Gość: ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.09, 22:48 Mam problem z grą Warhammer Dawn of war 2 Usługa Games for Windows Live nie pozwala mi grać przez internet. Czy jest jakiś sposób na ominięcie tego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anarchius Re: Problem z live 17.10.09, 08:34 Zepsuła mi się pralka. Co mam zrobić? Musisz nam dokładnie określić, żebyśmy mogli w jakiś sposób ci pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: Problem z live IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.09, 12:00 Określiłem to chyba wystarczająco dokładnie. Live nie pozwala na grę przez sieć,ponieważ nie obsługuje naszego regionu. A przy zakładaniu nowego konta nie da się zmienić regionu z domyślnego (Polska) I na tym właśnie polega mój problem Odpowiedz Link Zgłoś
venmort Re: Problem z live 17.10.09, 14:44 Dokładności nigdy za wiele Teraz rozumiem w czym rzecz. Musisz założyć konto przez stronę X-a: Xbox LIVE Kliknij Sign In a reszta już wygląda identycznie jak w GFWL. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: Problem z live IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.09, 17:18 Działa. Dzięki za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś