agusia79-dwa 16.06.10, 21:07 możecie zrobić? bo u mnie nie działa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aurinko Re: potwierdzenie maila 16.06.10, 22:19 Zrobiłam na dwóch kontach, na jednym serwerze od razu przyszedł mail, z drugiego serwera maila doczekałam się po trzech godzinach. Odpowiedz Link Zgłoś
trude Re: potwierdzenie maila 16.06.10, 23:08 Dostałam maila, ale jak chcę potwierdzić to wyskakuje error. Odpowiedz Link Zgłoś
agusia79-dwa Re: potwierdzenie maila 17.06.10, 00:38 trude napisała: > Dostałam maila, ale jak chcę potwierdzić to wyskakuje error. ja przy potwierdzeniu dostaję tekst: Aufgrund von Wartungsarbeiten kann die angeforderte Funktion zur Zeit nicht ausgeführt werden. Sie wird Ihnen aber in wenigen Minuten wieder zur Verfügung stehen. trafi mnie coś Odpowiedz Link Zgłoś
kiniak22 Re: potwierdzenie maila 18.06.10, 22:14 ja tez nie moge potwierdzic nie wiem czy gdzies pisac czy cos im sie pokopalo? Odpowiedz Link Zgłoś
anika_80 Re: potwierdzenie maila 19.06.10, 16:15 ja też nie umiałam potwierdzić jak dostałam informację z zielonego imperium mailem, ale skopiowałam tego linka, wkleiłam w miejsce wpisywania adresu www i udało się potwierdzić Odpowiedz Link Zgłoś
agusia79-dwa Re: potwierdzenie maila 20.06.10, 00:18 podobno potwierdzenie będzie możliwe dopiero w środę bo zawalili sprawę. Na szczęście odblokowali możliwość wysyłania wiadomości bez potwierdzenia maila. Odpowiedz Link Zgłoś
matysiaczek.0 agus 20.06.10, 06:47 az sprawdzilam...i gadałam z bratem..on potwierdził tego samgo dnia co to weszło, no przynajmniej tak twierdzi, dostał info "dziekujemy za potwierdzenie, ponizej link, gdzie mozesz sie ponownie zalogowac" ps. pozdrawiaj ode mnie liwke, skrzata, motyla, picolo, emi i w ogóle..jak wam idzie? trzymam kciuki za was Odpowiedz Link Zgłoś
agusia79-dwa matysiaczku 20.06.10, 08:07 u nas w gildii też udało się potwierdzić niektórym członkom, ja już tyle razy próbowałam, że szkoda mówić. A w gildii ok, musiałyśmy usunąć kilku członków bo obijali się z oddawaniem palm. Przekażę pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
ez-aw Re: potwierdzenie maila 20.06.10, 22:04 U mnie dalej nie działa. A dokładnie, pomimo, że proszę o maila od nich - nigdy go nie dostałam. To jak ja mam to potwierdzić? Niech się odczepią Odpowiedz Link Zgłoś
anialit Udało się Wam? 26.06.10, 22:50 Bo mi ciągle nie. Za każdym razem, gdy próbuję, wyświetla mi się Mail potwierdzający nie mógł zostać wysłany Jak nie potwierdzę, to mnie wyrzucą z gry? Odpowiedz Link Zgłoś
agusia79-dwa Re: Udało się Wam? 27.06.10, 08:39 ja nadal nie- maila dostałam, ale strona wyświetla się taka jak napisałam wcześniej. Odpowiedz Link Zgłoś
evezu Re: Udało się Wam? 27.06.10, 21:23 mi też się jeszcze nie udało, mam nadzieję, że mnie z gry nie wywalą Odpowiedz Link Zgłoś