Dodaj do ulubionych

Bzczelność!

22.12.09, 16:12
Dzięki, jak mniemam, Aganoreg, mam dwa świąteczne i właśnie chciałam je zagrypić, żeby mieć parkę, a tymczasem kicha! Nie da się!
U Was też?
One są bezpłciowe, czy jak?
Obserwuj wątek
    • aganoreg Re: Bzczelność! 22.12.09, 16:18
      Juz gdzies pisalam w watku swiatecznym - to sa sami faceci. No co chcesz, pani
      Mikolajowa tylko w niektorych bajkach Disneya wystepuje wink

Synus chcial dwa? Bo nie bylam pewna.
      • senseeko Re: Bzczelność! 22.12.09, 16:42
        aganoreg napisała:

> Juz gdzies pisalam w watku swiatecznym - to sa sami faceci. No co chcesz, pani
        > Mikolajowa tylko w niektorych bajkach Disneya wystepuje wink
        >
        > Synus chcial dwa? Bo nie bylam pewna.
        Synuś niekoniecznie. Jeśli nie ma bardziej potrzebujących, to mozesz mu wrzucić, ale już jedno go całkowicie satysfakcjonuje. Aha, gdybys przypadkiem złapała czerwońca, to możesz mu wrzucic, bo właśnie zauważyłam, że jeszcze nie ma żadnego, to czym sobie będzie inkubował jakby co?
        I polujemy na różową samiczkę do grypienia, ale na razie, jak pewnie widziałaś, mamy same samce.

To ja sobie jednego świątecznego zamrożę, dobrze? (Bo skoro nie mogę mieć parki, a ponoć i tak się nie da wiecej niż dwa sad)
        • aganoreg Re: Bzczelność! 22.12.09, 17:07
          Ok, na razie jest pare osob chetnych, a nastepny wysyp dopiero 28 smile Zamrazaj i
          rob co chcesz smile

Jak to jest z jajami - czy jak ja zainfekuje u siebie i przeniose, to ono nadal
          jest zainfekowane?
    • aganoreg Re: Bzczelność! 22.12.09, 19:22
      Na natrectwie masz dwa czerwone jaja. Na Dziwadla wrzucilam zagrypione rozowe,
      zobaczymy. Nie chce blokowac konta, bo zaraz sie swiateczne zaczna, to pozniej
      przerzuce jakies czerwone, ok? Chyba ze sama zdarzysz.

W ogole wykorzystuje natrectwo do lapania i przerzucania big_grin Sorry!
      • senseeko Re: Bzczelność! 22.12.09, 19:43
        aganoreg napisała:

> W ogole wykorzystuje natrectwo do lapania i przerzucania big_grin Sorry!

Nic nie szkodzi. Możesz wykorzystywać.
        Ja własnie weszłam na natręctwo (chyba nawet weszłysmy w tym samym czasie, sorry) znalazlam czerwońce i wróciłam na forum, żeby Ci powiedzieć, że dodałam tam jednego czarnego i jednego różowca, ale gdyby Ci było potrzebne miejsce to mozesz je w każdej chwili wyrzucić.
        Ja je wykorzystuję głownie jako konto hodowlane oraz do łapania i przerzucania, więc wszystko jest w największym porządku.
        Jesli Ci ten różowy z czarnym będą bruździć, to wywal.
        Czerwońce mogą zostać, choć korzystniej je będzie potem przerzucić na jakieś konkretniejsze konto. Dziwadła na przykład, ale i senseeko chętnie przyjmie smile A można i komuś innemu, nie upieram się.
        Bardzo jestem ciekawa czy zagrypiony rózowiec zapamieta swoją wymuszoną płeć.
        A co by było gdyby takiego zagrypionego i przerzuconego znów zagrypić?
        Smok transseksualista?
        Chciałam tam wybredować kryształka, ale się nie dał. Barbara Niechcic jak sama nazwa wskazuje, znowu nie chciała, tylko Brunhilda z Bolesławem jak zwykle chętnie. Już puściłam w świat ich potomstwo. smile
        • aganoreg Re: Bzczelność! 22.12.09, 19:49
          Czerwone zlapalam dla Dziwadel, ale juz ma trzy jaja, to wolalam zostawic
          miejsce na cenniejsze nabytki. Fakt, w pewnym momencie klikam wampira, a tu mi
          sie kaza logowac sad Ale nic, tak bywa big_grin
          • senseeko Re: Bzczelność! 23.12.09, 00:02
            aganoreg napisała:

> Fakt, w pewnym momencie klikam wampira, a tu mi
            > sie kaza logowac sad Ale nic, tak bywa big_grin
            >
            Jutro będziesz miała większy komfort psychiczny, bo raczej na pewno nie będę włazić na konta smile
          • djhubertus96 Re: Bzczelność! 23.12.09, 08:12
            no u mnie też już dawno nie było metala z breedowania... ale teraz nie próbuje
            wybreedować metali tylko uszlachetniać nimi inne smoki.. np żeby wyszedł alt..
            zielony.. tongue_out
            • djhubertus96 Re: Bzczelność! 23.12.09, 08:16
              to nie w tym wątku miałem napisać mój post... tongue_out pomyłka..
    • aganoreg Senseeko, poczta! 23.12.09, 12:27
      poleciala malpa na gazetowy smile Pisze tutaj, bo to Twoj watek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka