Dodaj do ulubionych

Sprzedałem EMPIRE Total War

19.11.09, 00:35
Bo mnie totalnie zawiódł. Na twardym dysku wciąż mam ROME Total Realism, który wydaje mi się najdoskonalszym modem ze wszystkich produkcji wokół totalwarowych. No i wróciłem do Wiedźmina. Może wreszcie go skończę w przerwach od grania w LOTRO.

Poza tym definitywnie porzuciłem STEAM, bo oprócz EMIPIRE udało mi się też sprzedać Dawn of War II. To już w ogóle ekstremum; po przejściu dwóch misji gra nie mogła mi zaoferować nic nowego. Dobrze, że jest Allegro i Ebay!

Gry kupiłem w second handzie, żeby nie było. Nowe miałem tylko Fallouty 1 i 2.

Obserwuj wątek
    • Gość: ............ Re: Sprzedałem EMPIRE Total War IP: *.adsl.inetia.pl 19.11.09, 09:18
      Empire total war to przereklamowany gniot wink.
      • wincenty.okon Re: Sprzedałem EMPIRE Total War 19.11.09, 12:02
        Gdyby steama nie było , gra odnioslaby wiekszy sukces i była coś warta. A tak..
        zgadzam się, shit!
        Medieval II Total War i Polska ciężka konnica rządzi ! (i żadnych je.anych
        steamów! )
    • Gość: rem Re: Sprzedałem EMPIRE Total War IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.09, 13:45
      Też bym to zrobił, no ale skubańcy się właśnie tym Steamem zabezpieczyli.
      Musiałbym opchnąć całe konto z 20 grami.
      No ale jednego się nauczyłem - nie ufać entuzjastycznym recenzjom gier Total War
      (naskrobanym po 5 godzinach grania przez kogoś kto nie grał w poprzednie części).
      • tatita.s Re: Sprzedałem EMPIRE Total War 19.11.09, 16:48
        Jak się jest ignorantem i kimś kto nie umie grać to mówi że to gniot a jak jest
        się kimś kto patrzy na to jak na strategie to bardzo się ucieszy a nawet jak na
        Total Wara jest świetną kontynuacją ale cóż... o gustach się nie dyskutuje....
        • Gość: rem Re: Sprzedałem EMPIRE Total War IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.09, 17:43
          Total War i strategia? confused
          Strategiczne to są gry Paradoxu. W Empire nie muszę sobie nawet zaprzątać głowy
          drzewkiem technologicznym. W ciągu kilku tur robię desant na jakieś większe
          państwo i jestem już praktycznie nie do zatrzymania. AI jest tak samo głupie jak
          w Medievalu, co próbuje ukryć cheatując.
          • tatita.s Re: Sprzedałem EMPIRE Total War 19.11.09, 18:35
            Mówiłem nie będę się z wami kłócił nikt wam nie każe tej gierki lubić smile mnie
            tam się podoba choć ma wady np. właśnie głupie AI aczkolwiek przy wysokim
            poziomie trudności według mnie ma już całkiem sporo wspólnego ze strategią
    • Gość: mathiuss Re: Sprzedałem EMPIRE Total War IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.09, 21:56
      Ja rowniez sprzedalem ta gre razem z calym kontem (tracac sporo kasy przy tym) i
      wiecej w steama sie nie dam wrobic. Co do empire- nie podobaly mi sie w ogole te
      walkii w czasie rzeczywistym (w inne total wary nie gralem). Wolalbym juz tylko
      mapke taktyczna, cos jak w cywilizajci.
      • faustino Re: Sprzedałem EMPIRE Total War 25.11.09, 00:58
        "Co do empire- nie podobaly mi sie w ogole t
        > e
        > walkii w czasie rzeczywistym (w inne total wary nie gralem). Wolalbym juz tylko
        > mapke taktyczna, cos jak w cywilizajci."

Co do PESa to mi sie te mecze nie podobaly. Wolabym cos jak kup, sprzedaj i
        wybuduj cos jak w Football Managerze.
        devil

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka