Dodaj do ulubionych

Microsoft odkrywa karty przed Tokyo Game Show

15.09.09, 10:27
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • vujicis Re: Microsoft odkrywa karty przed Tokyo Game Show 15.09.09, 10:36
      Ostatnia częsc Halo wyszła równo 2 lata temu, nie wiem jak Ty ale ja nie czuję przesytu, chyba ze masz na mysli te zapowiedziane, ale oprócz ODST nic o nich nie wiemy.
    • don_wroc_love Re: Microsoft odkrywa karty przed Tokyo Game Show 15.09.09, 10:39
      ładnie będzie... smile

Reach na nowym silniku... Crackdown2, Alan Wake, Conviction, Halo Legends, Forza 3...

najbardziej chyba Ciekawi mnie ten Halo Reach - co pokaże nowy silniczek smile
    • ps3rulla Re: Microsoft odkrywa karty przed Tokyo Game Show 15.09.09, 10:42
      jak na moj gust to Sony ma ciekawszy spisik gier na TGS no i ten Haevy Rain kurna BOSKI jest!
    • moszeusz24 Re: Microsoft odkrywa karty przed Tokyo Game Show 15.09.09, 10:47
      Bardzo ciekawe gry. Niebo a Ziemia w porównaniu do Gamescomu.
    • man-eater Re: Microsoft odkrywa karty przed Tokyo Game Show 15.09.09, 10:48
      Ja posiadam tylko PS3, ale trzeba przyznac że i na Xboxa 360 będzie w co pograc. Bardzo mnie to cieszy, bo PS3 to na pewno nie będzie moja ostatnia konsola, i chętnie wrócę kiedyś do Xa, szczególnie jeśli Natal okaże się tym czym ma byc.
    • maugan Re: Microsoft odkrywa karty przed Tokyo Game Show 15.09.09, 10:55
      uuuu no tak pałeczki od sony są lepsze...
    • ps3rulla Re: Microsoft odkrywa karty przed Tokyo Game Show 15.09.09, 10:57
      maugan nie mam zamiaru sie kłucic ale czy ty widziałes ta precyzje ??? Sony naprawde sie postarało ,i wiem wiem te pałeczki kiepsko wygladaja lecz krztałt docelowy moze sie zmienić pozdro
    • kolgejt23 Re: Microsoft odkrywa karty przed Tokyo Game Show 15.09.09, 11:01
      sluchaj ps3rulla , nie rob przypalu normalnym posiadaczom PS3 i wez sie za ortografie , szkole itp
    • maugan Re: Microsoft odkrywa karty przed Tokyo Game Show 15.09.09, 11:03
      @ps3rulla oczywiście że widziałem, żadna mnie nie powaliła, ale pierdzielenie o precyzji itp. mając na myśli pałeczki sony jest żałosne... nikt się nie czepia wyglądy pałeczek, toż to nic więcej jak wiiloty...
    • ps3rulla Re: Microsoft odkrywa karty przed Tokyo Game Show 15.09.09, 11:05
      @kolgejt23 czym cie uraziłem , z czym sapiesz do mnie coo??? wybacz ze święty nie jestem i robie czasem błędy lecz skakać i madrowac sie nie musisz ok.
    • maugan Re: Microsoft odkrywa karty przed Tokyo Game Show 15.09.09, 11:09
      @aromp4 niezwykle bystry komentarz

co do listy tytułów ja jestem zadowolony smile grabuję tylko Girsów 3 smilesmilesmile
    • genkamyk Re: Microsoft odkrywa karty przed Tokyo Game Show 15.09.09, 11:18
      nie tracer, pomylilo Ci sie z h3 odst.. Ale coz, moze chociaz multi bedzie grywalne, nie tak jak gearsy 2
    • maugan Re: Microsoft odkrywa karty przed Tokyo Game Show 15.09.09, 11:20
      no taaa.. i taka shit gra jak halo sprzeda się w 9 mil egzemplarzy... fakt kiepska straszliwe
    • czezare_pl Re: Microsoft odkrywa karty przed Tokyo Game Show 15.09.09, 11:23
      Jedyna gra z powyzszego zestawienia, w ktora bardzo chcialbym pograc to Ninety Nine Nights 2. Szkoda, ze nie bylo jej na gamescomiesad
    • ps3rulla Re: Microsoft odkrywa karty przed Tokyo Game Show 15.09.09, 11:24
      Halo to gra dla dzieci gdzie nawet grafika jest bardzo przecietna ,lecz fenomenu kilkumilionowej sprzedazy nie czaje jak boga kocham uncertain jak najdalej od takich gier!
    • maugan Re: Microsoft odkrywa karty przed Tokyo Game Show 15.09.09, 11:26
      taaaaaa, a gry na PS3 to same arcydzieła... żałosne jesty takie pierniczenie... pokaż mi gre na PS3 która choć zbliżyła się do sprzedaży Halo3?? grafika jest przeciętna, ale gameplay miodny, a multi wymiata
    • akira23 Re: Microsoft odkrywa karty przed Tokyo Game Show 15.09.09, 11:31
      Swoją drogą Halo Legends nie powinno być tu umieszczone skoro to anime, nie gra.
    • ps3rulla Re: Microsoft odkrywa karty przed Tokyo Game Show 15.09.09, 11:33
      ejj ejj panowie sorka nie miałem zamiaru nikogo obrazic ok.
      @maugan kolego jezeli ty zyjesz tylko i wyłącznie sprzedaza gier no to soryy , a jezeli chodzi o miodnosc Halo to wybacz po przepykaniu kilku godzin online i strzelaniu galaretkami do smiesznych stworków podziękowałem sobie i odłozyłem pada bedąc w szoku, bo jak to wszyscy zachwalali łoo jaka dobra giera jestuncertain a co sie okazało porazka.
    • maugan Re: Microsoft odkrywa karty przed Tokyo Game Show 15.09.09, 11:36
      @ps3rulla taaaa ponad 2 miliony meczyków on line dzienni kontra Twoja opinia... hmm może poprostu byłeś noobem i dlatego Ci się Halo nie spodobało?? a ze sprzedarzą gier to jakie soooryyy jak inaczej masz zamiar to zweryfikowac? gusta są różne a klienci i tak zawsze na końcu głosują swoimi portfelami... i tak to już jest że Halo 3 sprzedaje się dalej lepiej niż Killzone 2...
    • theigor666 Re: Microsoft odkrywa karty przed Tokyo Game Show 15.09.09, 11:37
      @ps3rulla
      Najbardziej smieszy mnie to, ze ludzie narzekali na to ze w MGS4 jest za duzo filmikow i za malo gameplayu, a teraz sie wszyscy jarają na sam filmik (HR) ...

A co do gier to czekam na Tekkena , Assasina , i alana
    • genkamyk Re: Microsoft odkrywa karty przed Tokyo Game Show 15.09.09, 11:50
      maugan, fiat panda tez dobrze sprzedaje smile
      Teraz każdy redaktorzyna pluje sobie w brodę za rozdawaną 10 ale coż, taki jest marketing. Sam kupilem xkloca pod wplywem pierwszego trailera halo3
    • maugan Re: Microsoft odkrywa karty przed Tokyo Game Show 15.09.09, 11:54
      o.O a co ma fiat panda do gry? bo cuś przykład z pupy... pinda się spredaje bo jest tani... co z tego że redaktorzy sobie plują w brodę ta gra na 10 nie zasługuje sam to przyznaje, ale multi ma tak fenomenalny że gracze i tak wystawili swoją ocenę
    • biom3dic Re: Microsoft odkrywa karty przed Tokyo Game Show 15.09.09, 11:58
      @ps3rulla a co ty myslales ze to COD ze strzelasz do terrystow to tak jakby powiedziec ze SW to gowno bo sa rozne roasy obcych czasamu absurdalnie smiesznych a sie samemu zapomnialo ze to film SC-FI, Halo ma fajne przyjemne multi do popykania z kumplami czy z bratem
    • ps3rulla Re: Microsoft odkrywa karty przed Tokyo Game Show 15.09.09, 12:01
      hehehe @maugan po twoich wypowiedziach wnioskuje ze lubisz bajkowe klimaty , takie friwolne bajeczki w stylu Halo prawda??!OK jak wiemy Killzone2 to ciezki klimat cholernie wymagajacy i ponury , zgadza się ? a i gamplay jest świetny gra sie fenomenalnie !! Lecz jak myslisz co się lepiej sprzeda Bajkowa opowieśc w stylu Halo czy cięzki klimat w stylu krwawej wojny w Killzone2 ??? odpowiedzi nie muszę chyba już udzielaćsmile pozdro

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka