true_mayonez 06.11.09, 10:19 kładź się sławek, dawaj relacje! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gość Re: Advent Rising na GOG.com za 6 dolarów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.09, 10:44 Gralem w Advent Rising oczywiscie przeszedlem do samego konca co zadko sie zdaża bo zwykle nie udaje mi sie tak długo wytrwać. Naprawde świetna gierka, szkoda, ze nie ma nastepnych cześci Odpowiedz Link Zgłoś
shalick Re: Advent Rising na GOG.com za 6 dolarów 06.11.09, 11:06 Ok, jestem nieco zaintrygowany... Czym dokładnie jest advent rising? Bo samo nazwisko Orsona Scotta Carda jeszcze nie jest dla mnie magnesem - Ender nie podszedł mi i nie udało mi się przebrnąć przez trzecią część. Odpowiedz Link Zgłoś
simplex Re: Advent Rising na GOG.com za 6 dolarów 06.11.09, 11:23 10$ za psychonauts to i tak dobra cena biorac pod uwage kosmiczna cene na stronie doublefine: shop.doublefine.com/index.asp?PageAction=VIEWPROD&ProdID=24 Chyba kupie te psychonautsy na gogu, advent rising moze też, zachecony entuzjazmem SS Odpowiedz Link Zgłoś
krusty84 Re: Advent Rising na GOG.com za 6 dolarów 06.11.09, 12:50 This is Advent Rising - www.youtube.com/watch?v=BKQu4IZDG0I najbardziej niedoceniona gra w historii i to jeszcze z jakim zakończeniem Odpowiedz Link Zgłoś
slawomir.serafin Re: Advent Rising na GOG.com za 6 dolarów 06.11.09, 13:18 Ender nie podszedł mi i nie udało mi się przebrnąć przez trzecią część. ----- bo Ender się skończył na pierwszej no, ewentualnie jeszcze Mówca Umarłych jest znośny, choć to już nie to Odpowiedz Link Zgłoś
strachster Re: Advent Rising na GOG.com za 6 dolarów 06.11.09, 14:52 Advent Rising wspaniala gra naprawde czulem sie zawiedziony ze pozostale 2 czesci sie nie ukaza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepsi Re: Advent Rising na GOG.com za 6 dolarów IP: *.adsl.inetia.pl 06.11.09, 14:54 ktos wie gdzie mozna kupic ta gre w pl? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepsi Re: Advent Rising na GOG.com za 6 dolarów IP: *.adsl.inetia.pl 06.11.09, 15:00 p.s. chodzi o wersje pudelkowa nie wydanie z CDA. Odpowiedz Link Zgłoś
tomson485 Re: Advent Rising na GOG.com za 6 dolarów 06.11.09, 16:14 nie wiecie czemu AR strasznie się przycina nawet na najmocniejszych kompach?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koneser Re: Advent Rising na GOG.com za 6 dolarów IP: *.cpe.marton.net.pl 06.11.09, 16:43 Co tak przeżywacie? Od gry jedzie zbukiem na kilometr - lepiej wrócić do Sapera. Odpowiedz Link Zgłoś
ciastoludek Re: Advent Rising na GOG.com za 6 dolarów 06.11.09, 21:29 @Koneser Widać, że się nudzisz. Piszesz to samo przy każdej grze @Ludzi Nie bierzcie go na poważnie. Chociaż, co do tej gry, to muszę się trochę zgodzić bo fajna to ona nie była... Odpowiedz Link Zgłoś
manowar_maniac Re: Advent Rising na GOG.com za 6 dolarów 07.11.09, 13:42 @slawomir.serafin Mówca umarłych jest świetny, to Ksenocyd i Dzieci Umysłu moim zdaniem takie juz zdeka na siłę pisane Odpowiedz Link Zgłoś
7markiz Re: Advent Rising na GOG.com za 6 dolarów 07.11.09, 14:30 Kiedyś kupiłem Cda z grą Advent Rising, tuż przed testami gimnazjalnymi. Byłem zestresowany, więc zacząłem grać. Szczerze? Powróciła mi moja mania na klimaty science fiction (przerzuciłem się na fantasy). Mało która gra pobudziła we mnie takie emocje. Szczerze polecam, bo to niesamowita okazja. A Psychonauts? Cóż, kupować, kupować jednym słowem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Quetzi Re: Advent Rising na GOG.com za 6 dolarów IP: *.icpnet.pl 08.11.09, 11:21 A mi się nie podobało .Za dużo "szczelania" na zbyt małej powierzchni . Ale mówię z pozycji fanboja Hitmana. Odpowiedz Link Zgłoś