szakal140 02.12.09, 16:28 najpierw news w popcornerze, teraz w gamecornerze, aż tak sie pomylić? co do moda to chętnie zagram, ciekawe czy zostanie coś klimatu ze starego Wolfa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kolo Re: Najlepszy. Mod. Ever IP: 77.255.121.* 02.12.09, 16:38 No i kto zapoczątkował deathcam?? Odpowiedz Link Zgłoś
dj_sasek Re: Najlepszy. Mod. Ever 02.12.09, 16:42 Hehe dobre! Już szukam mojego HL2! Odpowiedz Link Zgłoś
aihs Re: Najlepszy. Mod. Ever 02.12.09, 17:32 No to mam wybór: odaplić Wolfa na DOSBoxie albo zakupić OrangeBox hmmm... Odpowiedz Link Zgłoś
ciastoludek Re: Najlepszy. Mod. Ever 02.12.09, 18:05 Mam problem - nie mogę zacząć nowej gry. Klikam na "New game" i pojawia się okienko. Klikam "Start new game" i nic. Ktoś jeszcze tak ma? Odpowiedz Link Zgłoś
don_wroc_love Re: Najlepszy. Mod. Ever 02.12.09, 18:11 a ja nie wiem... jakoś nie czuję sentymentu do Wolfa... Odpowiedz Link Zgłoś
ciastoludek Re: Najlepszy. Mod. Ever 02.12.09, 18:17 Dobra już rozwiązałem problem. Szkoda, że mod jest słaby. Wygląda wspaniale ale nie ma nowych dzwięków, granaty mają czerwone światełka. No i jest okropnie trudna. Przydało by się jeszcze ograniczyć kamerę do ruszania tylko na boki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gimper Re: Najlepszy. Mod. Ever IP: 193.200.232.* 02.12.09, 18:20 @ciastoludek - wlacz konsole w zaawansowanych ustawieniach klawiatury i wpisz w niej "map e1m1" zapowiadalo sie super - a gra sie ch***wo. To ja już polecam kampanię do L4D na podstawie Wolfensteina - układ pomieszczeń taki sam, za to zupełnie inny wystrój - bo długie, puste korytarze na silniku Source wyglądają po prostu do kitu. Link do strony kampanii: www.l4d.ir.pl Odpowiedz Link Zgłoś
bunch Re: Najlepszy. Mod. Ever 02.12.09, 18:21 Nagralibyście filmik z tego moda i wrzucili na Gamecornera :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Najlepszy. Mod. Ever IP: *.adsl.inetia.pl 02.12.09, 20:37 Na pierwszy rzut oka myślałem że to symulator Harrego Pottera w świecie wolfa ;D Ten sztylett wygląda jak różczka Odpowiedz Link Zgłoś
e-e Re: Najlepszy. Mod. Ever 03.12.09, 00:04 Jestem fanem starych gier, ale takie mody mnie nie zachęcają. Wygląda koszmarnie, po prostu brzydko. Gorzej niż oryginał! Mechanikę ma w częściach zmienioną (granaty), w częściach nie (wszystko na jednym poziomie). Zdecydowanie lepiej odpalić sobie Wolfa w DOSBoxie. Remake to nie jest zły pomysł, ale musi być na poziomie! Musi być też grywalny. Contra, Mario i Wolf na silniku Source są ciekawymi pomysłami, ale nie da się w nie po prostu grać. Można odpalić, zobaczyć, pokazać znajomym, wrzucić na bloga, ale nikt w to nie zagra od początku do końca. Odpowiedz Link Zgłoś
uookie Re: Najlepszy. Mod. Ever 03.12.09, 09:02 zgadzam się z e-e. koszmarnie to wygląda. nie rozumiem też, jak można tracić czas na granie w coś takiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;kl;lk Re: Najlepszy. Mod. Ever IP: 95.50.208.* 03.12.09, 13:10 ja tam czekam na blackmese source ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kai Re: Najlepszy. Mod. Ever IP: *.acn.waw.pl 03.12.09, 13:57 o ile pamietam to w wolfie nie bylo granatow Odpowiedz Link Zgłoś
sarr77 Re: Najlepszy. Mod. Ever 09.12.09, 02:28 Ej tam, super, chętnie bym zagrał. Aż łezka się w oku kręci... A przecież nie jestem taki stary . 25 lat to jakoś dużo? Przy okazji powtórzę się, ale zapraszam Was do zapoznania się z darmowym od 3 miesięcy D&D Online: ddopl.com Niestety Polska wolno goni za zachodem, więc przyda się Was o grze i naszej stronie poinformować. Jesteśmy pionierami . Odpowiedz Link Zgłoś