hellium 20.05.10, 15:29 Mam problem z jednym bossem a mianowicie TIAMATEM,może ktoś mógłby pomóc i wie jak go wyeliminować, próbowałem różnych sposobów ale żadnego rezultatu. z góry dzieki za wskazówki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
radek.zaleski Re: Darksiders 20.05.10, 16:17 Hej, miałem też problem z tym bossem, jest naprawdę trudny, ale da radę. Tu masz filmik, który wyjaśni co masz robić. www.youtube.com/watch?v=S2qCSZYG82M Daj znać czy Ci się udało! hellium napisał(a): > Mam problem z jednym bossem a mianowicie TIAMATEM,może ktoś mógłby pomóc i wie > jak go wyeliminować, próbowałem różnych sposobów ale żadnego rezultatu. z gó > ry > dzieki za wskazówki. Odpowiedz Link Zgłoś
hellium Re: Darksiders 20.05.10, 20:06 Dzieki wielkie Radku za pomoc, do pierwszego strzału chwyciłłem go za virtualne jajca mam nadzieje że już nie będzie nikt taki na mojej drodze krucjaty. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
radek.zaleski Re: Darksiders 20.05.10, 22:19 no problem. btw Darksiders to zajebista gra! hellium napisał(a): > Dzieki wielkie Radku za pomoc, do pierwszego strzału chwyciłłem go za virtualne > jajca > mam nadzieje że już nie będzie nikt taki na mojej drodze krucjaty. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
hellium Re: Darksiders 21.05.10, 18:49 Gra jest świetna, duży mix z innych gier ale też dużo nowości. Najważniejsze że klimat Legency of Kain się udziela i to mi pasuje. mam nadzieje że kiedyś Edios wróci do Raziela i spólki. Odpowiedz Link Zgłoś