cichoociemny 01.10.09, 18:35 Obejrzałem i stwierdzam że gra może odnieść nawet sukces ale jako ...... Gra ARCADE.Za 800m$p max. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martin1841 Re: Trailer: Samurai Shodown: Edge of Destiny 01.10.09, 18:48 Kolejny gniocik? Odpowiedz Link Zgłoś
ringem Re: Trailer: Samurai Shodown: Edge of Destiny 01.10.09, 18:50 Nawet dobrego, efekciarskiego rendera nie potrafili zrobić... Odpowiedz Link Zgłoś
seruch Re: Trailer: Samurai Shodown: Edge of Destiny 01.10.09, 19:02 Gierka skierowana glownie na japonski rynek, szkoda. Zawsze lubilem styl i dynamike walki w tej seri, paradoksalnie najbardziej podobala mi sie wersja w 3d z psx ktora bya cieniutka Odpowiedz Link Zgłoś
vir-evil Re: Trailer: Samurai Shodown: Edge of Destiny 01.10.09, 19:10 Ja licze, ze mimo wszystko wyjdzie w EU. Pewnie gra slaba, ale zagralbym. A remake to mogliby zrobic dwojki, a nie jedynki. Chociaz i tak w stara wersje z XBLA gra sie przednio Jesli jednak mialby byc takiej jakosci audio wizualnej jak ten SF costam HD to niech nie robia w ogole. Odpowiedz Link Zgłoś
barracudo Re: Trailer: Samurai Shodown: Edge of Destiny 01.10.09, 19:50 A mi się bardzo podoba , z chęcią bym w to zagrał Odpowiedz Link Zgłoś
vaderous2 Re: Trailer: Samurai Shodown: Edge of Destiny 01.10.09, 19:59 uwielbiam serie Samurai Shodown zaraz kolo last balade 1/2 z neo geo ktore zstalo nie raz przeniesione na ps2/dreamcast super nareszcie na konsolach w 3d prosto z automatu Odpowiedz Link Zgłoś
garam Re: Trailer: Samurai Shodown: Edge of Destiny 01.10.09, 20:50 Grafa jak z PS2... Odpowiedz Link Zgłoś
tomi1988pl Re: Trailer: Samurai Shodown: Edge of Destiny 01.10.09, 21:31 Blazblue lepsze i tyle w temacie. poczekajcie na ta gre jak chcecie porzadna bijatyke - w europie gra wyjdzie z kilkoma nowymi postaciami, nowymi arenami itd. na poczatku przyszlego roku. Odpowiedz Link Zgłoś
roozx Re: Trailer: Samurai Shodown: Edge of Destiny 01.10.09, 23:50 NAREEESZCIE!!! XD - może ktoś pokaże obibokom z Namco jak powinno się potraktować walki na miecze.... Hajime! Ps. Oby muza była w klimacie Samurai Shodown III - Amakusa Revenge Odpowiedz Link Zgłoś
predoator Re: Trailer: Samurai Shodown: Edge of Destiny 02.10.09, 13:44 Przypomina mi to bardziej soulcalibur niż SS. Gdzie te wspaniałe bloki? Myślenie podczas walki? Dylematy w stylu, jednym szybkim czy zaryzykować mocnym... ehhh średnio to widzę... Odpowiedz Link Zgłoś
vaderous2 Re: Trailer: Samurai Shodown: Edge of Destiny 03.10.09, 12:46 A ja polecam Samurai Shodown Anthology na ps2 mam i gram szkoda ze online niema ? bo niemam z kim grac Odpowiedz Link Zgłoś