Dodaj do ulubionych

Teaser Resident Evil 5: Alternate Edition nie p...

01.10.09, 10:49
Pamiętajcie - klienci głosują portfelem.

Podoba mi się to hasło,bardzo słuszne zwłaszcza dla praktyk Capcom przy Resident Evil.
Obserwuj wątek
    • xbox-maniak Re: Teaser Resident Evil 5: Alternate Edition nie 01.10.09, 11:06
      Obejrzałem skany, filmik i wszystko jest fajnie, oprócz jednej rzeczy - gdzie są przeciwnicy? Czyżby w dodatku chodziło tylko o dotarcie do Weskera i rozwiązywanie samych zagadek? A hasło z porfelem oczywiście słuszne. Tylko że ludzie jednak kupują przeróżne badziewia na Marketplace.
    • darth_raven Re: Teaser Resident Evil 5: Alternate Edition nie 01.10.09, 11:07
      klienci głosują portfelem, a fanatycy i tak kupią ...
      przepraszam ...
    • tomi1988pl Re: Teaser Resident Evil 5: Alternate Edition nie 01.10.09, 11:15
      ciesze sie, ze na 360tce ten 2godzinny level(bo tylko to jest dodatkiem do Alternative/Director's Cut Edition) bedzie jako zwykle dlc.
      posiadacze ps3 niestety beda musieli po raz drugi kupic Resident Evil 5, bo ten poziom ma byc ekskluzywny dla Resident Evil 5 Alternative zeby sprzedac Sony Motion Controler - BTW Best Name EVAH.
    • lethaldoze Re: Teaser Resident Evil 5: Alternate Edition nie 01.10.09, 11:20
      Ja w RE5 jakimś cudem nie grałem w ogóle, w okresie premiery chyba miałem w co grać a potem jakoś zapomniałem. Może wrócę do recenzji tej gry i kupię nową wersję, ale to i tak na przejście i sprzedanie.
    • kry-pta Re: Teaser Resident Evil 5: Alternate Edition nie 01.10.09, 11:23
      Chyba wiadomo dlaczego na x360 będzie do kupna tylko drogą elektroniczną smile
      Za takie gó....ko płacic jakby gra była na płycie ?
      Z PS3 nie mają takich problemów zarobią wydawcy i producenci
    • darth_raven Re: Teaser Resident Evil 5: Alternate Edition nie 01.10.09, 11:27
      a może na X360 dodatek nie wyjdzie na płycie z grą bo ...
      nie zmieści się na płycie DVD ? xD
      ale i tak na PS3 powinna być wersja do ściągnięcia (dla posiadaczy gry) i wersja na BD, dla tych co nie mają jeszcze gry, lub chcą pograć na Motion Controllers tongue_out
    • kry-pta Re: Teaser Resident Evil 5: Alternate Edition nie 01.10.09, 11:47
      @darth_raven
      Uwazasz że może sie nie zmieścić ? krótki przegląd gier i ich pojemności na płycie:
      www.crunchgear.com/2008/11/24/xbox-360-game-install-sizes/
    • crinos_pl Re: Teaser Resident Evil 5: Alternate Edition nie 01.10.09, 11:59
      Jeśli nie ma tam być Shevy Alomar, to nie jest to "RE 5", tylko co najwyżej "RE 4,5" tongue_out
    • kry-pta Re: Teaser Resident Evil 5: Alternate Edition nie 01.10.09, 12:02
      Nie ma tam Residenta 5 ale to jest 6,8 GB
    • jac3k5 Re: Teaser Resident Evil 5: Alternate Edition nie 01.10.09, 13:43
      To jest RE 4,5.
    • darth_raven Re: Teaser Resident Evil 5: Alternate Edition nie 01.10.09, 13:55
      @kry-pta
      ja nie mówię o miejscu na dysku, tylko na płycie tongue_out
      swoją drogą ciekawe jest, że na PS3 nie może być DLC (bo za dużo wnosi), a na X360 nie będzie na płycie indifferent
      tylko z powodu obsługi różdżek ?
    • tomi1988pl Re: Teaser Resident Evil 5: Alternate Edition nie 01.10.09, 14:41
      darth_raven, tylko z takiego powodu, ze sony "zazyczylo" sobie by gra by capcom wydal ja jako exclusive dla motion controler'a sony. bedzie smiech na sali jesli ten dodatek pojawi sie na xbl za 10$, a posiadacze ps3 beda musieli wydac na niego 60$ plus kolejne 100+$ na kontroler, dzieki ktoremu w ta gre bedzie mozna w ogole zagrac.
    • hironobu15 Re: Teaser Resident Evil 5: Alternate Edition nie 01.10.09, 15:51
      Może dlatego nie będzie przeciwników, ponieważ bedzie więcej zagadek?;]
    • darth_raven Re: Teaser Resident Evil 5: Alternate Edition nie 01.10.09, 17:46
      @tomi1988pl
      posiadanie dodatkowego kontrolera nie jest obowiązkowe, a gra współdziała z poprzednią edycją.
      A co do X360, po prostu nadal nie wiadomo w jakiej formie ten scenariusz się pojawi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka