Gość: Maciek IP: 193.26.131.* 27.09.09, 21:07 Jaki żal. Już na samą okładkę Benzema w barwach Lyonu... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pan Adol Re: Fifa 10 - recenzja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.09, 21:24 Jako fan PES powinienem jakiś wrzut napisać. Ale Fifa na PS3 jest naprawdę baardzo dobra. Jednak jako PCtowiec znó wybiorę PESa. Bo nawet najwieksi fani FIFY muszą powiedzieć, że programiści z EA Sports olewają wersje na kompy i wydaja wielkiego gniota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: Fifa 10 - recenzja IP: 89.72.32.* 27.09.09, 21:53 Ja jak zwykle nie mam konsoli wiec kupie(sciagne) FIFE, wkurze sie ze lipa i zabiore sie za PES a szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fifa Re: Fifa 10 - recenzja IP: *.grybow.net.pl 27.09.09, 21:54 Moim skromnym zdaniem w fife 10(demo) w które grałem bramkarz naprawde częstko "kopał sie po czole" podam jeden przykład gdy przeciwnik(AI) mialo akcje sam na sam z brakarzem wtedy nie chcąc stracić gola przytrzymalem trójkat nastepnie bramkarz (Victor Valdes) wybiegł z bramki a pilka byla juz w polu w ktorym bramkarz mogl lapac pilke lecz on dziwnym sposobem zamiast ja zlapac rzucil sie jakims nienanym ludzkosci sposobem i pilka przelecial mu obok rak wtedy nienachapany na pilke Gomez podbiegl i dobil pilke do pustej bramki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fs Re: Fifa 10 - recenzja IP: 89.72.32.* 27.09.09, 21:54 a na okladce nie widze Karima... raczej roo theo i tygrysa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do fifa Re: Fifa 10 - recenzja IP: 89.72.32.* 27.09.09, 21:55 wlasnie to byl Victor - to chyba oczywiste ze on nic madrego nie zrobi wez sobie VdS i wtedy graj i sluchaj jak przeciwnik sie wkurza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fifa Re: Fifa 10 - recenzja IP: *.grybow.net.pl 27.09.09, 22:07 Prosze nie obrazac Victora gdyz gra w Barcelonie(Visca el Barca) lecz troche w tym prawdy jest gdy zobaczylem jego "interwencje" w meczy z OL z ubieglej ligi mistrzow gdy juninho z wolnego puknol brakme to teraz boje sie o kazda interwencje VV. Natomiast moge co moge powiedziec o demie fify10 hmm biore w dniu premiery. Odpowiedz Link Zgłoś
oscar_dziki Re: Fifa 10 - recenzja 27.09.09, 22:39 "(choć oczywiście biało-czerwoni się załapali)" dobre sobie Te patałachy nie powinny się załapać nawet do Sierra Soccer. Jeśli gra pozwala wygrać cokolwiek reprezentacją polski, to powinna się łapać do kategorii gier sci-fi. Odpowiedz Link Zgłoś
mikemike77 Re: Fifa 10 - recenzja 27.09.09, 22:50 Nie rozumiem tego placzu ze FIFA na pieca jest kiepska... Czy ktos kto kocha grac robi to na blaszaku? Wolne zarty Panowie Odpowiedz Link Zgłoś
piotrovonline Re: Fifa 10 - recenzja 27.09.09, 22:58 No chyba gość:fifa (sezonowy kibic barcy) nie odróżnia gry od real life'a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sdfv Re: Fifa 10 - recenzja IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.09.09, 23:27 "Czy ktos kto kocha grac robi to na blaszaku?" Taki ktoś, kto lubi myśleć i stać go na potężny sprzęt, gra na blaszaku. I ma milion razy większe wrażenia wizualne niż konsolowcy. Odpowiedz Link Zgłoś
mar_10 Re: Fifa 10 - recenzja 27.09.09, 23:54 sdfv: Czy ja wiem? Mam ponad 30-lat, wcześniej grałem jedynie na PC. Na potężny sprzęt mnie stać. PS3 kupiłem 2 lata temu. Za nic w świecie bym nie wrócił z graniem na PC (poza strategią). Na laptopie mam jedynie Galactic Civilization II, przydaje się w podróży służbowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :D Re: Fifa 10 - recenzja IP: *.adsl.inetia.pl 27.09.09, 23:54 Kolejny gniot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: idiota [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.09, 02:03 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mateix77 [...] IP: *.adsl.inetia.pl 28.09.09, 02:15 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szpec Re: Fifa 10 - recenzja IP: *.multimo.pl 28.09.09, 04:40 mam ps3, bylem fanem PESa, gralem ponad 3 lata. Niedawno przerzucilem sie na fife9 - ciut lepsza, teraz fifa10demo - wymiata! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: semionov Re: Fifa 10 - recenzja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.09, 07:46 Wg. mnie animacje w Fifie w zbliżeniu chodzą w 30 kl/s i są brzydsze ,niż w PES w którym animacje w zbliżeniu są ładniejsze i chodzą w 60 kl/s . W Fife oczy bolą jak się patrzy na zbliżenia zawodników. PES na konsole jest o wiele ładniejszy i wcale tak źle się nie gra . Zróbcie zbliżenie na piłkę w PES w powtróce gola ,a będzie wyglądała jak prawdziwa. Dlaczego producenci gier nie potrafią zrobić w 100% dopracowanej gry ? Przecież konsola to jedna konfiguracja !! Po drugie Fifa10 w porównaniu z Fifą09 wygląda jak patch !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lesny Kocur [...] IP: 195.205.238.* 28.09.09, 08:04 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
jakas1 Re: Fifa 10 - recenzja 28.09.09, 08:14 "Dochodzi do tego możliwość rozegrania szybkiego rzutu wolnego i - już może się okazać, że taktyczny faul tylko nieznacznie spowalnia zabójczą kontrę" Po kartce?! Szybki rzut wolny?! Jeżeli dopuścili coś takiego, to jest to niezgodne z przepisami gry w piłkę nożną. Jeżeli faul jest na kartkę, to gra się na gwizdek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefek Re: Fifa 10 - recenzja IP: *.olsztyn.vectranet.pl 28.09.09, 08:48 a co wy na to ? karne : MANUTD - Real. Strzela Cris, mocny strzal, VDS obronil (czyt. ja obronilem ;p), pilka odbila sie od slupka i wpadla do bramki z jakies pol metra. Bramkarz sie cieszy, gol nie zaliczony Niby wygralem ale taki bug ? ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex Re: Fifa 10 - recenzja IP: *.pz1-nat.espol.com.pl 28.09.09, 09:29 wersja konsolowa jest być może OK, natomiast PC-towa jest totalnie niegrywalna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frufururu Re: Fifa 10 - recenzja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.09, 10:37 fanboje konsol już robią syf, to fifa 10 na PC jest najlepsza, moge ustawić 1900x1200 i jest super grafa, spdać z tymi konsolami !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: corn Re: Fifa 10 - recenzja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.09, 10:52 ja polecam zciagnac sobie z ps.store demo pes2010.... nie gralem w fifke, ale pes2010 to juz dla mnie maxymalny czad. wogole nie wiem czy moze byc cos lepszego. realizm grania maxymalny!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adi Re: Fifa 10 - recenzja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.09, 11:38 Najlepsza zabawa na świecie fifa i 6 padów na PS3 w Fife 2009 grałem z 6 kumplami (łącznie 7 osób - to jest max). Graliśmy na TV 50" albo 52" - wrażenia niezapomniane. Odpowiedz Link Zgłoś
mikemike77 Re: Fifa 10 - recenzja 28.09.09, 11:48 Dzieci znowu wypisuja bzdurne kontrargumenty typu wysoka rozdzielczosc i "mnie stac na drogi sprzet". Prawda jest taka ze ten drogi sprzet kupuje im mamusia bo przeciez bedzie sluzyl "do nauki" a gry sciagaja z sieci za darmo(czyt. kradna) bo na to mama juz pieniedzy nie da... Tez jestem juz 30 letnim dziadem, stac mnie na "drogi sprzet" ale granie na konsoli daje wiecej frajdy. Odpowiedz Link Zgłoś