Dodaj do ulubionych

EA zrobi grę o Funkym Kovalu?

14.10.09, 20:32
ehhh ... było by świetnie gdyby taki projekt powstał. A 60 milionów dolarów na film to nie taka mała kasa.
Obserwuj wątek
    • olas_trzymiasto Re: EA zrobi grę o Funkym Kovalu? 14.10.09, 20:49
      byloby super: kilka wink lat temu sie zaczytywalem ...

nawet TPP bylby fajny
    • panzgryzliwy Re: EA zrobi grę o Funkym Kovalu? 14.10.09, 21:02
      to było by zbyt piękne, żeby było prawdziwe...
    • rorkdcr Re: EA zrobi grę o Funkym Kovalu? 14.10.09, 21:09
      dla mnie rewelacja.
    • czezare_pl Re: EA zrobi grę o Funkym Kovalu? 14.10.09, 21:26
      Byl czas, kiedy Fantastyke kupowalem tylko dla Kovala.
    • gramczasami Re: EA zrobi grę o Funkym Kovalu? 14.10.09, 21:26
      Właściwie to z Funky'm można by zrobić każdy gatunek gry. Charyzmatyczna i dowcipna postać, ciekawe postacie drugoplanowe, złożony i wielowątkowy scenariusz i przede wszystkim rewelacyjna stylistyka przyszłości zaprojektowana przez Polcha! Wszystkie pojazdy, lokacje, postacie i ich stroje są już w zasadzie zaprojektowane! Można by zrobić RPGa w stylu Mass Efecta, sandboxa jak Red Faction, FPS'a w stylu Riddicka albo nawet zwykłą, efektowną strzelaninę TPP! W końcu Wiedźmin PC całkiem nieżle na świecie został przyjęty, więc jest nawet szansa... Ale niechcący wszystko można skopać jeśli zabrali by się za to ludzie niedoświadczeni...
    • dalthon Re: EA zrobi grę o Funkym Kovalu? 14.10.09, 21:29
      a moze by tak sie panowie wzieli za kolejna czesc? skonczylo sie na kilku obrazkach i... wlasnie nic. fajnie pomazyc, ale jak nic nie wyszli przez tyle lat z nowego komiksu, to co dopierow mowic o filmie i grze...
    • ausir Re: EA zrobi grę o Funkym Kovalu? 14.10.09, 21:35
      @dalthon

O kolejnej części komiksu też jest mowa w wywiadzie.
    • gramczasami Re: EA zrobi grę o Funkym Kovalu? 14.10.09, 21:40
      Dalthon - Dobrze gadasz...
    • mi-go Re: EA zrobi grę o Funkym Kovalu? 14.10.09, 22:08
      Kilka polskich opowiadań czy komiksów nadawałoby się świetnie na scenariusz/świat gry. Na kązdy taki projekt czekam z otwartymi rekami. Wiedźmin był strzałem w 10.
    • olas_trzymiasto Re: EA zrobi grę o Funkym Kovalu? 14.10.09, 23:08
      mnie w ogole fascynuje w ogole zagadnienie ekranizacji komiksow bo mogloby powstaw cholernie duzo dobrych gier (nie wspominajac o filmach) jak np Thorgal. Byle sie za to Uwe Boll nie bral. Wiadomo ze sa Sin City, 300 itd, ale produkcje mnie mainstreamowe wlasnie.
    • e-e Re: EA zrobi grę o Funkym Kovalu? 14.10.09, 23:08
      Ta kolejna część komiksu jest zapowiadana odkąd wyszedł pierwszy. W wydanym kilka lat temu albumie w twardej oprawie jest trochę szkiców, ale jakoś bez specjalnego klimatu - jakiś bełkot o klonowaniu, które w czasie rysowania plansz było na czasie (Dolly itp.).

Oryginalny komiks to klasyka polskiej s-f. Zgadzam się tutaj w pełni z tym co napisał gramczasami.
    • szpynda Re: EA zrobi grę o Funkym Kovalu? 15.10.09, 00:39
      To był komiks. Mam gdzieś to wydanie.
    • czezare_pl Re: EA zrobi grę o Funkym Kovalu? 15.10.09, 10:04
      Czy ktos sie orientuje czy i ewentualnie gdzie mozna jeszcze kupic album ze wszystkimi odcinkami Kovala?
    • panzgryzliwy Re: EA zrobi grę o Funkym Kovalu? 15.10.09, 10:11
      Czy ktos sie orientuje czy i ewentualnie gdzie mozna jeszcze kupic album ze wszystkimi odcinkami Kovala?
      -
      przyłączam się do pytania bo też jestem zainteresowany
    • rorkdcr Re: EA zrobi grę o Funkym Kovalu? 15.10.09, 10:13
      Allegro czasem.Za kosmiczne pieniądze.Ja zapłaciłem 130 pln.
    • lurrcio Re: EA zrobi grę o Funkym Kovalu? 15.10.09, 12:37
      Jezeli nie ma szans na klimacik jak w komiksie a tylko amerykańskie spłycenie całej otoczki to dziękuję.
    • janci0 Re: EA zrobi grę o Funkym Kovalu? 15.10.09, 12:45
      Miałem 3 odcinki (to był chyba komplet, nie pamiętam), niestety poszły się gdzieś kochać przy kolejnej przeprowadzce sad
      Można znaleźć w sieciach P2P, ale zawsze będą to tylko skany...
    • szpynda Re: EA zrobi grę o Funkym Kovalu? 15.10.09, 14:29
      Ja kupiłem nowe wydanie w Empiku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka