bluemar 03.07.09, 13:08 Czy z mostu Luitpoldbrücke jest zjazd w prawo na przystań czy trzeba jechać do Schanzlbrücke i wtedy zjechać w lewo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
basia_wyb Re: Passau 08.07.09, 11:50 i co byłaś w tej Pasawie? Ja tam byłam parę lat temu i za nic nie pamiętam jak było ze skrętem w lewo.. Jak możesz to napisz jak jest, dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
bluemar Re: Passau 08.07.09, 12:27 Dopiero mam od 22-ego . Zawsze jak mam możliwość uniknięcia eksperymentu to się staram dowiedzieć wcześniej-trzeba będzie zawierzyć gps.Napiszę jak z tym wjazdem jest. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
smerv Re: Passau 08.07.09, 12:37 A może wsiadasz na statek i po Dunaju aż do ujścia? Fajna impreza, Budapeszt po drodze, i nie tylko. Odpowiedz Link Zgłoś
bluemar Re: Passau 08.07.09, 23:16 :)chciałabym przepłynąć nie tyle przez Budapeszt ile pod mostem w Ruse :) ale niestety malutka impreza. Takiego rejsu dla całej grupy to w Polsce raczej nikt nie sprzeda - bilet około 2000 euro.Minęły tez czasy rejsów po Lenie czy Wołdze.(: Odpowiedz Link Zgłoś
smerv Re: Passau 09.07.09, 03:13 Chyba nikt tego nawet nie próbuje sprzedawać indywidualnie, a sądząc pon rosnącej ilości hotelowców, które widzę na Dunaju, to zaczyna być w Europie popularne. Odpowiedz Link Zgłoś