tetraaa 11.06.10, 07:14 wybreduje mi ktos takiego ? bo mi nie wychodza Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
loola_kr Re: ? 11.06.10, 07:39 na jednym koncie nie dały takiego jajka a na głównym mam pełno to na razie nie moge próbować... Odpowiedz Link Zgłoś
vixiak Re: ? 11.06.10, 08:08 Też próbowałam, a mam ich dużo. Nie dały ani jednego jaja, nawet innego :< Odpowiedz Link Zgłoś
lenkaaa Re: ? 11.06.10, 09:32 mam tylko 2 takie, wiec dla pewnosci zeby wyszedl ten co trzeba, rozmnazalam je ze soba nawzajem i kurna nawet nie chcialy do siebie podejsc france jedne, takze niestety tez mi sie nie udalo.... Czyzby je zablokowano ? Tyle prob i wszystkie nieudane...? Odpowiedz Link Zgłoś
aganoreg Re: ? 11.06.10, 10:20 O, skonczyly sie frille? A ja je zawsze na wampiry przerabialam Sprobuje wybredowac pozniej albo zlapac. Odpowiedz Link Zgłoś
blackhexe89 Re: ? 11.06.10, 11:42 Nie da się ich już ani wybredować ani złapać. Na początku czerwca frille zostały wycofane z gry. Odpowiedz Link Zgłoś
senseeko Re: ? 11.06.10, 23:52 blackhexe89 napisała: > Nie da się ich już ani wybredować ani złapać. Na początku czerwca frille został > y > wycofane z gry. Psiakrew! Mogli chociaż uprzedzić. Nie zdazyłam zamrozić - zawsze odkładałam to na pozniej bo frili było zawsze od groma. Wrrr Odpowiedz Link Zgłoś
blackhexe89 Re: ? 12.06.10, 07:27 senseeko napisała: > Psiakrew! > Mogli chociaż uprzedzić. Nie zdazyłam zamrozić - zawsze odkładałam to na poznie > j bo frili było zawsze od groma. > Wrrr Uprzedzali Od początku marca była o tym mowa, że pierwszego czerwca zostaną wycofane Odpowiedz Link Zgłoś
senseeko Re: ? 12.06.10, 23:08 blackhexe89 napisała: > senseeko napisała: > > > Psiakrew! > > Mogli chociaż uprzedzić. Nie zdazyłam zamrozić - zawsze odkładałam to na > poznie > > j bo frili było zawsze od groma. > > Wrrr > > Uprzedzali Od początku marca była o tym mowa, że pierwszego czerwca zostaną > wycofane > A dał ktoś znać TUTAJ? Na nasze forum? Czy to ja przeoczyłam, bom ślepa, czy ci, którzy wiedzieli się nie podzielili? Bo jednak nie każdy moze sobie pozwolić na śledzenie tamtego forum. Raz ze to anglojęzyczne, dwa że czas... Odpowiedz Link Zgłoś
aganoreg Re: ? 12.06.10, 23:27 Przyznaje, ze przeoczylam. Zagladam na tamto forum, ale nie czytam wszystkich wpisow. Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka55 Re: ? 13.06.10, 16:10 raczej nikt się z nami informacją nie podzielił szkoda ale chyba większość z nas nie wiedziała Odpowiedz Link Zgłoś
blackhexe89 Re: ? 13.06.10, 20:26 Kurczę uprzedziłabym, ale wydawało mi się, ba pewna tego byłam, że to właśnie tu na forum pierwszy raz o tym przeczytałam Już mi się wszystko myli. Odpowiedz Link Zgłoś
vixiak Re: ? 11.06.10, 15:26 A wiadomo dlaczego zostały wycofane? Przecież są całkiem... ładne... Odpowiedz Link Zgłoś
blackhexe89 Re: ? 11.06.10, 15:46 Autorce rysunku nie podobały się zamieszczane na forum DC komentarze na temat frilla, strzeliła focha i poprosiła TJ'a o wycofanie smoków Odpowiedz Link Zgłoś
lenkaaa Re: ? 11.06.10, 16:27 ale jaja, no kto by pomyslal ! To juz drugi wycofany smok, bo pierwsze byly rozowe... Odpowiedz Link Zgłoś
vixiak Re: ? 11.06.10, 22:00 Moim zdaniem to naprawdę idiotyczny powód... Ja bym od razu coś powiedziała szanownym krytykantom, zamiast dawać im satysfakcję. Cóż, szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
aganoreg Re: ? 11.06.10, 22:02 Juz kiedys byla akcja, ktos chcial sie wycofac i "zabrac" chyba kilkanascie smokow, ale dal(a) sie przekonac na szczescie. Odpowiedz Link Zgłoś
lenkaaa Re: ? 12.06.10, 13:22 szkoda, szkoda, zwlaszcza, ze ja tamtego forum nie sledze, wiec o wielu rzeczach nie wiem i dowiaduje sie tylko jak ktos z was na naszym forum o tym napisze... Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: ? 12.06.10, 23:46 ja akurat na głównym koncie mam dużo, ale żeby tak focha strzelać? Odpowiedz Link Zgłoś