adk84 Re: Komunikat techniczny 19.03.10, 15:08 Fak je! Mam nadzieję, że ograniczy to ilość spamerów w koncu Odpowiedz Link Zgłoś
venmort Re: Komunikat techniczny 19.03.10, 15:11 Pół roku poślizgu, tyle co nic A jak ktoś teraz będzie niegrzeczny to... Odpowiedz Link Zgłoś
cypisek.org Re: Komunikat techniczny 19.03.10, 15:18 A jak ktoś teraz będzie niegrzeczny to... --- szybko założy nowe konto Odpowiedz Link Zgłoś
bialygolabek Re: Komunikat techniczny 19.03.10, 15:18 Ile można było czekać? A cóż się stało? Agora pozwoliła czy wy sami poszliście po rozum do głowy? Tak czy inaczej,- słuszna decyzja. Odpowiedz Link Zgłoś
wincenty.okon Re: Komunikat techniczny 19.03.10, 15:25 To takie trochę zamykanie się na czytelników, ale ma swoje dobre strony. Ja się tutaj zarejestrowałem , gdyż szanuję ten blog ale nie na każdym portalu chce mi się rejestrować. Za dużo do pamiętania by było. Odpowiedz Link Zgłoś
radek.zaleski Re: Komunikat techniczny 19.03.10, 15:29 @bialygolabek -- Agora nie musi na nic pozwalać, bo to my nią jesteśmy. A najbardziej ja. Co do decyzji - wiele spraw się złożyło, przede wszystkim pewności, że została przekroczna już masa krytyczna osób, która jest chętna komentować godząc się na pewne zasady tutaj panujące. Innymi słowy - sukces, jest nas dużo. Miłego debatowania. Odpowiedz Link Zgłoś
fijau Re: Komunikat techniczny 19.03.10, 15:31 Och nie, gdzie się podziały te wszystkie pysznie zaczepne posty, te kwaśne złośliwe komentarze, te gorzkie niewyszukane obelgi? Chcecie mi powiedzieć, że już ich więcej nie będzie a moje życie straci sens? Ach, pozstanie mi tylko welt shmertz. Idę sobie strzelić... Odpowiedz Link Zgłoś
fijau Re: Komunikat techniczny 19.03.10, 15:32 ...jednego głębszego na uczczenie tej wspaniałej okazji Odpowiedz Link Zgłoś
vbsc Re: Komunikat techniczny 19.03.10, 15:32 czyli kolejny shitload spamu od agory na skrzynke pocztowa podana przy rejestracji... ...sigh... Odpowiedz Link Zgłoś
fijau Re: Komunikat techniczny 19.03.10, 15:33 Pytanie tylko co z głosowaniami. Bo jak się ograniczy je tylko do zarejestrowanych to liczba głosów pewnie sporo zmaleje. Odpowiedz Link Zgłoś
brak-uje Re: Komunikat techniczny 19.03.10, 15:33 Wszystko fajnie tylko kiedy będzie możliwość zapamiętania loginu i za każdym razem nie trzeba będzie podawać loginu i hasła? Odpowiedz Link Zgłoś
hoplitaa Re: Komunikat techniczny 19.03.10, 15:43 Wreszcie. Gratulacje. Mam tylko nadzieję, że będziecie też trochę moderować. Odpowiedz Link Zgłoś
paw3l.pl Re: Komunikat techniczny 19.03.10, 15:48 Bardzo dobra decyzja popieram w 100% Odpowiedz Link Zgłoś
keep_right Re: Komunikat techniczny 19.03.10, 15:50 gdyby logowanie bylo jeszcze na stale jak w poli... Odpowiedz Link Zgłoś
radek.zaleski Re: Komunikat techniczny 19.03.10, 15:52 @keep_right -- o ile coś nie stanie na przeszkodzie, to kwiecień będzie miesiącem kilku zmian na lepsze, jeśli chodzi o komentarze. Odpowiedz Link Zgłoś
falantil Re: Komunikat techniczny 19.03.10, 16:00 Szkoda trochę, bo tekst "Czy ptaki ją twaróg?" przez cała zimę przypominał mi o wywieszaniu jedzonka dla sikorek w ogrodzie Odpowiedz Link Zgłoś
strzyka_w_kolanie Re: Komunikat techniczny 19.03.10, 16:07 W pełni popieram, wreszcie się skończą te k*rwa chamskie komentarze. Odpowiedz Link Zgłoś
jmyslicki Re: Komunikat techniczny 19.03.10, 16:08 gdyby logowanie bylo jeszcze na stale jak w poli Odpowiedz Link Zgłoś
spaqin Re: Komunikat techniczny 19.03.10, 16:21 Awww, nie chce mi się rejestrować... Odpowiedz Link Zgłoś
sick_chicken Re: Komunikat techniczny 19.03.10, 16:24 +1 Dawniej Jasio, ale ktoś "ją" mój login. Btw. Nie możność uzycia wielkiej litery ssie. No i nie ma o tym slowa w chmurce opisówce. Odpowiedz Link Zgłoś
sali1983 Re: Komunikat techniczny 19.03.10, 16:28 Szkoda, ze ciaglego polaczenia z netem nie wymagacie... Kolejne konto, ktore jestem zmuszony zalozyc. kolejne reklamy na moja skrzynke pocztowa. Gratulacje. Odpowiedz Link Zgłoś