Mi sie nawet nie chcialo sluchac Pana Prezesa. Woda sodowa mu do glowy
          uderzyla, jak w 1 sezonie mistrza zdobylismy (a raczej swietnie jezdzacy
          Kowalik:P).
          Pamietam jak rok temu byla podobna audycja (po sezonie). Moj ojciec zadzwonil
          zapytac sie Pana Prezesa o to co zrobia z Zabikiem bo to on odpowiada za
          zawodnikow. Wtedy Pan Karwan wysmial mojego tate przytaczajac te argumenty co
          dzis, czyli ze to zawodnicy jezdza, a nie trener.

Wiec mam propozycje dla Pana Karwana. Zwolnic trenera, zaoszdzedzimy kase a i
          tak przeciez jest niepotrzebny.
          Poza tym Panie Prezesie, to Pan glownie sprowadzil (jako wielki znawca
          speedwaya od lat sie nim interesujacy) niezadwodnych zawodnikow, myslac ze to
          zalatwic sprawe. Teraz sie Pan tlumaczy, ze kibice taki sklad chcieli
          (dzisiejsze Nowosci). Coz...kibice chcieli Kowalika. Chyba pamieta Pan
          transparenty na stadionie. :P

• Gość: mika Re: Bilety Ulgowe!!!!!!!!! IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 17.07.03, 22:14
        Maatti dzieki za informacje, ale chyba wyrażnie napisałam ,że byłam DOTYCHCZAS
        na wszystkich wyjazdach, a jeżeli się nie mylę to w Gdańsku mecz w przyszłym
        tygodniu, :) pozdrawiam
        • maatti Re: Bilety Ulgowe!!!!!!!!! 17.07.03, 23:29

> Maatti dzieki za informacje, ale chyba wyrażnie napisałam ,że byłam
          DOTYCHCZAS
          > na wszystkich wyjazdach, a jeżeli się nie mylę to w Gdańsku mecz w przyszłym
          > tygodniu, :) pozdrawiam

mecz 27., byłaś na wszystkich wyjazdach oprócz Gdańska;-)

Również pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka