jedzoslaw Re: Wiosna dla zakochanych 12.03.07, 10:57 Taak, zbiór oczywistości. Zakochanie jest fajne i w ogóle, pytanie tylko, co robić, aby się zakochać? To raczej nie zależy od woli. A jeśli zakochanie się dotyczy osoby, która tego nie odwzajemnia? Co wtedy? Wiem, smęcę, ale niestety życie nie jest tak proste, a takie stronki już widywałem parę razy. Tylko gdyby wszystko bylo tak proste, to nasze forum nie byłoby potrzebne. Odpowiedz Link
aron95 Re: Wiosna dla zakochanych 12.03.07, 11:03 Ja mam swoją teorię : 1% ludzi pasuje do siebie . Trzeba szukać, a aby szukac trzeba sie jak najwięcej się spotykać . 1 na 100 . Mi pozostały 94 szanse . Odpowiedz Link
burykrow Re: Wiosna dla zakochanych 12.03.07, 11:21 Mam nadzieje że szans więcej i szybciej jednak znajdziesz . Może coś w rodzaju konkursu jedna ze stu" było by rozwiązaniem ;D Odpowiedz Link
rak.nieborak [...] 12.03.07, 11:16 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: Wiosna dla zakochanych 12.03.07, 11:20 a podobno krakowiacy sa tacy kulturalni Odpowiedz Link
burykrow Re: Wiosna dla zakochanych 12.03.07, 11:22 Najlepszym przykładem smok wawelski Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: Wiosna dla zakochanych 12.03.07, 11:29 ciekaw dlaczego smoki jadaly tylko dziewice Odpowiedz Link
burykrow Re: Wiosna dla zakochanych 12.03.07, 11:43 Bo nie było innych kobiet w Krakowie wówczas Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: Wiosna dla zakochanych 12.03.07, 11:48 ja tego puszczania to nie kumam zbytnio jak jest sie wolnym to przecie mozna robic co sie chce, przynajmniej tak mi sie zdaje co innego jak jest sie w zwiazku i niekoniecznie partner akceptuje ten seks poza zwiazkowy Odpowiedz Link
burykrow Re: Wiosna dla zakochanych 12.03.07, 11:59 Zawsze można robić co się chce, jeśli jednak twarz w lustrze zaczyna wydawać ci się obca po prostu trzeba się głębiej zastanowić ;D Odpowiedz Link
zeppelia Re: Wiosna dla zakochanych 12.03.07, 12:04 oczywiście, tylko nie rozumiem, zerkania obcych w nie swoje lustro i krzyczenia im do ucha, że coś nie tak :] Odpowiedz Link
burykrow Re: Wiosna dla zakochanych 12.03.07, 12:09 proste, zerkając w czyjeś lustro nadal widzisz siebie... Odpowiedz Link
zeppelia Re: Wiosna dla zakochanych 12.03.07, 12:23 tak, to jedyne sensowne wytłumaczenie. Odpowiedz Link
rak.nieborak Re: Wiosna dla zakochanych 12.03.07, 12:50 zeppelia napisała: > oczywiście, tylko nie rozumiem, > zerkania obcych w nie swoje lustro i krzyczenia im do ucha, że coś nie tak :] może czas przestać traktować dyskusję na forum jak zerkanie w cudze lustro Odpowiedz Link
zeppelia Re: Wiosna dla zakochanych 12.03.07, 13:10 nie rozumiem, czemu pijesz do mnie, ja zwróciłam uwagę na ogólnie panującą tendencję. Uderz w stół? Odpowiedz Link
rak.nieborak Re: Wiosna dla zakochanych 12.03.07, 13:25 chyba mam dość tego forum w takim składzie osobowym :] Odpowiedz Link
fleshless łolaboga... 12.03.07, 14:31 rak.nieborak napisał: > chyba mam dość tego forum w takim składzie osobowym :] a bo to jedno forum na świecie? łańcuchamy przykuly? ;> Odpowiedz Link
burykrow Re: Wiosna dla zakochanych 12.03.07, 11:57 Pewnie sie puszczały ale pozostawały dziewicami. Kobieta potrafi . Odpowiedz Link
mumuja Re: Wiosna dla zakochanych 12.03.07, 18:59 milutkie, zwłaszcza stwierdzenie, że nie mogę się w szkole, na lekcjach skoncentrować Odpowiedz Link