Gość: tvn IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 22.07.04, 15:07 zapraszam do oglądania programu miasto kobiet w nowej stacji tvn styl - tam wszystko o wieczorach oanieńskich!!!! koło 20 sierpnia!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kiciaczek Re: wieczór panieński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.04, 17:07 Potrzebuję pomysłów, jak zorganizować wieczór panieński przyjaciółce (strip- tease nie wchodzi w grę). Ona zorganizowała dla mnie super zabawę, no ale oczywiście nie mogę powtarzać tego samego. Czekam na podpowiedzi i z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to byl wieczor.... Re: wieczór panieński IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 25.07.04, 20:45 ja mialam ten sam problem. ale moja znajoma dala mi namiary na firme, ktora robi takie rzeczy i zorganizowali nam niezapomniany wieczor w salonie spa z mnostwem swieczek, nastrojowa muzyka no i oczywiscie......boskimi zabiegami!!!! polecam. mam jeszcze namiary na ta firme, jesli bedziesz chciala, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiciaczek Re: wieczór panieński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.04, 23:46 Nie wiem czy dam radę to zorganizować, bo wieczór już niedługo, ale namiary poproszę - parę koleżanek jeszcze stoi w kolejce do zamążpójścia, więc może na przyszłość się przyda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to byl wieczor.... Re: wieczór panieński IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 26.07.04, 08:27 firma nazywa się wedding design. Maja strone internetowa - www.weddingdesign.pl albo com.pl i tam sa na nich namiary. pozdrawiam serdecznie i zycze niezapomnianego wieczoru!!!!! papa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiciaczek Re: wieczór panieński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 10:38 Dzięki bardzo! Pozdrówka, pa! Odpowiedz Link Zgłoś
aniam15 Re: wieczór panieński 30.07.04, 13:51 Witam, Ja w zeszłą sobotę miałam swoj wieczór panienski (24/07). Ale jazda... mówie wam. Niespodziewałam się takiej zabawy, totalne zaskoczenie. Postanowiłam że przy pomocy mojej świadkowej zorganizuję wieczór panieński. Plan był taki: ja zapraszam koleżanki, bo moja świadkowa nie znała dziewczyn. I tak tez było, ja zaprosiłam dziewczyny do domu oczywiscie i z moja swiadkową podzieliłyśmy się obowiązkami. tzn. tak naprawde to ja prawie nic nie zrobiłam. Ona zrobiła pyszne jedzonko itp. W koncu było nas 11 (w kawalerce 30 m2!!!). Wiekszosc dziewczyn sie nie znała ale od razu znalazły wspólny jezyk!!! Było piwko, wodeczka, ciepłe jedzonko, przekąski. Moja swiadkowa przyszła wcześniej i udekorowała mi mieszkanie (super), od niej i mojej siostry dostałam przepiękną bieliznę i co najlepsze powiesiły na moich drzwiach od zewnątrz duży plakat z informacją że dziś jest mój wieczór panieński (dla sąsiadów, bo obawiałam się ich reakcji). Pożniej kiedy juz wszystkie dziewczyny przyszły moja świadkowa wyciągnęła z pudełka recznie robione kotyliony z żywych kwiatów dla każdej z nas na rękę (jako element charatkterystyczny) a na końcu dla mnie..... PRZEPIEKNY, RECZNIE ZROBIONY WIANEK....!!!! Potem były zdjecia kazdej w wianku itp. Potem moje przyjacółki przygotowały kalambury. Było kilkanaście haseł, każda losowała jedno hasło i trzba było to pokazać (hasła np: jestem gorąca, różowy wibrator, i inne takie śmieszne). Potem były tance, no a potem o godz, 22.10 przyjechała Policja. Widocznie ktos z sąsiadow nie wytrzymał, ale chłopaki okazali sie b. sympatyczni. Przez ten plakat informujacy na drzewiach nie mieli sumienia wchodzic, ale musieli. Na szczesie my wszystkie zaraz wychodziłysmy na dyskoteke wiec sąsiedzi mogli odpoczac. Takze tak wygladal moj wieczor panienski. kazdej zycze co najmniej takiej imprezy, dla mnie to bylo cos cudownego i niezapomnianego. Tak sobie mysle zeby moje wesele było chociaz po czesci tak udane jak wieczor panienski (mam wesele 7 sierpnia- ZA TYDZIEN!!!). pOZDRAWIAM WSZYSTKICH i zycze udanych wieczorow panienskich./ Ania Odpowiedz Link Zgłoś
greglp87 Re: wieczór panieński 03.02.15, 10:37 fajne wieczory panienskie robi www.partybus.pl Odpowiedz Link Zgłoś