Dodaj do ulubionych

Darmowy weekend w Team Fortress 2

16.12.09, 12:58
Polecam. Warto spróbować i zakupić później. Zwłaszcza że cena nie jest wysoka a zabawy na wiele godzin.
Obserwuj wątek
    • szczqcz Re: Darmowy weekend w Team Fortress 2 16.12.09, 13:09
      O własnie, to ja mam pytanie.
      Warto zacząć w to grać, zważając że większość grających to ludzie którzy grają
      już szmat czasu, mają opracowane taktyki itp?
      Znaczy, czy będę miał z tego przyjemność, czy będę wyzywany od noobów bezustannie?
    • Gość: cezeter Re: Darmowy weekend w Team Fortress 2 IP: 195.128.228.* 16.12.09, 13:27
      pozwole podpiac sie pod pytanie szczqcz'a...
    • Gość: alexkaktus Re: Darmowy weekend w Team Fortress 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.09, 13:27
      Nie będziesz wyzywany. Weźmiesz jakąś prostsza klasę i pójdzie Ci łatwo. SS mógłbym dodać, że to z okazji fajnego updatu (claymore i tarcza dla szkota).
    • sweeponly Re: Darmowy weekend w Team Fortress 2 16.12.09, 13:38
      Trochę już gram w większości na polskich serwerach i mogę stwierdzić, że z wyzywaniem od noobów można się spotkać baardzo rzadko. Nie to co np. w CSie. Zabawa jest przednia, klas jest 9 i każdy znajdzie coś dla siebie.
    • nagly_atak_zwieracza Re: Darmowy weekend w Team Fortress 2 16.12.09, 14:03
      Nie ma obawy przed wyzywaniem. W to ciągle gra masa ludzi, która nie spina się żeby być pr0, a dla zabawy, bo sam styl gry zachęca do tego. Co lepsi grają na własnych klanowych serwerach i tam się pienią. Natomiast na FFA (Free for all) jest istna masakra (w dobrym znaczeniu), tym bardziej teraz jak wejdą nowości z updajetu smile Jak wejdziesz na serwer gdzie jest pełno ludu, to będziesz mógł sobie lamić i nikt na ciebie uwagi nie zwróci.
    • Gość: sex Re: Darmowy weekend w Team Fortress 2 IP: *.lanet.net.pl 16.12.09, 14:13
      sex
    • Gość: sadsa Re: Darmowy weekend w Team Fortress 2 IP: 95.50.208.* 16.12.09, 14:35
      Ta gra jest naprawdę super tylko 2 gry tego typu mnie tak wciągnęły cod 4 i właśnie tf2 polecam każdemu kto jeszcze nie ma tym bardziej że cena jest nie wielka
    • maciekson Re: Darmowy weekend w Team Fortress 2 16.12.09, 14:47
      NIE! Znowu banda noobów będzie zapychać serwery!!!
    • ciastoludek Re: Darmowy weekend w Team Fortress 2 16.12.09, 15:24
      Nie lubię tej gry.
      Chyba dlatego, że tempo jest za szybkie - nie ma czasu na myślenie.
    • Gość: seks [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.09, 15:45
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • Gość: sex Re: Darmowy weekend w Team Fortress 2 IP: *.ip.jarsat.pl 16.12.09, 16:32
      sex
    • Gość: phantom_lord Re: Darmowy weekend w Team Fortress 2 IP: *.silvermedia.pl 16.12.09, 17:48
      w ogole od ostatniego weekendu jest event, 'wojna' mniedzy soldierem i demomanem, jakies komiksy na stronce wrzucaja i w ogole szalenstwo.
    • Gość: safsd Re: Darmowy weekend w Team Fortress 2 IP: *.szczecin.mm.pl 16.12.09, 21:44
      Gra z wieloma darmowymi dodatkami wychodzącymi każdego roku. Myślę, że support twórców może konkurować z tym z wielu gier MMO. Najlepsze pieniądze na grę jakie można wydać.
    • szyderca_pl Re: Darmowy weekend w Team Fortress 2 16.12.09, 22:22
      sciagnalem i w zakladce my games na steamie nie ma tego sad wie ktos o co moze chodzic?
    • Gość: Babka z Marsa Re: Darmowy weekend w Team Fortress 2 IP: *.chello.pl 17.12.09, 06:46
      Podczas poprzedniego darmowego weekendu było nadzwyczaj przyjemnie. Chyba znów skorzystam.
    • vanpersie89 Re: Darmowy weekend w Team Fortress 2 17.12.09, 08:21
      Pobrałem juz ta gierkę, jak ja teraz wlaczyc? gdy klikam na nia dwa razy wyskakuje wiadomosc abym ja kupil;/ podono od dzis miala byc za free...
    • Gość: lol Re: Darmowy weekend w Team Fortress 2 IP: *.kol.tke.pl 17.12.09, 10:16
      U mnie też gierka zniknęła, o co chodzi?
    • Gość: lol Re: Darmowy weekend w Team Fortress 2 IP: *.kol.tke.pl 17.12.09, 10:27
      Po kliknięciu na Pre-load na tej stronie store.steampowered.com/app/440/ gierka pojawiła się w zakładce moje gry, ale i tak grać nie mogę, dostępna jest tylko opcja kup grę teraz ...ja dziękuje za taką "promocję"
    • Gość: asdfasdf Re: Darmowy weekend w Team Fortress 2 IP: *.chello.pl 17.12.09, 11:48
      u mnie znikneła a potem sie pojawiła po tym ja chciałem ja jesszcze raz zassac i wybrałem opcje kup teraz. ale nie ma jak zagrac . Zrestartowałem steam i gra znowu znikneła uncertain
    • Gość: cjhjhj Re: Darmowy weekend w Team Fortress 2 IP: *.static.vip-net.pl 17.12.09, 12:47
      w Ameryce jest jeszcze noc a grać będzie pewnie można od rana tylko że w Stanach.
    • Gość: lol Re: Darmowy weekend w Team Fortress 2 IP: *.kol.tke.pl 17.12.09, 12:54
      Ktoś wie dlaczego tak się dzieje?
    • Gość: cjhjhj Re: Darmowy weekend w Team Fortress 2 IP: *.static.vip-net.pl 17.12.09, 13:45
      Na steamie jest wiadomość że będzie można grać od udostępnienia nowego updatu
    • vanpersie89 Re: Darmowy weekend w Team Fortress 2 17.12.09, 17:59
      gdy komus uda sie odpalic prosze napisac !!!big_grin
    • Gość: cjhjhj Re: Darmowy weekend w Team Fortress 2 IP: *.static.vip-net.pl 17.12.09, 19:26
      www.teamfortress.pl/artykul/soldier-direct-hit

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka