Gość: syriusz IP: *.spokonet.com 11.11.09, 16:17 a możne kto pierwszy napisze tu posta ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zezz Re: Konkurs Dragon Age: Początek IP: *.chello.pl 11.11.09, 16:23 mi sie nie chce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dvd Re: Konkurs Dragon Age: Początek IP: *.chello.pl 11.11.09, 16:28 niech zostanie rozlosowany wsrod pierwszych dwoch osob ktore napisza tu posta moze ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j Re: Konkurs Dragon Age: Początek IP: *.chello.pl 11.11.09, 16:35 Zwycięski tekst zostanie opublikowany na stronie. znowu tanim kosztem chcecie materiały? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z Re: Konkurs Dragon Age: Początek IP: *.mikolow.net 11.11.09, 16:49 8-10 tysięcy znaków? Licząc 1600 - 1800 znaków na stronę mamy wychodzi 4-5 stron. O pierdołach, za przeproszeniem. Pewnie znajdą się tacy, co to napiszą, ale kto to będzie czytał? Ale w sumie i tak lepiej że konkurs jest niż gdyby nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
d_pawel Re: Konkurs Dragon Age: Początek 11.11.09, 16:50 Gra warta 130 zł to taki tani koszt? Hmm... Odpowiedz Link Zgłoś
han_solo_79 Re: Konkurs Dragon Age: Początek 11.11.09, 16:55 Ja proponuje pierwszego zalogowanego co napisze posta. Odpowiedz Link Zgłoś
lalalaman Re: Konkurs Dragon Age: Początek 11.11.09, 16:56 "j" ma racje 8 tyś znaków to przesada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wierszu Re: Konkurs Dragon Age: Początek IP: *.kielce.vectranet.pl 11.11.09, 16:57 Mnie osobiście taka forma konkursu się nie podoba. Jako, że jestem jeszcze w szkolnym wieku mam dość długich opracowań tudzież opowiadań. Jedynie mogę napisać wiersz Ale to moja subiektywna ocena i jak mi się nie podoba, to wiem - nikt mi nie każe. Odpowiedz Link Zgłoś
d_pawel Re: Konkurs Dragon Age: Początek 11.11.09, 16:59 Z -> To jest górna granica. Nie widzę nic przeciwko tekstom na 5-6 tys. znaków np. Odpowiedz Link Zgłoś
d_pawel Re: Konkurs Dragon Age: Początek 11.11.09, 17:04 han_solo_79 -> O, wygrałem w takim razie . lalalaman -> Powtórzę się, napisz świetny tekst na 4 tys. znaków - dobra twoja. Nie mam pod tym względem uprzedzeń . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z Re: Konkurs Dragon Age: Początek IP: *.mikolow.net 11.11.09, 17:17 @d_pawel: nie edytowałeś tego? Jestem przekonany, że wcześniej było "Długość artykułu ma liczyć 8-10 tys. znaków". Swoją drogą fatalny styl, lepiej i prościej: artykuł ma mieć do 8 tysięcy znaków. W dodatku druga część zdania nie ma sensu (długość artykułu ma dotyczyć osobistych odczuć?). A jak już się czepiam - głupio tak używać 2 skrótów w jednym zdaniu, źle to wygląda. Skończyłem . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sex Re: Konkurs Dragon Age: Początek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.09, 17:19 ja już wysłałem a tak w ogóle to... sex Odpowiedz Link Zgłoś
d_pawel Re: Konkurs Dragon Age: Początek 11.11.09, 17:28 Z -> Edytowałem aby nikomu się nie pomyliło, że przedział zamyka się w tych 8 (min) - 10 (max) tys. znaków . Co do uwag, dzięki. Edytowałem ten fragment parę razy i rzeczywiście wyszło to w końcu straszeni niezgrabnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziomek Re: Konkurs Dragon Age: Początek IP: *.zory.vectranet.pl 11.11.09, 17:41 Gdyby to była wersja pudełkowa pewnie bym się skusił, ale sam kod to mi się nie chce. Ale dobrze, że zrobiliście taki konkurs. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
errabundi Re: Konkurs Dragon Age: Początek 11.11.09, 17:49 Mi się podoba taka formuła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z Re: Konkurs Dragon Age: Początek IP: *.mikolow.net 11.11.09, 17:50 @d_pawel: nie ma za co. Zrobicie jakiś konkurs z Ogniem i Mieczem do wygrania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie-ostatni Re: Konkurs Dragon Age: Początek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.09, 18:07 to konkurs o DA: Początek Origins czy DA: Początek Cyfrowa Edycja Specjalna? Odpowiedz Link Zgłoś
trupiec Re: Konkurs Dragon Age: Początek 11.11.09, 21:46 Nie ma szans na ewentualne poprawienie drobnych błędów, albo akapitów? Odpowiedz Link Zgłoś
ender140 Re: Konkurs Dragon Age: Początek 11.11.09, 21:52 a mi sie podoba, co sklece jutro Odpowiedz Link Zgłoś
trupiec Re: Konkurs Dragon Age: Początek 11.11.09, 22:04 @ender140 <przekaz podprogowy> Nie chce Ci się. Nie chce Ci się. Bardzo Ci się nie chce. <koniec przekazu podprogowego> Odpowiedz Link Zgłoś
aihs Re: Konkurs Dragon Age: Początek 11.11.09, 22:30 Jak zrobiłem konspekt to stwierdziłem, że za mało czasu Pawle, a szkoda bo miałbym prezent dla kumpla na imieniny ehh Odpowiedz Link Zgłoś
d_pawel Re: Konkurs Dragon Age: Początek 11.11.09, 22:41 trupiec -> Dopóki nie minął piątek, możesz wysłać poprawioną wersję . Odpowiedz Link Zgłoś