rennya 27.05.10, 15:06 z drugiego na pierwsze poproszę jajo wodne z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
senseeko A ja bardzo poproszę 27.05.10, 22:01 A ja bardzo poproszę, jeśli można, brązowego z senseeko na asasynxl, a jak się na senseeko zrobi dzięki temu miejsce, to jednego dawn/dusk z "dopolowan" na senseeko Odpowiedz Link Zgłoś
senseeko Re: A ja bardzo poproszę 28.05.10, 14:36 aganoreg napisała: > Zrobione. Bardzo dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: Aga - wątek przenosinowy 28.05.10, 09:00 jeszcze nie mam miejsca ale niedlugo bedzie poprosze o przeniesienie: - jednego nowego kolorowego ze Smoki Martusi2 dragcave.net/user/smoki%20martusi2 - piaskowego pisklaka ze Smoków Martusi (jeszcze jest jajo ale niedługo sie wykluje) - wampirzego pisklaka z violladamore (jeszcze jest jajem) Piszę teraz chociaz nie mam miejsca i niewyklute, ale na tych kontach jest dużo nowych jaj i może są osoby, które jeszcze nie mają, mnie najbardziej zależy na tych co wypisałam a reszta dla innych,nie będę pazerna Odpowiedz Link Zgłoś
vixiak Re: Aga - wątek przenosinowy 28.05.10, 18:39 A ja bym poprosiła o przeniesienie mi na główne jednego zielonego z tych nowych od Loli ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
vixiak Już nieaktualne 28.05.10, 20:03 Aga, już nieaktualne! Przepraszam ^^ Udało mi się złapać na zapasowe i całe zapchałam, tak więc nie będę zabierać jajka Loli ^^ Potem poproszę o przeniesienie z zapasowych na główne. I porozdaję, kto nie ma Jeśli jakieś chcesz, to możesz sobie zabrać, jajka są na kontach Vixiak, Vixowata i Vixus. Odpowiedz Link Zgłoś
aganoreg Re: Aga - wątek przenosinowy 28.05.10, 21:43 Loola - gotowe. Nie wrzucalam nic z glownego do ER, bo nie wiem co planujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
senseeko Jeśli jeszcze można prosić... 29.05.10, 08:27 To bardzo bym prosiła z konta "dopolowań" wszystkie 3 jaja (i nówki i to błyszczące) na konto asasynxl. Dziękuję z góry i z dołu i z obu boków Odpowiedz Link Zgłoś
aganoreg Re: Jeśli jeszcze można prosić... 29.05.10, 09:43 Przenioslam. Cos tam zlapalam jeszcze na natrectwie. Teraz poluje na poprzednie smoki, zeby uzupelnic zapasy Odpowiedz Link Zgłoś
senseeko Re: Jeśli jeszcze można prosić... 30.05.10, 11:48 aganoreg napisała: > Przenioslam. Cos tam zlapalam jeszcze na natrectwie. Teraz poluje na poprzednie > smoki, zeby uzupelnic zapasy Aga, dziękuję bardzo. Na razie jeszcze nie widziałam, bo DC nie działa, ale dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
aganoreg Re: Aga - wątek przenosinowy 29.05.10, 09:50 rennya napisała: > z drugiego na pierwsze poproszę jajo wodne > z góry dziękuję Zrobilo sie miejsce - przenosic? Odpowiedz Link Zgłoś
lenkaaa Prosze mi przeniesc jaja 29.05.10, 22:17 z Latte.macchiato na lenkaaa, juz za jakies 2 godziny dorosnie mi fioletowy smok i bedzie miejsce. Zaraz wysle na priva klucze do Latte, bo chyba tylko Tetrze wczesniej podawalam. Odpowiedz Link Zgłoś
edycja_kopiuj_wklej Re: Aga - wątek przenosinowy 29.05.10, 23:47 Aga- dziekuje, odwdziecze sie klikajac na Uni Odpowiedz Link Zgłoś
aganoreg Re: Aga - wątek przenosinowy 30.05.10, 00:48 Rennya, Lenkaaa, przeniesione. Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka55 Re: Aga - wątek przenosinowy 30.05.10, 09:56 Aga jakbys miała chwilę to zaglądłabyś do moich smoków,bo dragon nie działa i gdyby było miejsce to przeniosłabyś mi nówki z zapasowych? będę wdzięczna. Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka55 Re: Aga - wątek przenosinowy 30.05.10, 09:57 nówki może najpierw po jednym ,a w razie wolnego miejsca w obojętnej kolejności następne Odpowiedz Link Zgłoś
aganoreg Re: Aga - wątek przenosinowy 30.05.10, 22:17 Przenioslam po jednym, ale rozplanuj sobie wyleganie Odpowiedz Link Zgłoś
lenkaaa Re: Aga - wątek przenosinowy 30.05.10, 21:57 aganoreg napisała: > Rennya, Lenkaaa, przeniesione. SERDECZNE DZIEKI !!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Aga 31.05.10, 09:06 mnie teraz praktycznie przez cały tydzień nie bedzie, jeżeli nikt nie chce jaj z kont zapasowych czy mogłabyś ze smoków martusi i za smoków martusi 2 poprzenosić na loole i violladamore? dziekuje bardzo! Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: Aga 31.05.10, 09:45 i bardzo proszę zajrzyjcie do moich jaje bo teraz dragon nie działa a ja muszę lecieć na cały dzień, a nie wiem czy któreś nie potrzebuje pomocy! Plissss! dziękuje! Odpowiedz Link Zgłoś
vixiak Prośba 01.06.10, 13:25 Czy mogę prosić o przeniesienie tego jajeczka dragcave.net/view/fLsE z konta Vixus na główne? Hasła wszędzie takie same. Odpowiedz Link Zgłoś
vixiak Re: Prośba 01.06.10, 17:29 Aga, właściwie to możesz przenieść tyle, ile się da, mam miejsce na trzy jajka To z poprzedniego postu, oraz dwa obojętnie jakie, pierwsze lepsze ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: Aga 01.06.10, 17:50 u mnie na Looli juz jest duzo miejsca to bardzo proszę o te jaja i pisklaki z dodatkowych kont. dziękuję bardzo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aganoreg Re: Aga 01.06.10, 17:52 Wiem, mialam dzis rano przeniesc i mi internet odcielo. Mam nadzieje, ze to chwilowa awaria i wieczorem juz bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka55 Re: Aga 01.06.10, 18:43 dziękuję i bardzo proszę jak będziesz mogła (niebawem dorosną młode) przenieść mi jeszcze z zapasowych jedno zielone i dwa pawiaste Odpowiedz Link Zgłoś
aganoreg Re: Aga 01.06.10, 21:14 Bardzo prosze Tamten szczeniak wyklul sie przed przenoszeniem, ja go nie ruszalam! Odpowiedz Link Zgłoś
aganoreg Mariolka 01.06.10, 21:30 Przenioslam wedle zyczenia. Czy mam poprzerzucac pozostale, zeby zyskaly dzien? Albo je wykluj Odpowiedz Link Zgłoś
aganoreg Re: Mariolka 02.06.10, 11:39 Powrzucalam je do ER, bo zal patrzec Najwyzej poprzenosze szczeniaki miedzy kontami, zawsze jakis zysk czasowy. Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka55 Re: Mariolka 02.06.10, 12:33 dzięki własnie przyszłam obadać sprawę i powrzucać do pogotowia jak Ci cos potrzeba z nowych to oczywiście bierz Odpowiedz Link Zgłoś
tetraaa Re: Mariolka 02.06.10, 14:45 Mariolka to co z tym papierem na tetraaa2 ? bo nie masz miejsca a nie wiem czy do jutra przetrwa ;[ Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka55 Re: Mariolka 02.06.10, 14:56 kurna zapomniałam przez te nowe może ktoś chętny? a jak nie to mi przerzuć na mariolkę to dostanie 1 dzień wiecej a to jajko czy pisklak? Odpowiedz Link Zgłoś
aganoreg Loola 01.06.10, 21:15 Przenioslam wszystkie jaja ze smokow martusi i smokow martusi2, lacznie z tymi zlapanymi wczoraj. Czy mialas na mysli jakies szczeniaki na innych kontach? Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: Loola 01.06.10, 21:32 Dziękuję bardzo!!! super! jeżeli chodzi o szczeniaki to z ewentualnie z violladamore do zamrożenia. Ale to niekoniecznie. Chyba, że zamrożę teraz jeszcze tego zielonego i będzie Ci się chciało jakiegoś przenieść... Jutro wyjeżdżam i zapomniałam dokupić Blue Connecta więc chyba do niedzieli w ogóle nie będę podłączona... Odpowiedz Link Zgłoś
djhubertus96 Re: Aga - wątek przenosinowy 03.06.10, 08:04 Ja prosiłbym (jeśli to nadal aktualne) o przeniesienie zielonych jajek od vixiaka... po jednym z każdego rodzaju jeśli można Odpowiedz Link Zgłoś
aganoreg Re: Aga - wątek przenosinowy 04.06.10, 00:14 Przenioslam trzy zielone plus kolorowy, wrzucone do ER. Odpowiedz Link Zgłoś
tetraaa Re: Aga - wątek przenosinowy 04.06.10, 08:26 sory, wczoraj mialam dwa jajka pomaranczowych 1 chathlinga i sama je przeoslam ale jeden uciekl a tamte podorastaly na kontach to znaczy to juz bylo nie aktualne zapomnialam ci napisac ;[ to moglabys mi przeniesc te pomaranczowe z powrotem ? nie napisalam na gg bo sie zepsujlo i nie dziala ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
vixiak Prośba ^^ 04.06.10, 22:49 Mogę prosić o przeniesienie mi na główne dwóch smoczków z Vixowatej? (wykluły się same jasne, jeśli takiego potrzebujesz, to możesz zabrać ^^) Wrzuciłam dziś dwa małe na pogotowie, więc do jutra na głównym powinno się zrobić miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
lenkaaa Aga, bardzo prosze 05.06.10, 19:50 czy moglabys mi przeniesc z latte.macchiato na lenkaaa, wszystkie 4 jaja ? Bedze bardzo wdzieczna, bo tam im juz tylko 2 dni zostaly do wyklucia. Jedno z tych moge komus odstapic, bo do kolekcji na potrzebuje juz tylko jedno a mam dwa. Odpowiedz Link Zgłoś
lenkaaa Re: Aga, bardzo prosze 05.06.10, 19:52 jedno z tych moge odstapic (link mi nie wyszedl) Odpowiedz Link Zgłoś
aganoreg Re: Aga, bardzo prosze 05.06.10, 22:16 Lenka, przenioslam wszystkie cztery. Zyskaly dzien, wiec masz czas na wyleganie. Odpowiedz Link Zgłoś
aganoreg Re: Prośba ^^ 05.06.10, 22:10 Vixiak, przenioslam. Za szczeniaki podziekuje, mam na razie pelne konto Odpowiedz Link Zgłoś
vixiak Re: Prośba ^^ 05.06.10, 23:05 A, dziękuję Ci bardzo ;* Widzę, że jeszcze miejsce jest, więc jak będziesz miała chwilkę, to możesz dorzucić te, które tam na zapasowym zostały. Odpowiedz Link Zgłoś
vixiak Re: Aga - wątek przenosinowy 06.06.10, 14:38 Dziękuję Jeśli zwolni Ci się konto, i będziesz chciała, to możesz brać małe. Albo, jeśli ktoś będzie potrzebował ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka55 proszę bardzo 07.06.10, 06:12 jakbyś mogła przenieść mi 3 ostatnie hatchlingi z bocznych (ukryte są) i na koniec jedno jajko pomarańczowe z mariolki a drugie pomarańczowe sobie wez jak jeszcze nie masz i jak oczywiście chcesz Odpowiedz Link Zgłoś
aganoreg Re: proszę bardzo 07.06.10, 20:08 Niestety dwa dorosly w momencie odkrycia. Pomaranczowych jeszcze nie mam, bo ciagle za duzo mam na koncie i nie mnozylam. Ale dzieki, sprobuje jakos wymnozyc Odpowiedz Link Zgłoś
senseeko Pilne - Aga - gdybyś mogła 07.06.10, 23:32 Prośba dość pilna, bo już dorastają Gdybyś mogła co się da z zapasowych kont (natręctwo i zapasowe) albo porozdawać potrzebującym albo przerzucić na senseeko, to byłabym wdzieczna. (Jesli zapełnisz senseeko a jeszcze coś zostanie i nikt nie będzie potrzebował, to poproszę na asasynxl) Odpowiedz Link Zgłoś
senseeko Re: Pilne - Aga - gdybyś mogła 07.06.10, 23:55 Nosz kurde, no! Zaryzykowałam by przenieść chociaż motylowate, bo dorastały a na forum nikogo nie było, za to na dragonie niewiele ponad setka userów i co? I zwiały? Jakim cudem? Wrr... Odpowiedz Link Zgłoś
aganoreg Re: Pilne - Aga - gdybyś mogła 08.06.10, 20:23 Sorry, wczoraj juz mnie nie bylo jak pisalas. Przenioslam tego rodzynka na senseeko. A czasem trzeba dlugo odswiezac, nawet 30-60 sekund. Odpowiedz Link Zgłoś
senseeko Re: Pilne - Aga - gdybyś mogła 08.06.10, 23:40 aganoreg napisała: > Sorry, wczoraj juz mnie nie bylo jak pisalas. Przenioslam tego rodzynka na > senseeko. A czasem trzeba dlugo odswiezac, nawet 30-60 sekund. Odświeżałam i nic. Może za krótko? Ale podejrzałam na view i wyglądało na to, że ktoś złapał, chociaż nazwy właściciela nie było. Więc sama już nie wiem. Tak czy inaczej dzieki za przeniesienie zielonego. Nałapało mi się dziś gwiaździstych i to aż 3! Jednego prosiłabym na Dziwadła, ale najwcześniej za dwie godziny, bo tam z kolei złapał się żabowaty, który jest do wzięcia, albo do wypuszczenia. A dwa gwiaździste niech zostaną chyba żeby ktoś był potrzebujacy, to mogę je oddać. Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka55 Re: Pilne - Aga - gdybyś mogła 09.06.10, 05:49 Agus dziękuję i jeszcze bym miała prosbę (już kończę z tym przenoszeniem,chciałam jeszcze uzyskac brązowe ) zastanów się jeszcze nad pomarańczowym,było by mi miło jakbys zabrała jako podarunek a jak koniecznie chcesz mieć swoje to przenieść mi z mariolki pomarańczowe i dawn/dusk oraz z marzena11 dawn/dusk tylko tych dawn/dusk nie wrzucaj do wyklucia jakby co Odpowiedz Link Zgłoś
aganoreg Re: Pilne - Aga - gdybyś mogła 09.06.10, 22:21 Mariolka, nic nie ruszalam, a na glownym masz 4 szczeniaki, wiec daj znac, jak sie miejsce zrobi Odpowiedz Link Zgłoś
aganoreg Re: Pilne - Aga - gdybyś mogła 09.06.10, 22:18 Senseeko, na Dziwadlach jest 5 jajek, wiec nic nie ruszalam. Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Bardzo proszę :) 10.06.10, 08:52 czy mogę prosić o przeniesienie różowych jaj z konta violladamore na Lola_kr? I jednego pomarańczowego, tylko nie wiem czy ilość nowych pomarańczowych smoków na koncie jest ograniczona? Odpowiedz Link Zgłoś
aganoreg Re: Bardzo proszę :) 10.06.10, 20:18 O ile wiem, nie ma ograniczen dla pomaranczowych. Przenioslam dwa rozowe, na wiecej nie ma na razie miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka55 miejsce juz mam 11.06.10, 16:14 to najpierw bym prosiła pomarańczowe jajko z mariolki z końcówką żywota a potem hathlingi z marzena11 pierwsze gwiazdzisty,potem według uznania Odpowiedz Link Zgłoś
aganoreg Re: miejsce juz mam 11.06.10, 20:19 mariolka55 napisała: > to najpierw bym prosiła pomarańczowe jajko z mariolki z końcówką żywota > a potem hathlingi z marzena11 pierwsze gwiazdzisty,potem według uznania > > Pomaranczowe bylo juz hatchlingiem ale przenioslam i tak. Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka55 Re: miejsce juz mam 11.06.10, 21:12 dziękuję czyli nie dałoby sie uśmiercić jakies 2 godz. temu lukałam i było jajkiem z 7 godz. zycia jak to się dzieje ze one sie same wykluwają Odpowiedz Link Zgłoś
lenkaaa Ja tez bardzo prosze ! 11.06.10, 16:20 Prosze przeniesc jaja z latte.macchiato na lenkaaa (wszystkie). Dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
senseeko Aga, jest miejsce na asasynxl! 11.06.10, 22:59 Moglabys przerzucic gwiazdistego z senseeko zanim sie pozostale dziwadla wyklują? Odpowiedz Link Zgłoś
aganoreg Re: Aga, jest miejsce na asasynxl! 11.06.10, 23:13 Zrobione. W kwestii przenoszenia: jakich przegladarek uzywasz? Mnie opera czasem sie wiesza, IE dawno odrzucilam, najszybszy jest firefox i na nim lapie (a wyrzucam z opery). Odpowiedz Link Zgłoś
senseeko Re: Aga, jest miejsce na asasynxl! 11.06.10, 23:20 aganoreg napisała: > Zrobione. > > W kwestii przenoszenia: jakich przegladarek uzywasz? Mnie opera czasem sie > wiesza, IE dawno odrzucilam, najszybszy jest firefox i na nim lapie (a wyrzucam > z opery). Dzieki Uzywam firefoxa + explorer. (wyrzucam z explorera i łapie firefoxem) Probowalam firefox + chrome ale było jeszcze gorzej Odpowiedz Link Zgłoś
aganoreg Re: Aga, jest miejsce na asasynxl! 11.06.10, 23:29 No to nie wiem, czemu czasem gubisz. Odpowiedz Link Zgłoś
senseeko Re: Aga, jest miejsce na asasynxl! 11.06.10, 23:34 aganoreg napisała: > No to nie wiem, czemu czasem gubisz. Ja tez nie wiem Uwaga, zaraz bede gryzła na wampira: Jakby ktoś chciał moze łapać w razie gdyby zwiał. Odpowiedz Link Zgłoś
senseeko Re: Aga, jest miejsce na asasynxl! 12.06.10, 23:12 senseeko napisała: > aganoreg napisała: > > > No to nie wiem, czemu czasem gubisz. > > Ja tez nie wiem > Uwaga, zaraz bede gryzła na wampira: > > Jakby ktoś chciał moze łapać w razie gdyby zwiał. Zwiał paskud. No trudno. Na szczęście parkę już mam Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: Aga - wątek przenosinowy 14.06.10, 14:43 na Loli zrobiło sie miejsce, moge prosic o przeniesienie reszty jaj i pisklaków z violladamore? dziekuję! Odpowiedz Link Zgłoś
aganoreg Re: Aga - wątek przenosinowy 14.06.10, 19:58 Przenioslam dwa pomaranczowe jajka i rozowego chlopczyka, zgadza sie? Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka55 Aguś:) 16.06.10, 07:48 4 brązowe mi się wykluły prosiłabym o przeniesienie z marzena11 jeśli potrzebujesz bierz połowę,jeśli juz się doczekałaś swoich to przenies wszystkie z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka55 Re: Aguś:) 19.06.10, 12:25 no,za chwilę powinny wszystkie dorosnąć,więc ponawiam prośbę Odpowiedz Link Zgłoś
aganoreg Re: Aguś:) 19.06.10, 15:43 Nie chca dorosnac mam wrazenie, ze im nawet viewsow nie przybywa. Odpowiedz Link Zgłoś
senseeko Re: Aga - wątek przenosinowy 18.06.10, 20:33 Jesli mozna - poproszę wampira z senseeko na asasynxl. I te trzy jaja na zapasowym (z wyjątkiem czarnego) są do rozdania komukolwiek, kto by tylko chciał. Odpowiedz Link Zgłoś
aganoreg Re: Aga - wątek przenosinowy 19.06.10, 12:35 Wczoraj przenioslam, zapomnialam napisac. Odpowiedz Link Zgłoś
senseeko Re: Aga - wątek przenosinowy 21.06.10, 10:26 aganoreg napisała: > Wczoraj przenioslam, zapomnialam napisac. Dzięki wielkie. A co z tymi z zapasowego? Nie ma chętnych? Takie ładne nówki Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: Aga - wątek przenosinowy 19.06.10, 18:09 Aga jeżeli ci sie będzie chciało to poproszę z violladamore na lolę wampirka i jedno z kolorowych nowych jajek. dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
vifxen Re: Aga - wątek przenosinowy 19.06.10, 22:26 słuchajcie, jakby ktoś miał tego nowego w brązowej wersji, to ja chętnie przygarnę, bo jak na złosc tylko te żółte motylkowe wykluwają... Odpowiedz Link Zgłoś
lenkaaa Re: Aga - wątek przenosinowy 19.06.10, 22:43 musisz rozmnazac rano, tak jakos przed 12 naszego czasu, wtedy gdy na scrollu masz jeszcze widocznego zombie ( jesli oczywiscie masz zombiaka na scrolu). Mnie wlasnie po raz pierwszy sie wykluly te brazowe i teraz czekam zeby dorosly. Odpowiedz Link Zgłoś
aganoreg Re: Aga - wątek przenosinowy 19.06.10, 23:03 No wlasnie, trzeba niestety lapac albo mnozyc przed 6 rano ich czasu tez mam dopiero 4 brazowe. Odpowiedz Link Zgłoś
lenkaaa Re: Aga - wątek przenosinowy 20.06.10, 12:21 moje rozmnozylam tak ok. 9 rano naszego czasu i sie udaly Odpowiedz Link Zgłoś
edycja_kopiuj_wklej Re: Aga - wątek przenosinowy 24.06.10, 18:18 Aga przenies to jajko do renny Odpowiedz Link Zgłoś
senseeko Re: Aga - wątek przenosinowy 26.06.10, 01:01 Aga, jakbyś mogła od mariolki na senseeko niebieskiego wodnego węża. I gdyby był jeszcze jeden na looli, to też chętnie wezmę. W tej chwili na senseeko jest wprawdzie błotne jajo na czwartego, ale zabandonię je jak tylko minie czas. A gdyby mi się nie udało, to mozesz je sama wypuścić albo zabrać. Wtedy będą miejsca na dwa nowe jaja. Odpowiedz Link Zgłoś
vixiak Re: Aga - wątek przenosinowy 09.07.10, 12:45 Aga, czy mogę Cię prosić o przeniesienie mi tego brązowego smoczka (co jest na samej górze) z _Mariel_ na moje główne Vix88 ? Hasło na moje masz, na to drugie wyślę Ci zaraz PW. U mnie wrzucone są na pogotowie, zatem zaraz powinno być miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
aganoreg Re: Aga - wątek przenosinowy 09.07.10, 21:09 Wreszcie zielony sie wyklul, to przenioslam Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka55 Re: Aga - wątek przenosinowy 10.07.10, 07:31 Aga czy jest ktoś chętny na jajka z marzena11? jeżeli nie,to możesz przy okazji przenosin przerzucić je na moje główne bo akurat się zmieszczą dziękuję za wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
lenkaaa bardzo prosze 11.07.10, 13:36 o przeniesienie z latte na lenke tych czterech nowych. Pomaranczowy niech sobie zostanie na latte. Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: Aga - wątek przenosinowy 19.07.10, 21:46 czy moge prosić o przeniesienie jaja kury z violladamore dla ani_drzyzgi? Dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś