mikas2 Re: Microsoft odkrywa karty przed Tokyo Game Show 15.09.09, 12:02 Gdybym miał teraz wybierac czy "Alan Wake" czy "Heavy Rain" to wybieram Alana Z prostej przyczyny nie lubie jak gra zmusza mnie do wciskania jakis guzików(QTE) po czym oglądam przerywnik filmowy i tak w kółko A i gameplay w Alanie wydaje się dużo lepszy W "Heavy Rain" liczy sie scenariusz i gra jest raczej przeznaczona dla dorosłych użytkowników, którym to jeszcze odpowiada Większośc osób chwali gre ale tylko dlatego że to ekskluziw na PS3 Odpowiedz Link Zgłoś
maugan Re: Microsoft odkrywa karty przed Tokyo Game Show 15.09.09, 12:06 ps3rulla, taaaaaa cięzki klimat to ja ostanio widziałem w Phantasmagoirii ale pierwszym Silent Hill, możesz sobie tłumaczyć jak chcesz szprzedaż Killzone 2, pewnik jest jeden sprzedaje się gorzejniż Halo, a po Twoich wypowedziach wnioskuję że nigdy nie przeszedłeś ani jednej części a najwięcej masz do powiedzenia Odpowiedz Link Zgłoś
antyfanboy Re: Microsoft odkrywa karty przed Tokyo Game Show 15.09.09, 12:28 od czasu wypuszczenia Killzone 2 uświadomiłem sobie jaka drzemie moc w konsoli Sony te wszystkie efekty wizualne z dynamiką i akcją jaką dali nam do zaoferowania producenci tej gry pokazało jedno że konsola Sony ciągle jest odkrywana przez programistów przez co dostajemy właśnie najleprze gry wizualne w tej generacji konsol... najlepszym dowodem jest teraz HR gdzie kolejny raz zostaniemy porażeni nie tylko rozrywką gdzie poczujemy sie jak w filmie ale także grafiką która znowu nas zaskoczy... kolejne gry które zostaną wydane jak Uncharted 2 gdzie premiera już tuż znowu pokazuje że programiści dają nam tego co oczekujemy po grach konsolowych czyli zabawy i fajerwerków dla oczu na gigantycznych TV podłączonych do dobrego systemu audio... już nie mówie o tych grach co są w zapowiedzi bo wiadome że konsola Sony przespała troszke lecz teraz z gry na gre pokazuje ile można wycisnąc z tej platformy ohhhh szkoda że konsola Xbox360 już dawno staneła w miejscu i nie może sie zabardzo niczym pochwalic teraz wszyscy wpatrzeni sa tylko w jedną gre FORZA śmiechu warte bo nie każdy jest fanem wyścigów a widocznie im tylko one do szczescia zostaly szkoda że nie macie równie dobrych gier nazwanych mianem nowej generacji bo wiadac graficznie to już jak z Wii wyciśnieto z waszego klocka wszystko ojjj czas na Xklocek 700 Odpowiedz Link Zgłoś
biom3dic Re: Microsoft odkrywa karty przed Tokyo Game Show 15.09.09, 12:32 @antyfanboy marna prowokacja, w ogole wy dzieci Neo chocby nie wiem jak zdupiona by byla fabula i rozgrywka dacie grze 10 bo ma wypasiona grafike Odpowiedz Link Zgłoś
irneriusz Re: Microsoft odkrywa karty przed Tokyo Game Show 15.09.09, 12:34 Nie ma tu moderatora lub dozywotnich banow? hR chwala tylko dlatego, ze jest ekskluziwem SOny? Widziales jakis filmik, zapowiada sie swietnie, jak bedzie zobaczymy. [Alan tez sie zapowiada niezle, ale ile mozna czekac]. Co do faszej klotni Halo vs. Killzone nie lubie fpsow na konsole, wiec sie nie wypowiadam. Ogolnie MS niezle gry wystawia [fable, alana i forze], mam nadzieje, ze cos z tego wyjdzie na PC [lub nadrobie zaleglosci jak konsola ostro stanieje]. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
irneriusz Re: Microsoft odkrywa karty przed Tokyo Game Show 15.09.09, 12:37 przepraszam z a posta pod postem,a le rozumiem, ze ulubione gry niektorych fanow X to pokemony simsy i wiisprots (w koncu te gry sie swietnie sprzedaja). Sprzedaz nie ma zadnego przelozenia na swietnosc/miodnosc/wspanialosc gry (patrz: Vagrant STory, ICO i Shadow of the colossus ), wiec prosze dajcie sobie z tym spokoj Odpowiedz Link Zgłoś
donsterydo Re: Microsoft odkrywa karty przed Tokyo Game Show 15.09.09, 12:55 Mam nadzieję, że na materialach filmowych z Reach i Crackdown 2 pokażą chociaż skrawek silnika graficznego. Odpowiedz Link Zgłoś
maugan Re: Microsoft odkrywa karty przed Tokyo Game Show 15.09.09, 12:55 żałosne.... żałosne i jeszcze raz żałosne jest pisanie że sprzedaż gier nie ma nic nie ma do jakości ponad 2 miliony meczy on line wczoraj ma czy też nie?? Odpowiedz Link Zgłoś
mi-go Re: Microsoft odkrywa karty przed Tokyo Game Show 15.09.09, 13:10 Będzie w co grać na obu platformach. Mnie akurat Halo ziębi ale są tez inne ciekawe tytuły. Nie samą grafika człowiek żyje. Odpowiedz Link Zgłoś
tytacz Re: Microsoft odkrywa karty przed Tokyo Game Show 15.09.09, 13:13 Jezuuuu co za rzeź . Ludzie weźcie policyjne pałki i wychlastajcie się nimi na otrzeźwienie. Takie małe sprostowanie tych Waszych wypocin: Sprzedaż nie jest wyznacznikiem jakości gry (patrz ICO, SoTC, Planescape, Fahrenheit). Heavy Rain zapowiada się na świetną grę/interaktywny film z bardzo dorosłym klimatem Alan Wake to kolejny mocny tytuł na platformie Microsoftu. Klimat jaki bije z tej produkcji to masakra Halo posiada swój fenomen i coś w tym musi być skoro sprzedało się tyle egzemplarzy (choć ja za takimi klimatami nie przepadam i wolę właśnie Killzone 2 ). Na koniec prośba do tracera i ps3rulla. Weźcie idźcie na spacer, dłuuuugi spacer. Odpowiedz Link Zgłoś
tytacz Re: Microsoft odkrywa karty przed Tokyo Game Show 15.09.09, 13:32 muagan teraz zobaczyłem Twoją wypowiedź i spoko, Halo sprzedało się świetnie bo to pewnie świetna gra (nie grałem, ale się domyślam). Nie zapominaj, że są też świetne gry, które się słabo sprzedały, bo nie trafiły do szerokiego spektrum odbiorców. Jeśli tego nie rozumiesz, to przykro mi. Odpowiedz Link Zgłoś
man-eater Re: Microsoft odkrywa karty przed Tokyo Game Show 15.09.09, 13:33 Masakra, moi drodzy masakra. Jeżeli jeden z drugim twierdzi że jego konsola jest lepsza, to spoko, niech sobie tak uważa, bo przecież te wasze dyskusje i tak do niczego nie doprowadzają!!! WSZYSCY jesteście fanboyami, i nie czarujcie się!!! Bronicie te kawałki plastiku do upadłego... @ps3rulla daj spokój sobie już z tą krucjatą, PS3 radzi sobie tak dobrze że Ty nie musisz jej specjalnie bronic, może zamiast niszczyc Xboxa, zagrasz sobie np w takie Fable 2 lub Mass Effect które są NAPRAWDĘ dobrymi grami. @mugan, wyniki sprzedaży gier to tylko element ich jakości. Sprzedaż o niczym nie decyduje, często ŚWIETNE gry słabo się sprzedają, vide KILLZONE 2, który po prawdzie nie sprzedał się wcale źle. Po trzecie ja też nie przepadam za Halo, nie przemawia do mnie ta gra wogóle, ale na Boga jak się komuś podoba to spoko, co wam do tego? Ostatnie sprawa, tak SONY ma lepszy line up na nadchodzące miesiące, ale po tak chudych latach jakie miał PS wcześniej to normalne! Xbox też ma dobre gry, więc zagorzałym fanboyom radzę kupic sobie po konkurencyjnej konsoli i grac a nie sie kłócic jak panienki! Odpowiedz Link Zgłoś
martin1841 Re: Microsoft odkrywa karty przed Tokyo Game Show 15.09.09, 13:44 Dlaczego japończycy tak często pokazują symbol zwycięstwa? Nie rozumiem tego. Odpowiedz Link Zgłoś
xbox-maniak Re: Microsoft odkrywa karty przed Tokyo Game Show 15.09.09, 13:57 Super ta lista, rok 2010 zapowiada się rewelacyjnie dla posiadaczy Xboxa. Jestem zadowolony że dałem się namówić na klocka. Odpowiedz Link Zgłoś
bigddaddyy Re: Microsoft odkrywa karty przed Tokyo Game Show 15.09.09, 14:11 mocna lista, wiele mocarnych exów, na TGS liczę że zapowiedzą coś nowego Odpowiedz Link Zgłoś
franekk7 Re: Microsoft odkrywa karty przed Tokyo Game Show 15.09.09, 14:12 Spoko lista, ale bardziej odpowiada mi ta, która Sony pokaże na TGSie ;] Odpowiedz Link Zgłoś
martin1841 Re: Microsoft odkrywa karty przed Tokyo Game Show 15.09.09, 14:20 @franekk7 Bo jesteś fanboyem Odpowiedz Link Zgłoś
man-eater Re: Microsoft odkrywa karty przed Tokyo Game Show 15.09.09, 14:33 @bigdaddy jak zawsze nie zastąpiony lista jest mocna, ale pisanie że jest tam WIELE mocarnych exów to gruuuuba przesada. Póki co to M$ się niestety z mocarnych exów wypstrykał, częśc z nich to wielka nie wiadoma, vide Alan Wake. Cała nadzieja w tym że pokażą coś nowego, i NAPRAWDĘ mocnego na TGSie, czego wam i sobie życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
czezare_pl Re: Microsoft odkrywa karty przed Tokyo Game Show 15.09.09, 14:56 Czy moge prosic jakiegos moderatora o wylaczenie konta niejakiemu antyfanboyowi?Pomijam fakt, ze gosciu gada jak potluczony.On przekleja toczka w toczke swoja wypowiedz z innego watku. Odpowiedz Link Zgłoś
bigddaddyy Re: Microsoft odkrywa karty przed Tokyo Game Show 15.09.09, 15:00 @man-eater - jak zawsze w formie i jego fanboy-ostwo na tej liście widzę 3x więcej mocnych exów dla mnie (halo reach, crackdwon 2, fable3, forza 3, splinter cell) niż w zapowiedziach sony (tylko unch2 i gow3 może jeszcze h-r jak nie zawiedzie) aha jeszcze mass effect 2 i l4d 2 . Sony powinno ruszyć się jeżeli chodzi o gry na ps3 bo posucha straszna w zapowiedziach, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
xm16e1 Re: Microsoft odkrywa karty przed Tokyo Game Show 15.09.09, 15:09 "Sony powinno ruszyć się jeżeli chodzi o gry na ps3 bo posucha straszna w zapowiedziach, niestety" Ze co prosze? Odpowiedz Link Zgłoś
tytacz Re: Microsoft odkrywa karty przed Tokyo Game Show 15.09.09, 15:13 @xm16e1, spokojnie. Bigdaddy to wyrocznia i wie, że posiadacze PS3 czekają TYLKO i WYŁĄCZNIE na te 3 wymienione gry, a posiadacze Xboxa na te, które on wymienił . Przyzwyczaj się, to jest styl tatuśka. Odpowiedz Link Zgłoś
man-eater Re: Microsoft odkrywa karty przed Tokyo Game Show 15.09.09, 15:16 Wiesz gdybyś się wysilił i spojrzał na poprzednie komy, dostrzegłbyś że z moim fanboystwem nie jest tak źle, w przeciwieństwie do Twojego Rozumiem jednak że dla Ciebie te exy z Xa lepiej podchodzą. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
franekk7 Re: Microsoft odkrywa karty przed Tokyo Game Show 15.09.09, 15:30 @Martin: Czemu niby? Skoro kupiłem PS3, to dla gier ktore na PS3 wyjdą (gdybyś miał ps2, to może też byś myślał tak jak ja ;], MGS3>MGS4, GoW2>GoW3, Farenheit>HR) Xbox tez ma dobrą liste, ale w wiekszośc z tych gier zagram na PC, a jak nie u Siebie - to na xboxie kumpla. U siebie chcialbym zobaczyć tylko Mass Effect 2, inne exy mnie nie interesują, ponieważ na PS3 mam gry "podobne" lub nie podchodzi mi styl tej gry ;] (L4D np) Zawsze myslałem że masz ponad 30 lat, a teraz widze że troszke ponad 10. Odpowiedz Link Zgłoś
bigddaddyy Re: Microsoft odkrywa karty przed Tokyo Game Show 15.09.09, 15:33 @tytacz - czytanie ze zrozumieniem się kłania napisałem wyraźnie ,,dla mnie'' @man-eater - no właśnie mi bardziej exy z x360 podchodzą. Dokładnie to tak wygląda - mass effect2, crack2, splinter cell, halo reach, fable 3, l4d 2, forza 3, alan wake, nowy warhammer, kingdom under fire 2, joy ride zaś na ps3 - gow3, unchared2, heavy rain (wielka nie wiadoma) Wszelkie jrpg odpadają na starcie dla mnie @gejexboksa - ale po co swój życie opisujesz ? @franekk7 - dziś w innym newsie napisałeś że nie grasz na pc i nigdy nie wrócisz na pc, haha sam się gubisz w swoich wypowiedziach LOL Odpowiedz Link Zgłoś