Gość: First IP: *.cpe.marton.net.pl 08.11.09, 18:41 PIERWSZY!!! Te lasery jak ze SW wyglądają. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Sensor Re: Serious Sam HD - wymagania sprzętowe IP: *.cpe.marton.net.pl 08.11.09, 18:43 72 zł za podrasowaną grafikę, a ja dałem 10 zł za obydwie części w Antologii. Odpowiedz Link Zgłoś
dj_sasek Serious Sam HD - wymagania sprzętowe 08.11.09, 18:43 Jedna z lepszych gier w jakie można grać w akademikach. Chodzi mi o poprzednie części: niskie wymagania i tryb cooperacji = świetna zabawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Serious Sam HD - wymagania sprzętowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.09, 18:53 na starych komputerach, to jakie wy macie stare komputery? Mi już nie pójdzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R3nO Re: Serious Sam HD - wymagania sprzętowe IP: *.net.autocom.pl 08.11.09, 19:01 Oba Encountery SS były świetne, SS2 mnie właśnie nie przekonało. Chętnie zagram w wersję HD, lecz jak trochę stanieje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: Serious Sam HD - wymagania sprzętowe IP: *.krasnystaw.net 08.11.09, 19:05 Kurcze pamietam jak sie w to grało ^^ I moment w ktorym dostajemy miniguna na szarzujacy tysiac koscianych "koni" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V Re: Serious Sam HD - wymagania sprzętowe IP: *.chello.pl 08.11.09, 19:42 Idealne na odstresowanie się po pracy ;D Na każdego przeciwnika wystarczyła odpowiednia ilość strzałów lub oczywiście najmocniejsza broń w grze - nóż. Porzadam tej odnowionej wersji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MW 2 SICK Re: Serious Sam HD - wymagania sprzętowe IP: *.chello.pl 08.11.09, 19:55 MW2 SICK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MW 2 SICK Re: Serious Sam HD - wymagania sprzętowe IP: *.chello.pl 08.11.09, 19:58 MW 2 SICK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hahaha Re: Serious Sam HD - wymagania sprzętowe IP: *.cpe.marton.net.pl 08.11.09, 20:08 @up Znaczy się jesteś chory, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robotwithinme Re: Serious Sam HD - wymagania sprzętowe IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.11.09, 20:31 Mała poprawka - tej gry nie robią udzie z Croteam, tylko studio Devolver (ktoś słyszał o jakiejś ich grze? Nie? No właśnie...). Odpowiedz Link Zgłoś
voltaire-78 Re: Serious Sam HD - wymagania sprzętowe 08.11.09, 20:48 nie zaczyna się zdań od Ale Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ee Re: Serious Sam HD - wymagania sprzętowe IP: *.skynet.net.pl 08.11.09, 20:51 Niech odswieza Duke Nukem 3D z chęcią bym zagral w to jeszcze raz chociazby na silniku Crysisa A moze juz jest jakis mod? Odpowiedz Link Zgłoś
ender140 Re: Serious Sam HD - wymagania sprzętowe 08.11.09, 21:50 miala byc super niska cena, a wyszlo jak zwykle. lepiej kupic obie czesci encountera za dyche. spogladam na oba oryginaly serious sama na polce i sie zastanawiam, czy za patch wizualizacyjny w ogole trzeba zaplacic. nowe tekstury do obliviona byly za darmo. Odpowiedz Link Zgłoś
the_mister_a Re: Serious Sam HD - wymagania sprzętowe 08.11.09, 22:09 jaka nowa gra?? To stary serious z nowymi teksturami. Coś jak texture packs dla morrowinda albo obliviona. I za to cena za duża.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Serious Sam HD - wymagania sprzętowe IP: *.broker.com.pl 09.11.09, 06:44 ekhem... Remake nie znaczy 'stara gra + nowe tekstury'. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sex Re: Serious Sam HD - wymagania sprzętowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.09, 09:02 sex Odpowiedz Link Zgłoś
break-thru Re: Serious Sam HD - wymagania sprzętowe 09.11.09, 09:12 No nie, właśnie się dowiedziałem, że mam już "starszy" komputer. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zebulah Re: Serious Sam HD - wymagania sprzętowe IP: 77.79.194.* 09.11.09, 10:04 @ee Mod odświeżający grafikę w Duke Nukem 3D i działający bez problemu na najnowszych Windowsach można ściągnąć stąd: hrp.duke4.net/ Do uruchomienia wymaga pliku duke3d.grp z Duke'a w wersji 1.3d, Atomic lub Shareware. Odpowiedz Link Zgłoś
mateklive Re: Serious Sam HD - wymagania sprzętowe 09.11.09, 15:01 kupuję mw 2 sprawdze czy te kojarzenie graczy działa!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś