Gość: kuna leśna IP: *.ver.abpl.pl 04.02.10, 12:03 No jest i jakieś to wszystko takie dziwne. Nie mogę się przyzwyczaić do sterowania. Grafika fajna, ale zmiana ustawień na minimalne nie wpływa na szybkość animacji. Mam nadzieję, że w pełnej to poprawią, bo ja chcę w to grać kurde Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hiba6 Re: Demo Aliens vs Predator wcześniej IP: *.chello.pl 04.02.10, 13:37 Faktycznie do sterowania się ciężko się przyzwyczaić , ale da się opanować. Bardzo długo szuka serwera Ale to jest tylko na razie demo. Mam nadzieję , że we finalnej wersji tak nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ER Re: Demo Aliens vs Predator wcześniej IP: *.icpnet.pl 04.02.10, 15:24 eh moglem nie grac w demo. Rozumiem, ze to tylko IDIOTYCZNY tryb DM ale mimo to ostudzil mnie co do AvP. Sam steam to porazka. Nigdy z tego syfu nie bede korzystal. Szukanie serwerow to tragedia. Lacze mam szybkie a i tak sa lagi. Totalny fail wywalam to z dyku, zeby nie psuc sobie zabawy przed releasem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: steam suxxx Re: Demo Aliens vs Predator wcześniej IP: 62.233.227.* 04.02.10, 15:48 Macie może jakieś alternatywne źródło do pobrania? Bo ze Steama to idzie jak krew... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zniesmaczony. Re: Demo Aliens vs Predator wcześniej IP: *.adsl.inetia.pl 04.02.10, 15:53 Demko to trochę nie wypał ale na wszelki wypadek przeczytam recenzje AVP. Odpowiedz Link Zgłoś
crey Re: Demo Aliens vs Predator wcześniej 04.02.10, 15:54 Szukanie gier... Szukanie gier... hmm O znalazło jedną... Zmiana poczekalni... Rozlaczono z gry.. no narazie tyle zabawy miałem z najnowszym tworem rebellionu Odpowiedz Link Zgłoś
drone.drn Re: Demo Aliens vs Predator wcześniej 04.02.10, 16:10 Orientuje się ktoś czy AvP będzie dostępny tylko przez Steam czy też normalnie? Bo STEAM to jest jedno wielkie gó...... Odpowiedz Link Zgłoś
j_uk_dev Re: Demo Aliens vs Predator wcześniej 04.02.10, 16:11 Przetestowałem wersję na PC i na X'a i do obu mam mieszane uczucia. Po pierwsze jak ktoś już wspomniał - tryb deathmatch, każdy na każdego jest lekko bez sensu jeśli uwzględnimy rasy ( najdziwniej zabija się marine'a drugim marinem ), no ale rozumiem też, że chodzi o zbalansowanie rozgrywki, bo teamy byłyby różnej wielkości zapewne. Jednak sterowanie, atmosfera no i strasznie cienki predator skutecznie ostudziły również mój zapał. Najlepiej w obu wersjach grało mi się alienem tylko dlatego, że można było cokolwiek zaplanować ( fajnie można zaczaić się na wroga, bo widać jak jest w konkretnej chwili odwrócony ). Do biegania alienem też można się przyzwyczaić i w miarę fajnie się w ten sposób gra. Marine wydaje się być istną maszyną do zabijania predatorów ( z kolei predator to maszyna do zabijania alienów w moim odczuciu - taki papier-nożyce-kamień-lizard-spock ). Jednak predator ciągle wydaje się być za słaby. Tu też rozumiem kwestie zbalansowania postaci, ale gdyby ta rasa była tak cienka jak jest w AvP, to żadna część filmu nie miałaby sensu Innymi słowy po kilkunastu meczach różnymi rasami stwierdzam, że po prostu nie trafia to w mój gust i mam nadzieję, że tryb single będzie miał mi coś więcej do zaoferowania. Co do wyszukiwania gry, to również obie wersje cierpią na ten sam problem, ale to raczej problem dema bardziej, więc na razie staram się nie brać tego elementu pod uwagę. Chyba spodziewałem się czegoś lekko innego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tran Re: Demo Aliens vs Predator wcześniej IP: *.acn.waw.pl 04.02.10, 16:52 To ja wspominalem o bezsensownosci zabijania marina marinem. I wiesz co? Udalo mi sie namowic woch innych marinow abysmy sie nawzajem nie zabijali. I to zupelnie zmienilo gre. O jakies 90 stopni. Nagle z biegania po mapie w poszukiwaniu naboi do granatnika i strzelania do wszytkiego co sie rusza poruszalismy sie po mapie razem starajac sie nawzajem oslaniac. Chodzilismy powoli, uwaznie obserwujac czujnik ruchu probujac odroznic na nim swojego od wroga. Na poczatku totalnie zepsulo to rozgrywke przeciwnikom ale dosc szybko nauczyli sie ze i oni powinni wspolnie zapolowac na nas. I... to byla swietna zabawa. Bo wbrew pozorom dosc latwo bylo rozniesc nas w pyl przy pomocy ledwie dwoch alienow. Co do redatora i jego marnej przezywalnosci w starciu z marine... Zauwazylem ze ludzie grajacy predatorem nauczyli sie ze stojac na polkach pod sufitem w najwieksym pokoju i bez cloacka marine ich nie zobaczy, za to oni moga strzelac z broni-ktora-strzela-ale-nie-jest-shoulder-cannon. I to jest taki i win button dla predatora. Ja sie nauczylem po prostu nie wchodzic do tego pokoju Odpowiedz Link Zgłoś
griveus Re: Demo Aliens vs Predator wcześniej 04.02.10, 16:58 "( z kolei predator to maszyna do zabijania alienów w moim odczuciu - taki papier-nożyce-kamień-lizard-spock ). " A ten serial, który oglądasz jest beznadziejny... bazinga! Odpowiedz Link Zgłoś
drone.drn Re: Demo Aliens vs Predator wcześniej 04.02.10, 17:33 50 minut właśnie minęło od kiedy mam "wyszukiwanie". Ktoś tu chyba jaja sobie ze mnie robi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Demo Aliens vs Predator wcześniej IP: *.kalisz.mm.pl 04.02.10, 17:44 Ja mam dopiero 29% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomecki88 Re: Demo Aliens vs Predator wcześniej IP: *.gorzow.mm.pl 04.02.10, 17:51 ku.. ile ma m czekac !!!!! az znajdzie serwer !!@!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: śluz z .....:-P Re: Demo Aliens vs Predator wcześniej IP: *.ver.abpl.pl 04.02.10, 18:02 Czy naprawdę aż tak trudno wyszukać sobnie na steamie grupę AVP, dołączyć do niej i samemu sobie wyszukiwać gry??? Nie róbcie z siebie konsolowców Odpowiedz Link Zgłoś
crey Re: Demo Aliens vs Predator wcześniej 04.02.10, 18:21 Pograłem.. i.. marine to taki biegający turret ustawisz go w strone wroga i przeszatkuje wszystko co chce, alien ciężko sie nauczyć nim grać no ale jest diabelnie szybki co skutkuje fajnymi szybkimi K.O. .. Predator.. czuje sie troche zawiedziony bo jest strasznie słaby, jak znalazłem dysk to sytuacja sie troche zmieniła bo rzucając nim potrafiłem szybko "rostrzygnąć" walke pomeidzy dwoma innymi typkami dostając 2 fragi no ale żeby marine bez zadnych wiekszych problemów zabijał go swoim karabinkiem.. Troche nim pograłem to nie jest tak głupio skonstruowany bo Cloak + termowizja/alienowizja? i ładnie można ich wszytskich eksterminować, ale ma ciut za mało hp jak na takiego "zakapiora" Odpowiedz Link Zgłoś
eloshav Re: Demo Aliens vs Predator wcześniej 04.02.10, 18:28 pytanie z jaka predkoscia u was pobieralo Avp? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V Re: Demo Aliens vs Predator wcześniej IP: *.chello.pl 04.02.10, 19:22 Ej ale jak wciskam szybka gra to chce szybką gre a nie durne wyszykiwanie znajomych - ja znajomych nie lubie zabijac czyli co mam wpierw znajomych znaleśc bo inaczej nie pogram? @ griveus hehehe Big bang rządzi papper rock scissors lizard spock Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: śluz z...:-P Re: Demo Aliens vs Predator wcześniej IP: *.ver.abpl.pl 04.02.10, 19:45 U mnie pobierało 320-380Kb/s Łącze 2Mbit. Szkoda, że nie chodzi za dobrze na moim lapie Odpowiedz Link Zgłoś
drone.drn Re: Demo Aliens vs Predator wcześniej 04.02.10, 20:05 Dobra w skrócie : Alien - Bez zmian, gra się wyśmienicie. Dalej mamy pounce'a, pazury i ogonek. Doszły do tego dwa smakołyki jak fatality i przyspieszenie (wreszcie spirala daje taki efekt jak powinna, w AvP2 xeno był jednak trochę za wolny). Predek - Ci co piszą, że został znerfiony to po prostu świerzaki w AvP MP. Prezes dalej potrafi być śmiercionośny i zabójczo skuteczny. Z tą różnicą, że teraz trzeba nim gre ogarnąć, a nie wystarczy go wybrac w lobby by miec fragi. Tak samo na PLUS względem AvP2 gdzie predator był najbardziej noobowską rasą. Marine - Tutaj największe zmiany. Sprzęt i mechanika niby bez zmian za to siła ognia już dużo lepsza. Spokojnie Marine jest w stanie rozwalić 3 obcych za jedną serią jeśli ogarnia i nie ma lagów. Podsumowując : Jako człowiek, który przegrał w cholerę czasu w multi AvP2 mogę śmiało stwierdzić, że jest bardzo dobrze. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
eloshav Re: Demo Aliens vs Predator wcześniej 04.02.10, 20:06 ale faktycznie sporo się czeka na serwer dobrze że w oryginale bedą dedyki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z Re: Demo Aliens vs Predator wcześniej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.10, 20:09 "wyskoczyło jak Filip z konopii" 1. filip, nie Filip. 2. konopi, nie "konopii" Analfabeci piszący w serwisach internetowych mnie rozwalają. Nawet Word ci ćwoku to podkreśla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z Re: Demo Aliens vs Predator wcześniej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.10, 20:13 "wyskoczyło jak Filip z konopii" 1. filip, nie Filip. 2. konopi, nie "konopii". Analfabeci piszący w serwisach internetowych mnie rozwalają. Nawet Word ci ćwoku to podkreśla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z Re: Demo Aliens vs Predator wcześniej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.10, 20:16 "wyskoczyło jak Filip z konopii" 1. filip, nie Filip. 2. konopi, nie "konopii". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V Re: Demo Aliens vs Predator wcześniej IP: *.chello.pl 04.02.10, 21:15 Z Spie...j, ale już w podskokach. Mam dość ortograficznych pacanów masturbujących się wytykając błedy innych. Ludzie przestańcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: garindor Re: Demo Aliens vs Predator wcześniej IP: 78.31.151.* 05.02.10, 00:51 Ja tam mecz predatorem wygrałem i jak się korzysta z niewidzialności i postara to da się wymiatać obcym gra się... dziwnie a marine do walk drużynowych nie ocenię bo na pewno się zupełnie inaczej będzie grało Odpowiedz Link Zgłoś