Gość: lipalol IP: *.chello.pl 13.09.09, 15:30 Napoleon lol Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
voltaire-78 Re: Weekend ze zwiastunami 13.09.09, 16:29 a napisy to krasnoludki zrobią? najbardziej cieszą mnie ostatnie zdania że NTW będzie lepszy, większy i bardziej taktyczny od ETW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjhop Re: Weekend ze zwiastunami IP: *.aster.pl 13.09.09, 18:05 Kurde, ten Napoleon to wygląda trochę jak detektyw Rutkowski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqn Re: Weekend ze zwiastunami IP: *.legnica.vectranet.pl 13.09.09, 18:17 "(...)and I am extremly proud of Empire" a ja naiwny myślałem że CA wyciągnie wnioski z porażki jaką na dłuższą metę okazał się Empire. Czy i tym razem czeka nas irracjonalne AI, bliźniacze armie, historyczne babole, zabugowane bitwy morskie i kalkowane forty? Cóż, nadzieja zawsze umiera ostatnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyjk Re: Weekend ze zwiastunami IP: *.pl 13.09.09, 18:28 Ten napoleon to naprawdę wogle nie wygląda jak napoleon. A ja zgniłem jak on powiedział force a nature odrazu mi się skojażyło z parodiami team fortress 2. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ibn Re: Weekend ze zwiastunami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.09, 18:40 Kolega chyba jest trochę naiwny. Może wnioski wyciągnęli, tyle, że tylko idiota by się publicznie przyznał, że z poprzednią częścią byłoby coś nie tak, prawda? Pozostaję dobrej myśli. Medieval: Kingdoms był dla mnie jednym z fajniejszych odkryć ile miodu można jeszcze zawrzeć w tym klasycznym, totalwarowym, modelu rozrywki. mam nadzieję, że to będzie coś właśnie w tym stylu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqn Re: Weekend ze zwiastunami IP: *.legnica.vectranet.pl 13.09.09, 19:16 @ibn, naiwni to byli Ci którzy dali kredyt zaufania CA kupując Empire Total War, następnie wysłuchując raz po razie że następna łatka wszystkie te babole wyeliminuje i uczyni grę poprawną a multiplayer dopracowany. I co? i gó.... Kupuj zdrów, ja najpierw przetestuje, później wydam pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sex Re: Weekend ze zwiastunami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.09, 19:50 sex Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seven Re: Weekend ze zwiastunami IP: *.ip.netia.com.pl 13.09.09, 19:59 seven Odpowiedz Link Zgłoś
ciastoludek Re: Weekend ze zwiastunami 13.09.09, 21:50 Stalker wygląda obłędnie. Jeśli ktoś mówi, że to ma słabą grafikę to niech się zastanowi nad sobą... Odpowiedz Link Zgłoś
han_solo_79 Re: Weekend ze zwiastunami 13.09.09, 22:03 @tyjk "Ten napoleon to naprawdę wogle nie wygląda jak napoleon." Jak zdobędziesz Rosję i Wyspy Brytyjskie też nie będziesz siebie przypominał. @ciastoludek Grafa ze Stalkera to zawsze dla mnie wyglądała zbyt "rysunkowo" i dalej widzę że żadne shadery czy inne direkty tego nie poprawiły. @qqn Złodziej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqn Re: Weekend ze zwiastunami IP: *.legnica.vectranet.pl 13.09.09, 22:26 han_solo, człowieku wąskich horyzontów. Kto mówi o piraceniu? pójdę do koleżki i sprawdzę, nie myśl za dużo bo sie przegrzejesz. Odpowiedz Link Zgłoś
hezron Re: Weekend ze zwiastunami 14.09.09, 10:10 @ciastoludek Oczywiście że grafa jest słaba. A już na pewno nie uzsadnia posiadania Direct 11! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomtom Re: Weekend ze zwiastunami IP: *.icpnet.pl 14.09.09, 10:16 nawet jak Borderlands będzie gniotem należy mu się +2 za muzykę i trailery @PP witaj w klubie ludzi przesyconych materiałami reklamowymi, mamy już sekcję żygaczy Dragon Age i Batmanem Odpowiedz Link Zgłoś
mietas2 Re: Weekend ze zwiastunami 14.09.09, 12:17 @hezron Dajcie spokój grafice w STALKERze - ta jest nawet nawet, szczególnie, jak podmienicie sobie tekstury na lepsze. Mi w STALKERze nie podobają się dźwięki - to jak ten gość idzie - takie sztuczne i powtarzalne odgłosy - gdybym nie widział, co on robi, to nigdy nie wpadłbym na to, że to odgłos kroków... I te dźwięki tła - nie mówię, że są złe, ale to wciąż te same, wykorzystane w pierwszym STALKERze z 2007 roku. A może to tylko ja? Gdy grałem za pierwszym razem, to taki 'szczek' psa z oddali powodował, że obracałem się na około, na wszelki wypadek. Potem ten efekt kompletnie zniknął. W CS'ie w ogóle się nimi już nie przejmowałem. Pomijając szereg wad - STALKER jest jedną z najlepszych gier, w jakie grałem. Niesamowity klimat pozwala dosłownie wsiąknąć w świat gry. Niestety - tylko za pierwszym razem - gdy przechodziłem grę drugi i trzeci raz, to było, jak... jedzenie zimnej pizzy (niby to samo, ale smakuje inaczej). Odpowiedz Link Zgłoś
ciastoludek Re: Weekend ze zwiastunami 14.09.09, 17:46 Widzę, że ludzie mówiąc o słabej grafice w Stalkerze mają na myśli pierwszą część. Najnowsza wygląda o wiele lepiej i raczej nie można temu zaprzeczyć. Wiadomo, Crysis czy Far Cry 2 to nie jest ale i tak wygląda świetnie. Narzekanie na efekty oświetlenia, na przykład, są bezpodstawne. Tekstury są w bardzo wysokiej rozdzielczości i też nie budzą zastrzeżeń, przynajmniej dla mnie a już klimat serii jest tak świetny, że nawet gdyby grafika była słaba to i tak nie powinna przeszkadzać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ibn Re: Weekend ze zwiastunami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.09, 18:14 @qqn naiwni to byli Ci którzy dali kredyt zaufania CA kupując Empire Total War,(...) --------------- Być może. Nie zmienia to jednak sedna wypowiedzi od której uciekłeś: Naiwnością jest liczenie na szczerość producentów gry w promocyjnych filmikach. Ale masz rację. Lepiej najpierw grę potestować. Demko ściągnąć albo co. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q800 Re: Weekend ze zwiastunami IP: *.chello.pl 14.09.09, 22:13 dzizas...znowu giwery dla leworęcznych w stalkerze. Z tą grą jest coś nie tak mocno, z takim Clear Sky. Klimat zabija mnie totalnie, żadnej grze się tego nie udało, a mimo wszystko, oprócz bugów, czegoś stalkerowi brakuje...jakiegoś większego sensu, jakiegoś zaskoczenia...to powinien być crpg... bo to taki ani sandbox ani story driven fps, takie nie wiadomo co. Trochę jak syrena - ani nie poruchasz ani się nie najesz. Odpowiedz Link Zgłoś