boosman360 14.10.09, 20:32 ehhh ... było by świetnie gdyby taki projekt powstał. A 60 milionów dolarów na film to nie taka mała kasa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olas_trzymiasto Re: EA zrobi grę o Funkym Kovalu? 14.10.09, 20:49 byloby super: kilka lat temu sie zaczytywalem ... nawet TPP bylby fajny Odpowiedz Link Zgłoś
panzgryzliwy Re: EA zrobi grę o Funkym Kovalu? 14.10.09, 21:02 to było by zbyt piękne, żeby było prawdziwe... Odpowiedz Link Zgłoś
czezare_pl Re: EA zrobi grę o Funkym Kovalu? 14.10.09, 21:26 Byl czas, kiedy Fantastyke kupowalem tylko dla Kovala. Odpowiedz Link Zgłoś
gramczasami Re: EA zrobi grę o Funkym Kovalu? 14.10.09, 21:26 Właściwie to z Funky'm można by zrobić każdy gatunek gry. Charyzmatyczna i dowcipna postać, ciekawe postacie drugoplanowe, złożony i wielowątkowy scenariusz i przede wszystkim rewelacyjna stylistyka przyszłości zaprojektowana przez Polcha! Wszystkie pojazdy, lokacje, postacie i ich stroje są już w zasadzie zaprojektowane! Można by zrobić RPGa w stylu Mass Efecta, sandboxa jak Red Faction, FPS'a w stylu Riddicka albo nawet zwykłą, efektowną strzelaninę TPP! W końcu Wiedźmin PC całkiem nieżle na świecie został przyjęty, więc jest nawet szansa... Ale niechcący wszystko można skopać jeśli zabrali by się za to ludzie niedoświadczeni... Odpowiedz Link Zgłoś
dalthon Re: EA zrobi grę o Funkym Kovalu? 14.10.09, 21:29 a moze by tak sie panowie wzieli za kolejna czesc? skonczylo sie na kilku obrazkach i... wlasnie nic. fajnie pomazyc, ale jak nic nie wyszli przez tyle lat z nowego komiksu, to co dopierow mowic o filmie i grze... Odpowiedz Link Zgłoś
ausir Re: EA zrobi grę o Funkym Kovalu? 14.10.09, 21:35 @dalthon O kolejnej części komiksu też jest mowa w wywiadzie. Odpowiedz Link Zgłoś
gramczasami Re: EA zrobi grę o Funkym Kovalu? 14.10.09, 21:40 Dalthon - Dobrze gadasz... Odpowiedz Link Zgłoś
mi-go Re: EA zrobi grę o Funkym Kovalu? 14.10.09, 22:08 Kilka polskich opowiadań czy komiksów nadawałoby się świetnie na scenariusz/świat gry. Na kązdy taki projekt czekam z otwartymi rekami. Wiedźmin był strzałem w 10. Odpowiedz Link Zgłoś
olas_trzymiasto Re: EA zrobi grę o Funkym Kovalu? 14.10.09, 23:08 mnie w ogole fascynuje w ogole zagadnienie ekranizacji komiksow bo mogloby powstaw cholernie duzo dobrych gier (nie wspominajac o filmach) jak np Thorgal. Byle sie za to Uwe Boll nie bral. Wiadomo ze sa Sin City, 300 itd, ale produkcje mnie mainstreamowe wlasnie. Odpowiedz Link Zgłoś
e-e Re: EA zrobi grę o Funkym Kovalu? 14.10.09, 23:08 Ta kolejna część komiksu jest zapowiadana odkąd wyszedł pierwszy. W wydanym kilka lat temu albumie w twardej oprawie jest trochę szkiców, ale jakoś bez specjalnego klimatu - jakiś bełkot o klonowaniu, które w czasie rysowania plansz było na czasie (Dolly itp.). Oryginalny komiks to klasyka polskiej s-f. Zgadzam się tutaj w pełni z tym co napisał gramczasami. Odpowiedz Link Zgłoś
szpynda Re: EA zrobi grę o Funkym Kovalu? 15.10.09, 00:39 To był komiks. Mam gdzieś to wydanie. Odpowiedz Link Zgłoś
czezare_pl Re: EA zrobi grę o Funkym Kovalu? 15.10.09, 10:04 Czy ktos sie orientuje czy i ewentualnie gdzie mozna jeszcze kupic album ze wszystkimi odcinkami Kovala? Odpowiedz Link Zgłoś
panzgryzliwy Re: EA zrobi grę o Funkym Kovalu? 15.10.09, 10:11 Czy ktos sie orientuje czy i ewentualnie gdzie mozna jeszcze kupic album ze wszystkimi odcinkami Kovala? - przyłączam się do pytania bo też jestem zainteresowany Odpowiedz Link Zgłoś
rorkdcr Re: EA zrobi grę o Funkym Kovalu? 15.10.09, 10:13 Allegro czasem.Za kosmiczne pieniądze.Ja zapłaciłem 130 pln. Odpowiedz Link Zgłoś
lurrcio Re: EA zrobi grę o Funkym Kovalu? 15.10.09, 12:37 Jezeli nie ma szans na klimacik jak w komiksie a tylko amerykańskie spłycenie całej otoczki to dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
janci0 Re: EA zrobi grę o Funkym Kovalu? 15.10.09, 12:45 Miałem 3 odcinki (to był chyba komplet, nie pamiętam), niestety poszły się gdzieś kochać przy kolejnej przeprowadzce Można znaleźć w sieciach P2P, ale zawsze będą to tylko skany... Odpowiedz Link Zgłoś
szpynda Re: EA zrobi grę o Funkym Kovalu? 15.10.09, 14:29 Ja kupiłem nowe wydanie w Empiku. Odpowiedz Link Zgłoś