Dodaj do ulubionych

Assassin`s Creed 2 - recenzja

05.12.09, 00:18
First xD.Za mało tej recenzji ;P.Jak chcesz być Pr0EloGangsta na GC to zrób relacje na żywo z MW2 i AC2,Joł!

Na siłę jest to,że strażnicy chodzą w parach(w końcu mamy dwa ostrza,trzeba poćwiczyć big_grin)
Obserwuj wątek
    • Gość: Metełor Re: Assassin`s Creed 2 - recenzja IP: *.adsl.inetia.pl 05.12.09, 00:55
      na żywo z mw 2 to by całą grę przeszli ;p
      no ale z ac jakieś 3h rozgrywki na żywo byłoby całkiem fajne
    • crov Re: Assassin`s Creed 2 - recenzja 05.12.09, 03:27
      "Pierwsza część Assassin's Creed pozostawiła po sobie bardzo mieszane uczucia. I jeszcze bardziej niejednoznaczne oceny."

No nie wiem. Na Metacritic ma 80%, pośród czego mamy nawet kilka ocen z gatunku 10/10. Ja nadal nie mogę wyjść z podziwu... że Ubi dało w łapę tylu recenzentom.
    • axelnjoy Re: Assassin`s Creed 2 - recenzja 05.12.09, 08:16
      a kiedy bedzie jakis nius o ogniem i mieczem !!! ???
    • p.kubinski Re: Assassin`s Creed 2 - recenzja 05.12.09, 08:18
      @billykid007 "zrób relacje na żywo z MW2 i AC2"
    • Gość: heheh Re: Assassin`s Creed 2 - recenzja IP: *.220.122.71.dsl.dynamic.eranet.pl 05.12.09, 09:17
      Kolejna gra która wpierw jest na konsole proste !!!
      Pod choinka sie znajdzie i bede miał i tak szybciej niz koledzy big_grin

• Gość: dude Re: Assassin`s Creed 2 - recenzja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.09, 09:20
      Wydaje mi się, że recenzje na GC miały mieć formę rozszerzonych plusów i minusów.
    • joppcio666 Re: Assassin`s Creed 2 - recenzja 05.12.09, 10:57
      Relacja na żywo z Assassin's Creed 2. To by było coś!
    • maciekson Re: Assassin`s Creed 2 - recenzja 05.12.09, 13:02
      AC2 na bank kupie smile

I błagam zróbcie coś z tym gównem!
      Niech tylko ci którzy mają konto mogą pisać posty! Bo to co pisze @Okazja czy @sex mnie wku...a, i chyba nie tylko mnie -.-'
    • cubesan Re: Assassin`s Creed 2 - recenzja 05.12.09, 13:37
      Saboteur to jest zła gra. Sciąga z AC tyle że podczas okupacji hitlerowskiej. Poza tym wypacza historie i pierze mózgi młodych graczy, którzy tą grę beda traktowac jak zrodlo wiedzy o II wojnie światowej.

Poza tym artykuł fajnie napisany. Oby takich więcej.
    • Gość: elo Re: Assassin`s Creed 2 - recenzja IP: *.152.157.135.dsl.dynamic.eranet.pl 05.12.09, 14:41
      Moze nie wiecie ale w dniu premiery assassins 2 była łatka aktualizacja jedynki
      wprowadzona nie które rzeczy z drugiej czesc ale tylko nie które szybciej sie ładuje i jak
      robi sie misje to ludzie swieca itp
    • joppcio666 Re: Assassin`s Creed 2 - recenzja 05.12.09, 15:06
      A ja bym chciał sie dowiedzieć - Paczki z Stalkerem Zew Prypeci i Wolfscheinze II zostały już wysłane do zwycięzców konkursów z relacji na żywo o STALERze ?
    • billykid007 Re: Assassin`s Creed 2 - recenzja 05.12.09, 15:17
      Muahahaha !!!Niedługo poznam twe oblicze(Kubańczyku xD).

Mam nadzieje,że tryb gry Free,fast killer będzie jakoś uzasadniony,a fabuła to będzie coś nowego co 10sek.
      Wkurzało mnie to w AC2:
      Nie wykonujesz misji,zabijasz-Nudzisz się
      Wykonujesz misje-Nudzisz się

P.S. Pamiętacie Countera ?PPM+LPM=Bomba atomowa na wszystko xD.
    • Gość: Bhgjj Re: Assassin`s Creed 2 - recenzja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.12.09, 11:43
      Ch...nia!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka