kasia297 27.03.09, 10:08 szukam taniego dobrego miejsca na obiad dla grupy w Szczecinie ... moze cos polecicie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pilotessa Re: obiad dla grupy szczecin 27.03.09, 10:21 Kasiu, nie wiem, jaki masz budzet, ale miejsce jest bardzo fajne: Restauracja na Kuncu Korytarza Odpowiedz Link Zgłoś
nowakee Re: obiad dla grupy szczecin 27.03.09, 10:43 Jesli tanio to bar mleczny Turysta na Obroncow Stalingradu 6a (zykle jednaj w porze obiadu jest tam tlumnie) Na Koncu Korytarza jest na Zamku Ksiazat Pomorskich, bardzo smaczne jedzenie (polecam zurek w chlebie) ale niestety drogo. Byc moze dadza znizke na grupe. Mozna tez sprobowac gdzies nad Odra, ale nie mam pojecia jakie sa ceny, na pewno nie tak tanio jak w Turyscie ;) www.ladoga.pl/index.php?flash=flash1&lang=pl na Odrze www.columbus.szin.pl/ z widokiem na Odre Odpowiedz Link Zgłoś
pilotessa Re: obiad dla grupy szczecin 27.03.09, 10:48 oooo, ta ładoga fajna! Szkoda, ze tam nie trafiłam... W Na Kuncu o zniżce trzeba rozmawiac ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kamyk4 Re: obiad dla grupy szczecin 27.03.09, 11:30 Kasiu, podaj kwote zaile chcesz nakarmic 1 osobe i zaraz ci podrzucimy kilka pomyslow. Odpowiedz Link Zgłoś
xciting500 Re: obiad dla grupy szczecin 10.04.09, 00:02 PROPONUJE RESTAURACJE CHIEF Z KLASA ZA NORMALNĄ KASĘ POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś