Dodaj do ulubionych

GTA w Zgierzu

12.10.09, 15:22
Buehehe, na pomysł wpadli pewnie grając w GTA przy dzwiękach Hemp-Gru - HWDP, HWDP, jp na 100% wink Idioci znajdą się wszędzie, a że obecnie prawie każdy gra w jakieś gierki to łatwo akurat tutaj znaleźć przyczynę takiego a nie innego zachowania. Szkoda tylko, że nie zwraca się uwagi na rodzinę i otoczenie. Klasyczne już pytanie brzmi: gdzie byli rodzice wink
Obserwuj wątek
    • gurafikku GTA w Zgierzu 12.10.09, 15:22
      dobrze, że nie grali w GTA1 gdzie w jednej z pierwszych misji wysadzało się cysterne z benzyną pod posterunkiem
    • brashh Re: GTA w Zgierzu 12.10.09, 15:25
      Przypomniałem sobie, że w GTA, za każdy wybryk dostajemy gwiazdki oznaczające jak mocno poszukuje nas policja, więc gdyby ci "zafascynowani gracze" faktycznie grali w GTA to wiedzieliby, że za taki wybryk grozi około dwóch gwiazdek więc łatwo uciec nie będzie wink
    • vanres Re: GTA w Zgierzu 12.10.09, 15:27
      Rodzice jeszcze nie przeszli GTA, więc byli w domu.
    • kazyl Re: GTA w Zgierzu 12.10.09, 15:34
      Oczywiście wyrok w zawieszeniu uncertain
    • nestii Re: GTA w Zgierzu 12.10.09, 15:37
      Dobrze, że nie wpisali kodu na policję, bo kodów używają tylko nooby big_grin
    • lethaldoze Re: GTA w Zgierzu 12.10.09, 15:57
      Dobrze że ktoś w klatce obok nie sprzedawał wyrzutni rakiet xDDDDDDD!!!!1111one
    • deamon-pl Re: GTA w Zgierzu 12.10.09, 16:06
      Raczej zwykli chuligani i mało możliwe to robili dla bohaterów z gier lub filmów .
    • 7mruvek Re: GTA w Zgierzu 12.10.09, 16:12
      Woow, polygamia napisała o moim mieście big_grin btw. jakoś nie słyszałem nic o tym tongue_out
    • jurget Re: GTA w Zgierzu 12.10.09, 16:17
      @brashh: za dwie gwizadki w GTA4 to można spokojnie spacerować miedzy policjantami :]
    • lethaldoze Re: GTA w Zgierzu 12.10.09, 16:27
      @kazyl, gorsi czekają na łóżko w pierdlu. Ale grzywna za mała, x10 tyle i duuuuuużo godzin sprzątania kup w parku ich by nauczył ;p
    • dziubin Re: GTA w Zgierzu 12.10.09, 16:52
      Nie to żebym nawoływał do nienawiści smile ale sam bym chętnie zrzucił na Zgierz parę butelek - pozdrowienia z Łodzi smile)
    • furrythales Re: GTA w Zgierzu 12.10.09, 16:52
      @Mruvek
      w sobotnim dodatku zgierskim coś było na ten temat ^^
    • loczyn Re: GTA w Zgierzu 12.10.09, 17:09
      Właśnie, jestem z Łodzi i dopiero z polygamii się dowiaduję o czymś takim big_grin
    • robin113 Re: GTA w Zgierzu 12.10.09, 17:18
      Jeśli GTA naprawdę miało coś z tym wspólnego (bo skąd mogą wiedzieć, że byli "zafascyonowani" grami) to dzięki za utrzymanie sterotypu na nasz temat. Większa kara by nie zaszkodziła.
    • oldpeter Re: GTA w Zgierzu 12.10.09, 17:44
      Puścić ich na pole i urządzić strzelanie do ruchomego celu.
    • bobovita1984 Re: GTA w Zgierzu 12.10.09, 17:50
      HWD brashh taki jestes kozak pape pokaz pewnie jak policje widzisz to kite podwijasz ciezki anty policjancie smiesza mnie tacy ludzie co pokrzycza ale zeby nie wiedzieli kto dla mnie banda pedałów
    • werty101 Re: GTA w Zgierzu 12.10.09, 17:54
      Chłopaki sobie tylko taki niewinny kawał zrobili, a ci już chcą ich do więzienia zamknąć. Powinni im kazać oddać wszystkie koktajle, nakrzyczeć na nich i wypuścić. big_grin
    • bunch Re: GTA w Zgierzu 12.10.09, 18:01
      OSIEMNAŚCIE I DWADZIEŚCIA LAT?!
      Skąd się biorę tacy idioci?
      "zrozumiałbym" jeszcze dziesięciolatka, ale 20 lat?!
    • aromp4 Re: GTA w Zgierzu 12.10.09, 18:34
      a ja sie pytam, gdzie byli rodzice? ^_^
    • brashh Re: GTA w Zgierzu 12.10.09, 18:57
      @bobovita1984 - czy ty jesteś normalny czy może za młodu twoja stara przedawkowała z karmieniem cie bobovitem? Jak byś trochę pomyślał to zauważyłbyś, że mój komentarz ma charakter prześmiewczy, bo tak samo śmieję się z tego że te ziomki były "zafascynowane" grami jak z hasła HWDP i jp na 100%. Tak się składa, że mam kilku znajomych policjantów, więc taki ze mnie anty policjant jak z ciebie intelektualista, więc przestań wyzywać ludzi, gangsterze zza klawiatury, bo słabo ci to wychodzi. A dla twojej wiadomości ziomki od HWDP to zazwyczaj ciężkie przypadki i bardzo daleko im do typu pedała.
      I na koniec dobra rada, weź się tak nie spinaj, bo z powodu nadmiernego stresu będziesz musiał zmienić nick na biovital1984.
    • david88krk Re: GTA w Zgierzu 12.10.09, 21:21
      Hej policjanci internetowi aresztujcie mnie bo was nie lubie i wogóle policji nie lubie buahahaha... Ludzie o co Wy się kłócicie?! Normalnie porażka jak się co poniektórych czyta. A w dupie rodzice byli i gó... widzieli - pytania związane z rodzicami itp. są chyba najbardziej kretyńskie. "Kazyl" złóż apelacje jak Ci się wyrok nie podoba i poproś sąd żeby im dał dożywocie hahaha Żeby nie było osoby ,które popełniły ten wybryk są dla mnie mówiąc delikatnie pomyleni i nieobliczalni i zapewne tylko się cieszą ,że o nich piszecie bo przecież o to im chodziło... pozdro NAPINACZE big_grin
    • shadowwpr Re: GTA w Zgierzu 12.10.09, 23:36
      Hhehe KRETYNI ale nie dlatego że to zrobilitongue_out ale dlatego że dali sie złapać big_grinbig_grin a wpływ gier na takie rzeczy jest mniej więcej taki jak wpływ muzyki klasycznej na migracje pingwinów tongue_out big_grinbig_grin
    • makimura Re: GTA w Zgierzu 13.10.09, 07:38
      Pokolenie JP2
    • frezer_pl Re: GTA w Zgierzu 13.10.09, 11:19
      e zawiodłem sie myślałem że jakiś pies sie tam zjarał szkoda było by cos świetowac

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka