fuudimitzu Re: Demo: Forza Motorsport 3 24.09.09, 13:58 tracer87: Człowiek spogląda na nick i wszystko staje się jasne Odpowiedz Link Zgłoś
biom3dic Re: Demo: Forza Motorsport 3 24.09.09, 14:00 tracer87 chyba sobie zbyt poleciales Odpowiedz Link Zgłoś
jamaniek Re: Demo: Forza Motorsport 3 24.09.09, 14:02 tracer87--> Podaj mi swoje PSN ID. Chętnie pogram z tobą online w GT5... Odpowiedz Link Zgłoś
xbot-0 Re: Demo: Forza Motorsport 3 24.09.09, 14:02 tracer nie rób pośmiewiska z siebie. FOrza3 wygląda kiepsko i tyle w temacie Odpowiedz Link Zgłoś
julmar7 Re: Demo: Forza Motorsport 3 24.09.09, 14:03 No jest ładnie, powiedziałbym bardzo ładnie. Duże zaskoczenie, prawdę mówiąc myślałem że będzie gorzej. Ktoś na górze pisał że GT5P ma lepszą grafikę? Znam takich co twierdzą że Picasso ślicznie malował Jeśli GT5 utrzyma taki poziom wizualny to mnie to wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
matt_g90 Re: Demo: Forza Motorsport 3 24.09.09, 14:19 Zazdroszczę posiadaczom Xobx'a. Ja muszę czekać do marca 2010. ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
fuudimitzu Re: Demo: Forza Motorsport 3 24.09.09, 14:19 Coraz więcej opinii czytam że jest grzej niż w GT5P. Odpowiedz Link Zgłoś
siarkus Re: Demo: Forza Motorsport 3 24.09.09, 14:23 Hehe... wiedziałem, że będzie zabawnie, jak zaglądnę do tego newsa Nie wiem, jak grafika w Forzie 3 i się nie dowiem, bo X360 nie mam ale jej niezaprzeczalną przewagą nad GT5 jest to, że pudełkowcy już niebawem będą się w nią zagrywać, a my na GT5 poczekamy sobie jeszcze pewnie z rok (albo 6 miesięcy, jeżeli ktoś zna japoński). @bigddaddyy, @tracer87 Chłopaki, obawiam się, że już tak sobie w przeszłości nagrabiliście, że nikt Was tutaj nie traktuje poważnie... a Wasze opinie są tak jakby niewiarygodne Odpowiedz Link Zgłoś
tracer87 Re: Demo: Forza Motorsport 3 24.09.09, 14:30 coraz więcej opinii czytam że fm3 zmiażdżyło graficznie gt5 BRAWO MS I T10 !!! w 2 lata osiągneliście to czego sony i pd przez 5lat nie osiągnie, smutne ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
juggernaut87 Re: Demo: Forza Motorsport 3 24.09.09, 14:31 Siarkus - Lepiej poczekać ... niż się zawieść Odpowiedz Link Zgłoś
jamaniek Re: Demo: Forza Motorsport 3 24.09.09, 14:36 tracer87--> Cały czas czekam na twoje PSN ID... JEśli chodzi model jazdy to się nie wypowiadam bo ten i ak ma być w GT5 poprawiony, ale graficznie sprawa mnie trochę śmieszy. Tak to xboty krzyczały, że GT5 zostało graficznie zniszczone przez forze 3, a teraz lecą teksty "grafika nie jest w tej grze ważna". Chyba tracer tylko nie może się z tym pogodzić. :]) Odpowiedz Link Zgłoś
lethaldoze Re: Demo: Forza Motorsport 3 24.09.09, 14:38 już tracer powystawiał oceny 2+, 7-, 14+ lol, gdzieś jakieś opinie czytał, których nikt nie widział, gdzieś na jakiś tajemnych fanbojowskich forach ktoś napisał fm3>gt5p i jazda Odpowiedz Link Zgłoś
fuudimitzu Re: Demo: Forza Motorsport 3 24.09.09, 14:40 biom3dic: Ano to że mnie w Forzie i Gt interesuje jedynie strona graficzna, to nie jest mój typ gier (nie kręci mnie jeżdżenie po kółeczku). Odpowiedz Link Zgłoś
hansatan Re: Demo: Forza Motorsport 3 24.09.09, 14:41 Dlaczego nie dali ustawień kierownicy w tym demie? Porażka jakaś na defaultowych nie da sie jeździć Odpowiedz Link Zgłoś
pablo06 Re: Demo: Forza Motorsport 3 24.09.09, 14:42 I co? Jak mowiłem, że GT5 jest graficznie ładniejszy to się nie zgadzaliście..."znafcy" od siedmiu boleści. GT5 zeżre F3 na śniadanie. Tyle w temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
rokipat Re: Demo: Forza Motorsport 3 24.09.09, 14:45 Bardzo ubogie demko, nawet nie mozna nic podlubac przy autach. Pomimo ze kupilem X360 dla F2 i napewno kupie F3 widze niestety pare niedociagniec. Lakier na aucie jakos nie daje specjalnie rady, a co mnie najbardziej razi to (znow) slabej jakosci tekstury (naklejki, reklamy, sponsoring) na samochodach, chyba sie powinni tego nauczyc od czasow F2. Odpowiedz Link Zgłoś
biom3dic Re: Demo: Forza Motorsport 3 24.09.09, 14:46 fuudimitzu w koleczku to masz Nascar powodzenia w poszukiwaniu gier z wypasna grafika Odpowiedz Link Zgłoś
fuudimitzu Re: Demo: Forza Motorsport 3 24.09.09, 14:50 biom3dic: Widzę że czepiasz się bez powodu, uogólniłem to kółeczko, po prostu ja bym mógł usnąć od gameplayu jaki prezentują ww gry. I nie szukam gry z najlepszą grafiką, po prostu obserwuję, chyba zadziałał na mnie ten hype który aż bił z niektórych forów (wątki porównujące), wszyscy wrzucali bullshoty z GT5P i F3, naprawdę śmiechu warte Odpowiedz Link Zgłoś
biom3dic Re: Demo: Forza Motorsport 3 24.09.09, 14:56 No juz wyzej napisalem ze fan GT czy Forzy bedzie w nia gral bez wzgledu jak ktos na nia bedzie plul, ja dobrze sobie zdaje sprawy naprzyklad ze GT5 bedzi emialo lepsza grafike i tego sie nie da ukryc ale ja jestem Fanem Forzy od 1 ze wzgledu na mozliwosci jakie mi daje ta gra teraz jeszcze dodaja oficjalnie Drifty i Dragi i chyba tez Sprinty + nieograniczone mozliowsci malowania samochodow, wiec wiecej do szczescia mi nie potrzeba, wiec jak komus sie nie podoba to nie zagra i tez sie dziwie po co te glupie teksty w stylu jaki chlam Odpowiedz Link Zgłoś
tommy-gun Re: Demo: Forza Motorsport 3 24.09.09, 15:19 i36.tinypic.com/2vxrmae.gif Odpowiedz Link Zgłoś
bobovita1984 Re: Demo: Forza Motorsport 3 24.09.09, 15:19 Moze i FM3 wygląda ciut gorzej od GT5 owszem zgodze sie ale w FM gra sie miosnie a w GT% sterowanie to koszmar skreca sie jak by wycietymi samochodami tylko ladnie wyglata kiedys pierwsza i druga czesc GT to bylo cos ale obecnie stawiam na FM mimo ze nie jestem fanboyem a mam obie konsole Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bobovita1984 Re: Demo: Forza Motorsport 3 24.09.09, 15:21 tommy-gun za ten spam powinenes dostac bana Odpowiedz Link Zgłoś