Gość: sex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.09, 15:53 sex Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
babcia_tosia Re: Darmowe DLC do Batman: Arkham Asylum? 08.09.09, 18:01 zdjęciu napis informujący o darmowej zawartości dodatkowej... nie ruzumien Odpowiedz Link Zgłoś
d_pawel Re: Darmowe DLC do Batman: Arkham Asylum? 08.09.09, 18:08 babcia_tosia - klik: www.joystiq.com/2009/09/08/free-batman-arkham-asylum-dlc-coming-next-week/ Odpowiedz Link Zgłoś
psychol324 Re: Darmowe DLC do Batman: Arkham Asylum? 08.09.09, 20:18 Jakim trzeba być debilem i poje** niedorozwojem by PRZEZ PÓŁ ROKU PISAĆ SEX W KAŻDYM TEMACIE I CODZIENNIE!? GDZIE SĄ MODERNATORZY!? NIE DA SIĘ MU BANA WSTAWIĆ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zezz Re: Darmowe DLC do Batman: Arkham Asylum? IP: *.chello.pl 08.09.09, 20:25 wez pigulke! wez pigulke! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panda Re: Darmowe DLC do Batman: Arkham Asylum? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.09.09, 20:32 sex to chyba już tradycja GC pisana przez samego Sławka A tak na poważnie to dobrze, że eidos nie śpi, że gra wciąż żyje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fidelxxx Re: Darmowe DLC do Batman: Arkham Asylum? IP: *.serv-net.pl 08.09.09, 21:10 Hehe, Psycholu, "modernatorzy" to ludzie od modernizacji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JELEN Re: Darmowe DLC do Batman: Arkham Asylum? IP: *.icpnet.pl 08.09.09, 21:34 MAM PYTANIE JAK WONSZ ZJE PAJONKA TO TEN PAJONK BENDZIE MUGL UGRYSC TEGO WONSZA ON WNETSZA ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wincenty okoń Re: Darmowe DLC do Batman: Arkham Asylum? IP: *.WRO.Korbank.PL 08.09.09, 21:38 Gry jeszcze nie ma (PC) a już DLC? Hehe to może sequela poproszę przed jedynką Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zezz Re: Darmowe DLC do Batman: Arkham Asylum? IP: *.chello.pl 09.09.09, 00:11 jak nei ma jak jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUNCH Re: Darmowe DLC do Batman: Arkham Asylum? IP: *.2-0.pl 09.09.09, 04:18 OFF-TOPOWO: Jest nowy zwiastun DLC do GTA IV. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdegustowany Re: Darmowe DLC do Batman: Arkham Asylum? IP: 193.158.111.* 09.09.09, 08:38 Witam, grałem w piracką wersję Batmana i cieszę się bardzo, że nie wydałem kasy na ten syf (mógłbym dać za tą kichę max 20 zeli w Tesco). Nie wiem dlaczego GC tak się emocjonuje tym tytułem... Ktoś Was podpłacił chłopaki?? Gra jest prostacka - typowa nawalanka z całkiem niezłą grafiką i liniowym scenariuszem, bez ciekawej fabuły i kontroli nad postacią w walce. Walka polega na nieustannym wciskaniu LPM i spacji. Gadżety Batmana po prostu ŚMIESZĄ. Powaliło mnie na podłogę ze śmiechu, gdy Batman po raz pierwszy dokonał analizy chemicznej plamy alkoholu na podłodze stojąc kilka metrów od niej, a następnie podążał śladami oparów... BUHAHAHAHAHAA Kto wymyślił taką bzdurę??? Niedosyt pozostawiają lokacje po których porusza się nasz uszatek. Niby dopracowane i wykonane z dbałością o szczegóły, ale... to ciągle tylko JEDEN SZPITAL. Brakuje możliwości poganiania po mieście Gotham i możliwości rozwałki kilku złodziei torebek itp. Na uwagę zasługuje też fakt, że główny bohater, co ja mówię?? SUPERBOHATER wyposażony w masę gadżetów jest w stanie wchodzić na najwyższe budowle przy użyciu harpuna i linki, a bardzo często nie jest w stanie pokonać metrowej przeszkody LOL Wg. mnie Batman Arkham Asylum to kolejny gniot przerzucony z konsoli na PC'ta adresowana do fanów uszatka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kredens Re: Darmowe DLC do Batman: Arkham Asylum? IP: *.g-net.pl 09.09.09, 09:05 @zdegustowany człowieku sam klimat tej gry miażdży, a jak ktoś nie lubi batmana tak jak ty to niech nie gra. Masz pirata i z powodu bugów przejść dalej nie możesz więc... Dla mnie gra jest najlepszą jaka wyszła ostatnimi laty, to nie jest głupie nawalanie jak w Devil May Cry, co chsile jest coś do roboty, a przechodzenie jednej lokacji kilka razy nie jest problemem bo za każdym razem masz nowe gadżety które pozwalają dostać się do innych partii budynku do których wcześniej nie miałeś dostępu. Głosy podkładanych postaci są świetne, graficzna stylistyka dopracowana i miodna. Nazywając Batmana AA gniotem udowadniasz tylko jak wielkim haterem jesteś i to że solidne wykonane gry nie są dla ciebie, a klimat w grach to coś czego nie rozumiesz i pewnie Bioshock też ci się nie podobał. Odpowiedz Link Zgłoś
randal20 Re: Darmowe DLC do Batman: Arkham Asylum? 09.09.09, 09:33 @kredens akurat do mnie bioshock nie trafił. nie urzekł mnie niczym i nie dostrzegłem w nim nic nadzwyczajnego. aczkolwiek Batman AA urzekł mnie od pierwszych minut i wczoraj gdy ją kończyłem (x360) pragnąłem by jeszcze dłuzej eksplorować obskurne i ciemne korytarze Arkham panem w czarnej pelerynce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kredens Re: Darmowe DLC do Batman: Arkham Asylum? IP: *.g-net.pl 09.09.09, 09:38 @randal20 Dla mnie Batman i Bioshock to najlepsze gry w jakie ostatnio grałem, ale dobrze piszesz że cię nie urzekł, bo po gra nie jest zła jest super tylko nie każdemu może odpowiadać, tak samo jak i batman jak widać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdegustownany Re: Darmowe DLC do Batman: Arkham Asylum? IP: 193.158.111.* 09.09.09, 09:44 Widzisz Panie kredens - nie trafiłeś - Bardzo lubię batmana (szcególnie lubiłem komiksy i teraz ostatnie dwa filmy są dość ciekawą produkcją). Co do Bioshocka masz rację nie podobał mi się - ma tak specyficzny klimat, że będzie miał tyle samo wrogów co i zwolenników. Co do klimatu to klimat miały gry takie jak Blade Runner, Mass Efect i Batman AA też go ma. Czy gdzieś powyżej napisałem, że tak nie jest?? Do grafiki też nie miałem zastrzeżeń - trzyma obecne standardy ale też nic nowego nie wnosi. Co do mojej zbugowanej pirackiej wersji - nie ma żadnych bugów to po prostu tak skonstruowana gra. Dla mnie klimat to nie wszystko, a miażdży mnie prowadzenie za rączkę po fabule (tak zwana liniowość) i wszystkie te mankamenty, które wymieniłem. Jest to kolejny tytuł na konsolę, który kiepsko wypada na PC. Może, jako konsolowa gierka to miażdży, ale na PC wypada blado ze swoją mizerną ilością questów i sposobów ich wykonania. Mów co chcesz - DLA MNIE TO GNIOT. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nocnaszafka Re: Darmowe DLC do Batman: Arkham Asylum? IP: 193.158.111.* 09.09.09, 09:48 @kredens grałeś w wiedźmina?? To jest gra z nieliniowym scenariuszem, klimatem i potężną ilością questów. Bioshock i Batman AA to poprostu młucka podobna do Deathspace. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomtom Re: Darmowe DLC do Batman: Arkham Asylum? IP: *.icpnet.pl 09.09.09, 10:16 @nocnaszafka nazywanie widźmina "nieliniowym" to spore naciągnięcie, a batman to psychol co nakłada majtki na spodnie Odpowiedz Link Zgłoś
randal20 Re: Darmowe DLC do Batman: Arkham Asylum? 09.09.09, 10:23 @zdegustownany skoro gra jest bazowana na komiksie to wydaje mi się iż właśnie powinna być "filmowa" i epicka. Powinna wciagnac mnie swoją fabułą, oprawą i miodnością.akurat w przypadku gry i formatu jakim jest batman taka "liniowość" idealnie pasuje.a ten skromny free-roaming wydluza grze zycie. Nieliniowść twórcy powinni zaserwowac w drugiej częśći. Batman, Gadzety i gotham w formie sandboxa (vide prototype,spiderman, gta4). i system rozwiazywania przestepstw taki jak true crime ( mniej wiecej taki, dostajemy zgloszenie i pomagamy.) a w przerwach miedzy tym miesje główne SPOILER ALERT Raczej cos zwiazanego z Two-Facem, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nocnaszafka Re: Darmowe DLC do Batman: Arkham Asylum? IP: 193.158.111.* 09.09.09, 10:32 @tomtom nie jest to żadne naciągnięcie. Sposób w jaki wykonasz quest (a często masz dwa lub więcej sposobów) ma wymierne skutki na późniejszą fabułę. Jako przykład podam Ci jeden z pierwszych questów jakim była obrona towarów Harena na podgrodziu. Gdy zabiłeś elfy to kontaktowałeś się potem w Wyzimie z Colemanem (dealer fistechu i agent jednocześnie) co pchało fabułę do przodu. Gdy pozwoliłeś elfom jednak zabrać towary czyli broń, to coleman od niej ginie i ten kontakt jest przed Tobą zamknięty. Takich przykładów jest dużo w tej grze. Za każdym razem stajesz przed dylematem jak postąpić i za każdym razem są tego konsekwencje (mniejsze lub większe). To prawda, że zakończenie jest jedno. Nie musisz iść tylko głównym questem (nawet nie powinieneś) bo masz do dyspozycji potężną ilość questów pobocznych (tak jak w Fallout 3), których realizacja buduje klimat gry i przybliża graczowi postać, w którą przyszło mu się wcielić. W Batmanie tego po prostu nie ma Zwykła konsolowa naparzanka z dobrą grafiką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdegustownany Re: Darmowe DLC do Batman: Arkham Asylum? IP: 193.158.111.* 09.09.09, 10:52 @randal20 "Nieliniowść twórcy powinni zaserwowac w drugiej częśći. Batman, Gadzety i gotham w formie sandboxa (vide prototype,spiderman, gta4). i system rozwiazywania przestepstw taki jak true crime ( mniej wiecej taki, dostajemy zgloszenie i pomagamy.) a w przerwach miedzy tym miesje główne" to byłoby coś. Po prostu nie rozumiem zachwytu portalu GC nad tą przeciętną grą. Po ich recenzjach oczekiwałem rewolucyjnej gry z fajerwerkami. Może przesadziłem mówiąc gniot ale nie jest to górnolotna produkcja (nie ma tu fajerwerków - co najwyżej kapiszony). Jedna z tych, co przechodzisz i... zapominasz. Nie sądzę bym kiedykolwiek sięgnął po nią po raz drugi (a po wiele tytułów sięgałem wielokrotnie i kupiłem ich oryginały). Wg mnie szkoda na nią kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: afalar Re: Darmowe DLC do Batman: Arkham Asylum? IP: *.rudaslaska.vectranet.pl 09.09.09, 14:39 w ile można skończyć tą grę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomtom Re: Darmowe DLC do Batman: Arkham Asylum? IP: *.icpnet.pl 09.09.09, 14:56 @afalar w trzech, chyba że przyprowadzą przyjaciółki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: afalar Re: Darmowe DLC do Batman: Arkham Asylum? IP: *.rudaslaska.vectranet.pl 09.09.09, 16:00 chodziło mi o godziny Odpowiedz Link Zgłoś