mniemanologia 01.12.09, 16:34 Jakie jajka zazwyczaj łapiecie "przez pomyłkę", z rozpędu? Ja zdecydowanie te malutkie (bo się kojarzą z kurzymi) i białe (bo mają długi opis i zawsze myślę, że to dino jakiś...). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edycja_kopiuj_wklej Re: Pomyłki 01.12.09, 17:03 Ja o skomplikowanej grafice, jak widze, ze jakies jajko sie nie laduje od razu w abonded,to od razu sie ustawiam do klikania. Kilikam, a pozniej okazuje sie, ze to jakis zwykly Odpowiedz Link Zgłoś
rennya Re: Pomyłki 01.12.09, 20:04 strange markings - łapię z nadzieją, że będzie ochrowy - a wychodzi że jest zielono pomarańczowy... Odpowiedz Link Zgłoś
edycja_kopiuj_wklej Re: Pomyłki 01.12.09, 20:23 A chcesz ochrowy? Moge ci rozmnozyc... Ja juz ich nawet nie rozmnazam, bo nie potrzebuje ich. jak ci dorosna hatchlingi to mi o tym przypomnij Odpowiedz Link Zgłoś
rennya dziękuję, ale już mam tez:) 01.12.09, 20:49 kiedyś próbowałam Hubertusowi złapać, ale już tez nie potrzeba Odpowiedz Link Zgłoś
aganoreg Re: dziękuję, ale już mam tez:) 01.12.09, 21:57 Mnie sie cholerny serek lapie, tzn wiem, ze to ser i nie chce go, a i tak klikam. Taka karma I raz pigmeja senseeko zlapalam przez pomylke. Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: Pomyłki 02.12.09, 08:52 najczęściej te z długim opisem bo myślę, że dino a to albo białe albo winne. Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka55 Re: Pomyłki 03.12.09, 09:41 białe,bo mają długi opis i zawsze myslę ze to dino Odpowiedz Link Zgłoś