rorkdcr 12.09.09, 13:23 Pewnie tak samo, jak coś jest od wszystkiego to jest do dupy [bo takie mam wrażenie po przeczytaniu profilu pisma].Brakuje jeszcze przepisów na ciasta i porad dla młodych matek. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
powercontrols Re: Gamestar powraca 12.09.09, 13:38 "Magazyn ma skupić się na grach pecetowych, konsolowych, jak również casualowych i na komórki." To na czym sie bedzie nie skupial? Odpowiedz Link Zgłoś
ghettosoldier Re: Gamestar powraca 12.09.09, 13:45 sprzedaż Playa jest żałosna. Dziwię się, że jeszcze nikt tego nie zamknął. Odpowiedz Link Zgłoś
szpynda Re: Gamestar powraca 12.09.09, 14:07 Gdyby okazało się ciekawym pisemkiem, z chęcią bym kupił. Powinno być przede wszystkim konsolowe z małą enklawą PC. Tak jak wygląda rynek. Odpowiedz Link Zgłoś
mikemike77 Re: Gamestar powraca 12.09.09, 14:28 A gdzie Neo? PSXextreme? Kogo obchodzi taki ranking Panie Gnyp? :-] Odpowiedz Link Zgłoś
czezare_pl Re: Gamestar powraca 12.09.09, 14:40 mikemike77 Mialem wlasnie napisac cos w ten desen. Dzieki za wyreczenie Odpowiedz Link Zgłoś
beredziak007 Re: Gamestar powraca 12.09.09, 18:16 Pecetowcy lecą po CDA bo tam zawsze pełne gry dają. Taka prawda. A jak ze sprzedażą Neo i PSXE? Co mnie grzeje 100tysi CDA jak mam ten periodyk w... Odpowiedz Link Zgłoś
rokipat Re: Gamestar powraca 13.09.09, 06:14 Takze tego nie rozumie, serwis skupia sie na grach konsolowych a podalje wyniki sprzedazy czasopismy typowo komputerowych. Cos tu nie pasi, poprosimy wyniki PSX & Neo. Odpowiedz Link Zgłoś
toread Re: Gamestar powraca 13.09.09, 09:17 rokipat: namów te dwa pisma by pojawiły się w ZKDP, czyli oficjalnym monitoringu. Odpowiedz Link Zgłoś