Dodaj do ulubionych

Trailer: God of War: Collection

• mandella Re: Trailer: God of War: Collection 17.10.09, 12:01
      To nie jest produkt skierowany do osob, ktore juz w GoW graly, proste. Tak ciezko to pojac? Psioczenie, ze Sony kaze sobie placic 2x za ten sam produkt jest idiotyczne. Bo przede wszystkim nikt nikomu pistoletu do glowy nie przystawia i nie kaze tej kolekcji kupic, a po drugie dla osob, ktore PS2 nie maja/w GoW nie grala taka kolekcja to cos pieknego - np. dla mnie.
    • tomi1988pl Re: Trailer: God of War: Collection 17.10.09, 12:09
      wow, ps2 jak sie patrzy. w grach podbili jedynie lekko rozdzialke.
    • goodtohaveaps3 Re: Trailer: God of War: Collection 17.10.09, 12:15
      @Tomi: Wyjdź.
      Dziekuje.
    • saqurado Re: Trailer: God of War: Collection 17.10.09, 12:19
      @tomi1988pl - wow, trafiłeś, a co mieli zrobić? wszystko od podstaw, najlepiej na silniku trójki?
    • peesu Re: Trailer: God of War: Collection 17.10.09, 12:21
      logo na początku jest polskiej produkcji smile

(ekipa od linger in shadows)
    • wielku Re: Trailer: God of War: Collection 17.10.09, 12:26
      jak ja żałuje że kupiłem podróbę karty pamięci dla god of war za miesiąc kupuje orginalną
    • tomi1988pl Re: Trailer: God of War: Collection 17.10.09, 12:56
      biorac pod uwage, ze place 40$ za cos co spokojnie moge znalezc w sieci za 25-30$ i to nawet w polsce(GoW1 byl za 39zl, a GoW2 za 49zl jak jakis czas temu bylem w Saturnie). calosc powinna zostac wydana za taka sama cene co Pain czy Wipeout pudelkowy, 25$. gdyby jeszcze cokolwiek do tego zestawu dodali, a nie podbili rozdzialke juz gotowej gry i zdzieraja kase.

a teraz spojrzcie na Metroid Prime Trilogy za standardowa cene gry na wii Nintendo dalo poza Metroid Prime 3 obie gry z gacka ze sterowaniem z MP3 oraz lepsza oprawa(i nie polega to na zwyklym podbiciu rozdzialki, bo w grach po prostu poprawiono efekty, tekstury itd.) oraz patentami z ostatniej czesci gry, a wszystko z artbookiem i w metalowym pudelku z przepiekna grafika.
      GoW Collection wyglada przy tym jak tanie gierki, ktore leza w hipermarketach przy wejsciu w koszach z napisem "6.99zl" lub "OKAZJA".
    • brashh Re: Trailer: God of War: Collection 17.10.09, 13:04
      "Blood and Gore
      Intense Violence
      Nudity
      Sexual Themes
      Strong Language"

Wszystkie najmocniejsze punkty gry wymienione już pierwszej sekundzie wink Jeśli chodzi o grafikę to nie wiem czego spodziewał się autor newsa, ale na pewno spodziewał się, że pojawi się pod nim mnóstwo komentarzy.
    • goodtohaveaps3 Re: Trailer: God of War: Collection 17.10.09, 13:15
      @Tomi: "Biorąc pod uwage, że płace..."
      Ty płacisz? po co? masz Ps3 chociaż?
      Daj zarobic troszke firmie dzieki której ten GoW jest w HD. 40$ to nie dużo jak na dwie gry
    • twojstary102 Re: Trailer: God of War: Collection 17.10.09, 13:37
      @tomi1988pl - stul wreszcie tą swoją wstrętną papę, juz nie moge czytac setek tych twoich ciagłych załosnych komentow, w kazdym artykule, na jaja to robisz czy ci za to płacą?
    • dunhill_oceano Re: Trailer: God of War: Collection 17.10.09, 13:41
      w skrócie jak się sprawa miała z God of War Collection. jeden z największych portali amerykańskich poświęconych konsoli Playstation 3 wystosował petycję do Sony Computer Entertainment (SCE), żeby wydać dwie pierwsze części God of War działającą na PS3 i dostosowaną do telewizorów HD.

Sony odpowiedziało na tą petycję od fanów spełniając ich prośbę. zatrudniło ekipę do konwersji, dodając przy okazji trofea. całe przedsięwzięcie nie było więc inicjatywą Sony, a fanów, ludzi jak ja i większość osób się tutaj wypowiadających.

piękna inicjatywa, bowiem rzadko się zdarza, żeby taka firma odpowiadała bezpośrednio na apele graczy, a mimo to zawsze znajdą się takie szkodniki jak seruch czy tomi, którzy będą krzyczeć, że to złodziejstwo, zdzierstwo, a ludzie z Sony to banda złodziei i degeneratów...
    • maqu00 Re: Trailer: God of War: Collection 17.10.09, 13:42
      Ja grałem, a i tak kupię, po pierwsze to GoW, po drugie trofea^^smile
    • tytacz Re: Trailer: God of War: Collection 17.10.09, 13:45
      Nie zapominajcie o trofeach, które również zostaną dodane. Oprócz podbicia rozdziałki doszedł też antyaliasing.
    • tytacz Re: Trailer: God of War: Collection 17.10.09, 13:54
      tomi nie zapominaj, że ten Metroid na Wii wygląda gorzej od tego z GC big_grin.

polygamia.pl/Polygamia/0,97396.html?tag=metroid%20prime%20trilogy

Napisz co teraz o tym sądzisz wink.
    • rorkdcr Re: Trailer: God of War: Collection 17.10.09, 14:08
      @tomi1988pl, durność twoich wypowiedzi można tłumaczyć wiekiem który sugeruje rok w twoim nicku,ale nie chcę dopuścić do świadomości faktu że w podobnym wieku mogłem być tak samo głupi jak ty,więc wolę myśleć że to po prostu słaby materiał genetyczny u ciebie.Jeżeli uważasz że to wyciąganie kasy,to nic nie stoi na przeszkodzie żebyś kupił wersje na ps2 taniej i świetnie się przy nich bawił.Natomiast jeżeli chcesz to zrobić na ps3, to weź pod uwagę że przerobienie gry z ps1/ps2 na ps3 to nie jest przełożenie płytki do nowego pudełka i wysłanie do sklepu,tylko praca sztabu ludzi, o której to nigdy nie będziesz miał pojęcia bo po co.Sony nie przykłada lufy do skroni każąc kupować, nie chce,twoja wola.Ale jeżeli chcesz,to uczciwym byłoby zapłacić za ich pracę
    • peesu Re: Trailer: God of War: Collection 17.10.09, 14:16
      tomi przecież nakręca ilość wejść na portal. dlatego stąd nie wyleci. coś jak "gwiazdy" onetu tylko pewnie robi to za darmo i jest autentycznie głupi smile
    • tomi1988pl Re: Trailer: God of War: Collection 17.10.09, 14:16
      dunhill_oceano, to nie prawda. sony poczatkowo planowalo dodanie tych gier do God of War 3 jako bonus. SCE stworzylo ankiete, w ktorej pytali jaki bonus dac do GoW3 i wlasnie porty z ps2 obu gier byly najczestsza odpowiedzia, a jak sie skonczylo wszyscy wiemy. sony olalo uzytkownikow i zrobilo ich w bambuko wypuszczajac to co mialo byc dodatkiem do GoW3 jako osobna gre.
    • goodtohaveaps3 Re: Trailer: God of War: Collection 17.10.09, 14:33
      @Tomi: Jako Bonus? hahaha ^^
      Sony wysyłało maile, z zapytaniem co ma się znaleść w Edycji kolekcjonerskiej God of War 3.
      Jedną z możliwości było "GoW 1+2 na jedej bluray". Ale Sony 'jest mądre' i postanowiło wydać gre w HD, przed premierą trójki. (kto będzie grał w 1 i 2 część, skoro będzie miał wybór między 1/2/3 cześcia? ja w takim wypadku, odrazu odpaliłbym trojke).
      A tak, każdy (kto bedzie chciał) będzie mógł przejść jedynke i dwójke, przed trójką - bardzo dobry ruch.
    • goodtohaveaps3 Re: Trailer: God of War: Collection 17.10.09, 14:34
      Jednak taki fanboy jak Ty, tego nie zrozumie... Ale cóż, nie tylko Ty przeczytasz mój komentarz ;]
    • wucash2099 Re: Trailer: God of War: Collection 17.10.09, 14:35
      *tomi1988pl sony pytalo czy wersja kolekcjonerska ma zawierac GoW I i II, która mało prawdopodobne że byłaby w tej samej cenie co wersja normalna...tyle jezeli chodzi o okradanie
      polygamia.pl/Polygamia/1,95334,6507550,Sony_pyta_czy_edycja_kolekcjonerska_God_of_War_III.html
    • wucash2099 Re: Trailer: God of War: Collection 17.10.09, 14:40
      dlaczego wykasowano mego posta??...lame
    • wucash2099 Re: Trailer: God of War: Collection 17.10.09, 14:42
      o, pojawił się smile
    • suomasuoma Re: Trailer: God of War: Collection 17.10.09, 14:50
      @goodtohaveaps3 No wiesz... Przyganiał kocioł garnkowi smile
    • tommy-gun Re: Trailer: God of War: Collection 17.10.09, 14:50
      tomi1988pl: To straszne że czujesz się tak bezczelnie okradany przez producenta konsoli której nie posiadasz i wnioskując z komentarzy także nienawidzisz (tak, kawałka plastiku) surprised
    • dunhill_oceano Re: Trailer: God of War: Collection 17.10.09, 14:55
      @tomi1988pl
      Ty piszesz, że 'Sony od początku planowało' - skąd masz takie informacje? ja wiem, że faktycznie krążyła taka plotka o dodaniu dwóch pierwszych części do edycji kolekcjonerskiej, którą zdementował na tegorocznym E3 Stig Assmusen. równocześnie zbierane były głosy na petycję do SCE (pod którą również się podpisałem). opisana przez Ciebie ankieta dotyczyła znacznie szerszego zagadnienia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka