Dodaj do ulubionych

Serious Sam HD - wymagania sprzętowe

IP: *.cpe.marton.net.pl 08.11.09, 18:41
PIERWSZY!!!
Te lasery jak ze SW wyglądają.
Obserwuj wątek
    • Gość: Sensor Re: Serious Sam HD - wymagania sprzętowe IP: *.cpe.marton.net.pl 08.11.09, 18:43
      72 zł za podrasowaną grafikę, a ja dałem 10 zł za obydwie części w Antologii.
    • dj_sasek Serious Sam HD - wymagania sprzętowe 08.11.09, 18:43
      Jedna z lepszych gier w jakie można grać w akademikach. Chodzi mi o poprzednie części: niskie wymagania i tryb cooperacji = świetna zabawa.
    • Gość: gość Re: Serious Sam HD - wymagania sprzętowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.09, 18:53
      na starych komputerach, to jakie wy macie stare komputery? Mi już nie pójdzie big_grin
    • Gość: R3nO Re: Serious Sam HD - wymagania sprzętowe IP: *.net.autocom.pl 08.11.09, 19:01
      Oba Encountery SS były świetne, SS2 mnie właśnie nie przekonało. Chętnie zagram w wersję HD, lecz jak trochę stanieje tongue_out
    • Gość: pawel Re: Serious Sam HD - wymagania sprzętowe IP: *.krasnystaw.net 08.11.09, 19:05
      Kurcze pamietam jak sie w to grało ^^ I moment w ktorym dostajemy miniguna na szarzujacy tysiac koscianych "koni"
    • Gość: V Re: Serious Sam HD - wymagania sprzętowe IP: *.chello.pl 08.11.09, 19:42
      Idealne na odstresowanie się po pracy ;D
      Na każdego przeciwnika wystarczyła odpowiednia ilość strzałów lub oczywiście najmocniejsza broń w grze - nóż. Porzadam tej odnowionej wersji
    • Gość: MW 2 SICK Re: Serious Sam HD - wymagania sprzętowe IP: *.chello.pl 08.11.09, 19:55
      MW2 SICK
    • Gość: MW 2 SICK Re: Serious Sam HD - wymagania sprzętowe IP: *.chello.pl 08.11.09, 19:58
      MW 2 SICK
    • Gość: Hahaha Re: Serious Sam HD - wymagania sprzętowe IP: *.cpe.marton.net.pl 08.11.09, 20:08
      @up
      Znaczy się jesteś chory, tak?
    • Gość: robotwithinme Re: Serious Sam HD - wymagania sprzętowe IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.11.09, 20:31
      Mała poprawka - tej gry nie robią udzie z Croteam, tylko studio Devolver (ktoś słyszał o jakiejś ich grze? Nie? No właśnie...).
    • voltaire-78 Re: Serious Sam HD - wymagania sprzętowe 08.11.09, 20:48
      nie zaczyna się zdań od Ale
    • Gość: ee Re: Serious Sam HD - wymagania sprzętowe IP: *.skynet.net.pl 08.11.09, 20:51
      Niech odswieza Duke Nukem 3D z chęcią bym zagral w to jeszcze raz chociazby na silniku Crysisa smile A moze juz jest jakis mod?
    • ender140 Re: Serious Sam HD - wymagania sprzętowe 08.11.09, 21:50
      miala byc super niska cena, a wyszlo jak zwykle. lepiej kupic obie czesci encountera za dyche. spogladam na oba oryginaly serious sama na polce i sie zastanawiam, czy za patch wizualizacyjny w ogole trzeba zaplacic. nowe tekstury do obliviona byly za darmo.
    • the_mister_a Re: Serious Sam HD - wymagania sprzętowe 08.11.09, 22:09
      jaka nowa gra?? To stary serious z nowymi teksturami. Coś jak texture packs dla morrowinda albo obliviona. I za to cena za duża..
    • Gość: mk Re: Serious Sam HD - wymagania sprzętowe IP: *.broker.com.pl 09.11.09, 06:44
      ekhem... Remake nie znaczy 'stara gra + nowe tekstury'.
    • Gość: sex Re: Serious Sam HD - wymagania sprzętowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.09, 09:02
      sex
    • break-thru Re: Serious Sam HD - wymagania sprzętowe 09.11.09, 09:12
      No nie, właśnie się dowiedziałem, że mam już "starszy" komputer.
    • Gość: Zebulah Re: Serious Sam HD - wymagania sprzętowe IP: 77.79.194.* 09.11.09, 10:04
      @ee
      Mod odświeżający grafikę w Duke Nukem 3D i działający bez problemu na najnowszych Windowsach można ściągnąć stąd:
      hrp.duke4.net/
      Do uruchomienia wymaga pliku duke3d.grp z Duke'a w wersji 1.3d, Atomic lub Shareware.
    • mateklive Re: Serious Sam HD - wymagania sprzętowe 09.11.09, 15:01
      kupuję mw 2 sprawdze czy te kojarzenie graczy działa!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka