Dodaj do ulubionych

Trailer: God of War: Collection

17.10.09, 03:30
@Beniamin: No chyba nie oczekiwałeś czegoś lepszego? :p ja myśle że jest dobrze jak na najładniejszą gre z ps2 ;]. Trailer obejrzałem w HD i wygląda znośnie(jak na gre z ps2 w HD). Na allegro można kupić za 150zł, nie jest to chyba drogo za dwie gry. Dawno nie grałem w tą gierke, chętnie sobie przypomne co i jak ;]. A na trójke czekam odkąd skończyłem dwójke.
Dzieki GoW collection, trzecia cześc napewno sprzeda się lepiej. Król Slasherów jest tylko jeden ;]
Obserwuj wątek
    • goodtohaveaps3 Re: Trailer: God of War: Collection 17.10.09, 03:31
      @Beniamin: No chyba nie oczekiwałeś czegoś lepszego? :p ja myśle że jest dobrze jak na najładniejszą gre z ps2 ;]. Trailer obejrzałem w HD i wygląda znośnie(jak na gre z ps2 w HD).
      Na allegro można kupić za 150zł, nie jest to chyba drogo za dwie gry. Dawno nie grałem w tą gierke, chętnie sobie przypomne co i jak ;]. A na trójke czekam odkąd skończyłem dwójke.
      Dzieki GoW collection, trzecia cześc napewno sprzeda się lepiej. Król Slasherów jest tylko jeden ;]

Tak powinno to być, heh.
    • krismaciejewski Trailer: God of War: Collection 17.10.09, 03:36
      Widzisz, dla ciebie jest to wyciąganie kasy a dla mnie okazja by nadrobić zaległości... Nie miałem PS2 a moje PS3 to wersja 40gb więc nie mogę odpalać gierek z poprzedniej konsoli... Więc jak widać jestem docelowym targetem dla tej produkcji... Dodatkowo nie oczekiwałem, że sony nie wiadomo jak zremasteruje poprzednie części GoW... To nie ma być nowa produkcja tylko szansa dla takich ludzi jak ja by przed zakupem części 3 poznać fabulę jedynki i dwójki...
      Taka moja opinia pisana w środku nocy w połowie przechodzenia Uncharted2...
    • loly1507 Re: Trailer: God of War: Collection 17.10.09, 04:15
      To jest dlamnie pozycja roku, juz sie nie moge doczekac
    • fuudimitzu Re: Trailer: God of War: Collection 17.10.09, 05:35
      Polecam wersję HD: www.gametrailers.com/video/remastered-trailer-god-of-war/57729#comments_top

Obłęd wink
    • chips_bekonowy Re: Trailer: God of War: Collection 17.10.09, 08:07
      Oj Ben jak można oceniać coś w HD na podstawie skompresowanego, rozmytego filmu nawet_nie_SD?
      W moim wypadku kasę wyciągną po raz pierwszy, nie miałem żadnej części na PS2 a jak napisał goodtohaveaps3 oficjalne 150zł za obie gry to nie dużo. Nie patrz na Ultimę, która wyceniła na 200zł.
    • quickpete Re: Trailer: God of War: Collection 17.10.09, 08:58
      Nie rozumiem, jak można nazywać kupienie świetnej gry wyciąganiem pieniędzy. Ta gra to jakość sama w sobie. Kiedy ludzie przestaną w grach widzieć tylko grafikę? Ta gra to beczka miodu, kupię ją na 100%.
    • saqurado Re: Trailer: God of War: Collection 17.10.09, 09:14
      Patrząc po komentarzach pan redaktor znowu się popisał^^
      Tak to jest jak się myśli, że podciągnięcie obrazu do hd, w magiczny sposób pozmienia tekstury i doda polygonów.
      Świetna okazja do nadrobienia zaległości. Ja niestety nie kupie, gdyż obie części zaliczone, ps2 zaraz obok ps3 stoi, a i sd tv się znajdzie^^
    • morosn Re: Trailer: God of War: Collection 17.10.09, 09:16
      Do pana, z ps3 w nick'u: hola hola, BLACK graficznie wymiótł na Ps2.

Fin.
    • robin113 Re: Trailer: God of War: Collection 17.10.09, 09:46
      Ostatnio zasypują nas zre-masterowanymi produktami, czyli muzyki i gier oczywiście. Te specjalne manewry do zebrania kasy już dawno stały się irytujące. A po GOW: Collection nie spodziewałem się czegoś nowego względem grafiki, ale jeszcze ich nie zaliczyłem więc zapisze ją do mojej listy.
    • martinez-1 Re: Trailer: God of War: Collection 17.10.09, 09:48
      black był piekny ale gow2 jest dla mnie najpiekniejsza grą na ps2(swietnie zrobiona snieżyca)
    • oirf Re: Trailer: God of War: Collection 17.10.09, 10:05
      Blending niektórych przeciwników nadal jak za czasów PS1 ;]
    • aromp4 Re: Trailer: God of War: Collection 17.10.09, 10:05
      GoW miażdży! (mowie o gameplay'u)
    • seruch Re: Trailer: God of War: Collection 17.10.09, 10:26
      "Nie rozumiem, jak można nazywać kupienie świetnej gry wyciąganiem pieniędzy. "
      Moze dlatego, ze juz raz to sprzedali a teraz sprzedaja to samo bez wiekszych zmian?
    • zaba8312 Re: Trailer: God of War: Collection 17.10.09, 10:36
      nigdy nie posiadałem PS2 i co się z tym wiąże nie grałem w GoW. od pewnego czasu jestem posiadaczem PS3 tak więc GoW Collection to dla mnie obowiązkowy tytułsmile
    • bobovita1984 Re: Trailer: God of War: Collection 17.10.09, 10:48
      Może się narażę fanom, ale szczerze mówiąc to nie widzę znaczącego skoku graficznego, który miałby mnie przekonać do zakupu God of War: Collection.

@Beniamin skoro ciebie gra musi przekonac grafika to jestes naprawde pusty i nie wiem co ty robisz jako redaktor poligami . Ja ja kupie dla samej gry mojeps3 nie ma wstecznej kompatybilnosci wiec jest wyjscie na taka opcje jak God of War: Collection z której skorzystam oczywiscie i grafika moze byc taka sama jak na ps2 smile
    • genkamyk Re: Trailer: God of War: Collection 17.10.09, 10:54
      Tez nie grałem w gow1 i 2 i ciachałbym nadrobić zaległości.. Mimo ze miałem wersje 60gb to jakoś sie nie udało ale to chyba nawet dobrze bo teraz widze ze mozna zagrać bez obrzydzenia na LCD
    • lubie_jajka_z_majonezem Re: Trailer: God of War: Collection 17.10.09, 11:17
      ''Może się narażę fanom, ale szczerze mówiąc to nie widzę znaczącego skoku graficznego, który miałby mnie przekonać do zakupu God of War: Collection. '''

Myśle że redaktor grał w poprzednie części gowa i po GOWC spodziewał się remasteru na poziomie mgs1 z psx na gc i stąd ta opinia no ale niestety, od początku było mówione że zostanie dodana tylko wysoka rozdzielczość ^^

Swoją drogą, fajnie by było zrobić stare gowy z iście nextgenowską grafiką wink
    • seruch Re: Trailer: God of War: Collection 17.10.09, 11:29
      @bobovita1984
      racja! ty bedziesz lepszym redaktorem, reprezentujacym ta czesc spoleczenstwa ktora daje sie dymac placac za cos co juz masz.
    • udag22 Re: Trailer: God of War: Collection 17.10.09, 11:38
      a ja w życiu tego nie kupie,chyba,że pożyczę ,albo wygram w konkursie.
      Przeszedłem 1,2 na ps2.
    • czezare_pl Re: Trailer: God of War: Collection 17.10.09, 11:39
      Sadze, ze GoW Collection wyglada wystarczajaco dobrze, podobnie jak jeszcze dzisiaj swietnie wyglada Ninja Gaiden Black odpalony na X360, pomimo ze tam nie podbito rozdzialki. Gdybym posiadal PS3 to GoW:C z miejsca znalazlo by sie na moim celowniku.
    • michaelius_pl Re: Trailer: God of War: Collection 17.10.09, 11:40
      Ja dalej nie wiem , czemu niektorzy robia wielkie halo o wyciaganie kasy.
      Gow 1 w platynie - 20$, Gow 2 w platynie - 20$, kolekcja z podkrecona grafa i trofeami = 40$.
      Gdzie to straszne okradanie gracza?
    • goodtohaveaps3 Re: Trailer: God of War: Collection 17.10.09, 11:49
      @Seruch: Ale skoro ktoś ma GoW 1+2 to ktoś karze mu kupować GoW Collection? Gdyby kazali, to ok - byłoby to dymanie... ale tak? wiele osób nie grało w poprzednie cześci, jest też wiele osób które chętnie sobie przypomną pierwsze dwie częsci, przed trójką.
    • wasylhh Re: Trailer: God of War: Collection 17.10.09, 11:54
      Skok graficzny? o.O wtf? Przeciez gra bedzie miala tylko podbita rozdzielczosc do 720p dzieki czemu obraz jest dostosowany do nowych telewizorow LDC itp. Gdyby tak nie zrobili to byly by czarne pasy na bokach odbiornikow 16:9...
    • bonzajplc Re: Trailer: God of War: Collection 17.10.09, 11:57
      teraz juz oficjalnie moge napisac, ze logo z krwia na poczatku to jedna z naszych ostatnich robotek. Polecam poszukac w nim hiddena smile.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka