wlk.brytania 01.03.04, 14:07 Czy jest ktos kto w to gra lub gral? Utknalem... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krapoczy Re: Silent Hill III 19.04.04, 17:48 Czesc Wlkbrytania. Nie widzialem,nie gralem. Ale przeca Ty podobno CivIII przerabiales? Ja teraz gram w Morrowind i tez mam problemy. Ale tutaj chyba rozwiazania nikt nie poda. Cos zreszta cienkie to forum. Chyba malo ludzi tu zaglada. Wszyscy graja HIHI. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wlk.brytania Re: Silent Hill III 19.04.04, 18:16 Wlasnie...Nie mozna tego jakos rozkrecic.Niby pare osob zaglada,ale z pisaniem jakos tak niemrawo. Odpowiedz Link Zgłoś
krapoczy Ciezko bedzie... 27.04.04, 15:50 ... to jakos rozkrecic bo jak widzisz czasu nie ma. Sam zagladam dosyc sporadycznie bo... gram w Morrowind.hehe. Nawet mi sie spodobalo. Jedzie do mnie juz kolekcjonerska wersja. Takze niedlugo zaczne od poczatku, hihi. Narka lece do tyry pozdrawiam Ps: Skad ten nick Odpowiedz Link Zgłoś
wlk.brytania Nick jak nick 27.04.04, 18:32 Z przypadku...Probowalem inne nick'i i wszystko bylo zajete.Sprobowalem ten i sie udalo. Odpowiedz Link Zgłoś
krapoczy Re: Nick jak nick 29.04.04, 09:44 aaaaaaaaaaa rozumiem. Co Slychac? W co teraz grasz i jak tam malzonka? Mam nadz, ze kryzys zwiazany z CIV III minol? U mnie bez zmain aczkolwiek sprzedaje dzisiaj wiekszosc moich gier do secend handu! Ku wielkiemu zadowoleniu mojej. Pozdrawiam i trzymajmy sie "marnowacze czasu". Odpowiedz Link Zgłoś
wlk.brytania Nie gram... 29.04.04, 13:04 Wlasciwie ostatnio nie gram...Ostatnie dwa tygodnie pochloniety bylem wyborem nowego auta,bo to inna moja wielka pasja.Codziennie szperalem po internecie czytajac testy,porownania i inne bzdury.Juz jestem tym wszystkim zmeczony.Jednak dzisiaj temat juz jest zamkniety i chyba odpale Cywilizacje bo mam gre rozpoczeta,w ktorej do konca brakuje juz tylko 17 ruchow. Troche mi szkoda Silent Hill 3 ,ale nic juz nie wymysle.A w ogole to jakas mnie bierze ochota na Sim City 4000. Opowiedz cos o tym Morrowind. Odpowiedz Link Zgłoś
krapoczy Re: Nie gram... 29.04.04, 19:23 A co za autko kupiles? Ja tez sie przymierzalem ale na razie dalem sobie spokoj, moze za miesiac? Co do Morrowind to w sumie sam zaczynam dopiero ale dosc pozytywnie odbieram. Przygodowka, fantasy RPG jakos tak da sie to chyba okreslic. Bardzo rozbudowany swiat i zapowiadaja sie ciekawe intrygi. Sam nie wiem co to bedzie dalej. Z tego co czytalem to "nie ma zlego sposobu grania w Morrowind". Ja postanowilem zostac "kims" w przestepczym polswiadku likwidujac zarazem opozycje (cos ala polityk). Ale tak naprawde to chyba dopiero zaczynam. Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
krapoczy Re: Nie gram... 29.04.04, 19:23 A co za autko kupiles? Ja tez sie przymierzalem ale na razie dalem sobie spokoj, moze za miesiac? Co do Morrowind to w sumie sam zaczynam dopiero ale dosc pozytywnie odbieram. Przygodowka, fantasy RPG jakos tak da sie to chyba okreslic. Bardzo rozbudowany swiat i zapowiadaja sie ciekawe intrygi. Sam nie wiem co to bedzie dalej. Z tego co czytalem to "nie ma zlego sposobu grania w Morrowind". Ja postanowilem zostac "kims" w przestepczym polswiadku likwidujac zarazem opozycje (cos ala polityk). Ale tak naprawde to chyba dopiero zaczynam. Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
wlk.brytania Re: Nie gram... 30.04.04, 16:46 Wiesz,z natury jestem skromny takze marke auta przemilcze,zeby nie byc o nic dziwnego posadzony...Ale mam to glowy ,no i trzeba by cos wrzucic na ruszt,no nie... --------------------------------------- "...Mezczyzni to male dzieci..." Odpowiedz Link Zgłoś
wlk.brytania Ciekawie 30.04.04, 16:48 Tak czytajac Twoj opis Morrowind,chyba sie za nim rozejrze ,bo rzeczywiscie zapowiada sie interesujaco! Odpowiedz Link Zgłoś
krapoczy Re: Ciekawie 30.04.04, 23:02 Nie bardzo rozumiem co ma jedno wspolnego z drugim (marka sam ze skromnoscia)((mozna przeciez jezdzic BMW i nie byc dupkiem)) nie chcesz nie mow, nieistotne. Mozesz sprobowac sie rozejrzec powinna teraz byc w sklepach za 99,99 wersja kolekcjonerska Morrowind + dwa dodatki. Powodzenia i pozdrowienia jeszcze po nieeuropejsku Odpowiedz Link Zgłoś
wlk.brytania Masz racje 01.05.04, 00:52 Znajde,znajde...Moze nie za 99,99 bo niestety bardzo rzadko bywam w Polsce (ostatni raz dwa lata temu),ale dorwe to tutaj! Co do auta,moze masz racje...Nie chcialem pisac o aucie,bo wiem ze w Polsce wielu ludzi nie ma za rozowo...Ja sam w kraju mialem problemy zwiazac koniec z koncem,zreszta mam tam dalej rodzine i znam sytuacje.Ale koniec z tym smuceniem.Skoro pytasz Przyjacielu,to zdradze ze kupilem czarna sportowa Honde R-type.Niestety bedzie gotowa dopiero we wrzesniu,takze na razie smigam moim starym , ukochanym Golfem IV...Goraco pozdrawiam Krapoczy! PS Jestesmy w Unii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
krapoczy Re: Silent Hill III 02.05.04, 17:18 ????????????????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
shiden Re: Silent Hill III 02.05.04, 18:03 ??? Przecież odpowiadałem Wlk.Brytanii, nie Tobie Odpowiedz Link Zgłoś
krapoczy Re: Silent Hill III 02.05.04, 18:25 Przepraszam zakalapuckalem sie. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
wlk.brytania Bloody virus 06.05.04, 12:07 Sorry Krapoczy... Nie uzywalem internetu kilka dni to i Twoja informacje przeczytalem dopiero dzisiaj.Coz ja tez nieco "zakrapialem" wejscie do Unii.Ale problemow zdrowotnych nie mialem pozniej ,bo po whisky z cola glowa nie boli...Sprawdzone!!! Moj komp chyba lyknal jakies gowno bo jest spowolniony jakies dziesiec razy! Nigdy nie mialem virusa ale teraz moj fart sie chyba skonczyl.Znasz moze jakies bezplatne skanery w sieci,ktore jesli znajda to wyrzuca drania z systemu? Z gory dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś