radek.zaleski 26.06.10, 10:53 Gwoździu napisał ciekawy tekst o uzależnieniu od gier. No właśnie - zdarzało się Wam być uzależnionym od gier? Jeśli tak, to od jakich? Ja przyznaję się m.in. do CSa, Company of Heroes, Battlefield 2, Diablo 2i kilku innych Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sora_no_iro. Re: gry, które Was uzależniły 26.06.10, 12:44 Cabal Online. Nie wiem czy to było uzależnienie, bo pewnego dnia po prostu stwierdziłem że zagram w co innego, ale dość długo przeznaczałem każdą wolną chwile dla tej gry/lub osób które grały zemną. Teraz jestem uzależniony od pewnej platyny, którą za wszelką cenę muszę wbić, więc jak w coś gram to zazwyczaj jest to resistance 2 Odpowiedz Link Zgłoś
wujekstanek Re: gry, które Was uzależniły 26.06.10, 13:34 Stronghold - moja ulubiona strategia z zajebistym klimatem Odpowiedz Link Zgłoś
rafi545 Re: gry, które Was uzależniły 26.06.10, 15:53 Call of duty 4 oraz Test Drive unlimited Odpowiedz Link Zgłoś
lord_chaber Re: gry, które Was uzależniły 26.06.10, 18:20 Sporo ich było (zwłaszcza w czasach Dreamcasta), jednak najbardziej utkwiły mi w głowie cztery następujące pozycje: 1. Mortal Kombat 3 na Mega Drive (słynny syndrom "jeszcze jednej walki"); 2. Everybody's Golf na PS2; 3. Capcom vs. SNK na Dreamcasta; 4. Crazy Taxi na Dreamcasta (zarówno pierwsza, jak i druga cześć). Odpowiedz Link Zgłoś
hesus Re: gry, które Was uzależniły 27.06.10, 15:50 Fallouty oba, KotORy oba, no i może troszeńkę MassEffecty oba Odpowiedz Link Zgłoś
hellium Re: gry, które Was uzależniły 28.06.10, 10:34 cała seria Command&Conquer, ile czasu na to poszło, masakra Odpowiedz Link Zgłoś
vaderpl Re: gry, które Was uzależniły 28.06.10, 10:41 Zdecydowanie była by to Unreal Tournament seria/Quake 3 Arena /Final Fantasy VI/Seria MGS Odpowiedz Link Zgłoś
thekrookers Re: gry, które Was uzależniły 28.06.10, 19:30 Jak i mnie poczęści. Na PC mam generals, zero hour mod , shockwave mod i ripy a na xboxa wpadł Red Alert 3. Apropo. Może grywasz czasami ? Pozatym to C-S oczywiście , steam Odpowiedz Link Zgłoś
hellium Re: gry, które Was uzależniły 06.07.10, 14:01 thekrookers napisał(a): > Jak i mnie poczęści. Na PC mam generals, zero hour mod , shockwave mod i ripy a > na xboxa wpadł Red Alert 3. > > Apropo. Może grywasz czasami ? > > Pozatym to C-S oczywiście , steam -Generals najlepsze z całej serii mody obowiązkowe do każdej części bo w podstawkach strony kofliktów nigdy nie były zrównoważone a mody to uzupełniały, gram na ps3 w Red Alerta 3, mysle o jakimś Pc dodatkowo bo Comand 4 już jest pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
flim777 Re: gry, które Was uzależniły 28.06.10, 17:37 W życiu wszystkich nie wymienię, tylko te które najbardziej zapamiętałem : - Diablo na PSX'a - seria Tekken - Street Fighter Alpha 3 na PSX - Jet Set Radio (wersja Japońska na Dreamcast'a) - Vietcong na PC (na singlu takie sobie ,ale z online praktycznie nie wychodziłem) Odpowiedz Link Zgłoś
eliot_ness Re: gry, które Was uzależniły 06.07.10, 17:01 settlers 1, colonization, mortal kombat 2, starcraft, tekken, ostatnio BC2 Odpowiedz Link Zgłoś
oceanic815 Re: gry, które Was uzależniły 06.07.10, 20:38 Jak and Daxter 2: Renegade (na PS2) moim zdaniem najlepsze dzieło Naughty Dog Odpowiedz Link Zgłoś
tieu Re: gry, które Was uzależniły 18.07.10, 19:08 Silkroad Online (MMO) Gram już 4 rok w to... Nie widać końca =P. To jest chore, bo każde MMO uzależnia... a gry na klocka mnie nie wciągają tak bardzo... Odpowiedz Link Zgłoś
aope Re: gry, które Was uzależniły 18.07.10, 19:59 Uzależniony nie, ale omamiony tak Counter-Strike i swego czasu Guild Wars (ale to przez redakcje, w której wszyscy grali, więc się dołączyłem i było niedobrze ). Poza tym nie bardzo. Obecnie nie wyobrażam sobie, jak można się uzależnić od gier Ani to psychiczny ani tym bardziej fizyczny orgazm Odpowiedz Link Zgłoś
quadraxis Re: gry, które Was uzależniły 18.07.10, 20:28 Nigdy nie należałem do osób podatnych na uzależnienia(po za tytoniem),ale jak każdy chyba prawdziwy gracz mam takie tytuły,które wyrwały mi setki godzin z życia.Choćby taki Colin 2 w którego zagrywałem się kumplami do nieprzytomności racząc się przy tym nieprzyzwoitymi ilościami piwa.Podobnie z Colin 4,którego uważam za najlepszą samochodówkę w klimatach rajdowych.Z gier dla samotników bezsprzecznie Metroid Prime.Sam już nie wiem ile razy zaliczyłem ten tytuł a mimo to ciągle w odstępach kilkumiesięcznych sięgam po niego tak jakby to było pierwszy raz.Ta gra mnie urzekła jak żadna inna do tego stopnia,że na pytanie o mój ideał kobiety odpowiadam-Samus Aran!Na szczęście dzieje się tak tylko po kliku głębszych) Odpowiedz Link Zgłoś
tytacz Re: gry, które Was uzależniły 18.07.10, 22:20 Ludzie czy Wy nie graliście w najlepszą serię w historii jaką niewątpliwie jest Heroes of Might and Magic?! Toć to każdego kto zagrał uzależniało . Przynajmniej mnie Odpowiedz Link Zgłoś
darth_raven Re: gry, które Was uzależniły 18.07.10, 23:51 The Elder Scrolls III: Morrowind Spędziłem przy tej grze ponad 1,5 roku życia (czasem nawet po naście godzin dziennie), zawaliłem 3cią klasę liceum (średnia 2,9), ale zrobiłem prawie wszystko co w tej grze było do zrobienia : - ponad 700 stron zapisanych w dzienniku - prawie wszystkie artefakty wymienione w książce "Artefakty Tamriel" (dwóch mi brakuje, a jeden pierścień znalazłem nawet w dwóch egzemplarzach ) - niemal wszystkie umiejętności na 100 (został handel i jakieś dwie inne) - a najważniejsze, że wszystko osiągnąłem sam, bo nie miałem jeszcze wtedy dostępu do netu i nie korzystałem z solucji Odpowiedz Link Zgłoś
leakingpointer Re: gry, które Was uzależniły 30.08.10, 03:36 to muszę cię zmartwić, bo wyszło sporo modów a tak na poważnie to prześwietna gra była.. i imho o ile lepsza od "Obliviona" klimatem i światem gry heh, pamiętam jak wyszła pierwsze spojrzenie na Seyda Neen opad szczeny, i graficznie wciąż robi wrażenie.. Odpowiedz Link Zgłoś
kadinnui Re: gry, które Was uzależniły 05.08.10, 14:02 Na uzależnionego to się nie czuję, ale jak mi się pad na ps3 rozwalił to nie mogłem prawie, że bez MW2 się nie nudzić, aż w Diablo 2 zacząłem grać. Odpowiedz Link Zgłoś
drakkain Re: gry, które Was uzależniły 05.08.10, 16:56 Original War oraz seria Rayman (bez kórlików).Przechodziłem te gry już tak wiele razy ,że nie jestem w stanie policzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
blademaster_pl Re: gry, które Was uzależniły 29.08.10, 22:40 Wiec tak - Call of duty Modern warfare 2 , Battlefield Bad company 2 , Castle crashers, Odpowiedz Link Zgłoś
kajmanpl Re: gry, które Was uzależniły 30.08.10, 16:47 Pierwsze uzależnienie: Dyna Blaster. Ostatnio: Picross3D WoWa pomijam, bo ta gra wykracza poza wszelkie kategorie . Odpowiedz Link Zgłoś