radek.zaleski 01.07.10, 18:11 Chcecie przeczytać/obejrzeć recenzję Starcrafta 2 na Polygamii? Z ankiety wynika, że jest tutaj kilku pecetowców... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lubiemajonez Re: Starcraft 2 01.07.10, 18:35 im więcej recenzji tym lepiej, osobiście nie gram na pc ale jestem jak najbardziej na tak Odpowiedz Link Zgłoś
wujekstanek Re: Starcraft 2 01.07.10, 18:46 To niech idą czytać recenzje na gamecornerze. Odpowiedz Link Zgłoś
eliot_ness Re: Starcraft 2 01.07.10, 22:29 nie przesadzaj... dla tak dobrze zapowiadającej się gry chyba można zrobić wyjątek Odpowiedz Link Zgłoś
krisk Re: Starcraft 2 01.07.10, 22:59 Na polygamię wchodzę po to by czytać o grach konsolowych. Starcraft 2 z pewnością nie jest tu najbardziej pożądanym towarem. Ale jeżeli nie opóźni to szybkości pojawiania się innych materiałów to nie mam nic przeciwko, na pewno są osoby które recenzja ta by zainteresowała. Odpowiedz Link Zgłoś
coletrain Re: Starcraft 2 02.07.10, 14:27 tak jeśli będzie oceniana krytycznie pod względem swojej ceny do jakości , skoro 1/3 ma kosztować ok 200 zł to musi być adekwatna do ceny. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gwozdziu Re: Starcraft 2 05.07.10, 13:34 czemu 1/3? nawet, jeśli tylko jedna rasa w singlu będzie, to i tak zajmie więcej czasu niż niejeden shooter, czy paurkourowy tpp w stylu uncharteda, assassin's creeda czy infamousa. a cena jest szokująca co najwyżej dla polskiego pecetowca (a i to już nie bardzo - coraz więcej gier na pc kosztuje przecież >100pln), bo na zachodzie to jest w miarę normalna kwota za grę, a i u nas konsolowcy przywykli jakoś do wydawania dwóch setek na każdy nowy tytuł. Odpowiedz Link Zgłoś
rob1979 Re: Starcraft 2 27.07.10, 11:41 głupawe tłumaczenie... przez kilka ostatnich lat kupowałem nowości na PC w cenie nie przekraczającej 119 zł a teraz mam gładko przełknąć wzrost ceny do poziomu cen nowości konsolowych? Bo na zachodzie tak płacą? A to, że konsolowcy przywykli do wysokich cen to ma być jakiś argument? Do płacenia za multi tez przywykli... i o czym to świadczy ?? Odpowiedz Link Zgłoś
dzierzba Re: Starcraft 2 27.07.10, 12:51 Ja nie mam nic przeciwko temu, ale obserwując to wszystko, gracze pecetowi mają sporo portali, które obchodzą się z nimi jak z jajkiem. Mam na myśli takie zjawisko jak forma przekazania, że dany tytuł również będzie na pc, zawsze tytuł takiej wiadomości musi być krzykliwy, zakończony wykrzyknikiem (dziwię się, że tylko jednym) wręcz oznaka triumfu. Konsolarze takich forów nie mają, zazwyczaj jak jakiś tytuł nie wychodzi na którąś z konsol to podaje się suchą informację i w drugą stronę jest tak samo. Więc na dłuższą metę wolałbym, żeby Starcraft był wyjątkiem, a polygamia została taka jaka jest Odpowiedz Link Zgłoś
soultimer StarCraft 2 27.07.10, 13:47 Ja również byłbym przeciwny takiej recenzji. Jest GC jest MASA innych portali, niech Poly zostanie konsolowa. Mnie nawet denerwują takie teksty jak ten o top 10 myszkach. Wg mnie to całkiem niepotrzebne TUTAJ. Nie zrozumcie mnie źle - z takich portali czytam tylko ten i chce aby był jak najlepszy Odpowiedz Link Zgłoś
34all Re: Starcraft 2 27.07.10, 14:29 gram na PC. mam gdzies konsolowców którzy nie lubią graczy na PC. więc możecie sobie darowac pisanie tej recki na siłe u siebie Odpowiedz Link Zgłoś
radek.zaleski Re: Starcraft 2 27.07.10, 15:03 ale my kochamy graczy PC! 34all napisał(a): > gram na PC. mam gdzies konsolowców którzy nie lubią graczy na PC. więc możecie > sobie darowac pisanie tej recki na siłe u siebie Odpowiedz Link Zgłoś
piezol Re: Starcraft 2 27.07.10, 15:51 Przecie Starcraft to druga najważniejsza (po Fifie) premiera tego roku, nom. Odpowiedz Link Zgłoś
daniob Re: Starcraft 2 27.07.10, 16:27 @Piezol Taa, no co ty nie powiesz. Starka jeszcze zrozumiem, ale Fifa (w dodatku i tak w słabszej wersji niż na PC )? A co, Mafia 2, TDU2, Black Ops czy GT 5 to pies? A no tak, jesteś przecież PeCetowym hipokrytą i ignorantem... @Radzio Jestem na tak Odpowiedz Link Zgłoś
shokako Re: Starcraft 2 27.07.10, 17:18 Hmm, ten temat pokazuje mniej więcej jakie kompleksy ma cała scena "pure" konsolowiczów. Ja gram na 360 i PC i jakoś mi jest to obojętne, chociaż ciekawe jestem jak redakcja polygami zrecenzuje taką PCtowską grę.. Odpowiedz Link Zgłoś
ale_baniav3 Re: Starcraft 2 27.07.10, 22:23 Baaaa brak recenzji Starcrafta Dwa Krwi wymaga. Ile bym dał żeby było na PS3+Move Odpowiedz Link Zgłoś
piec Re: Starcraft 2 27.07.10, 22:57 PC to też platforma do grania, wiadomo Microsoft, Sony, Nintendo zrobią wiele by kupowano gry na ich konsole, w końcu mają z tego nie małą kasę. Na PC to inna sprawa, granie niby tańsze ale sprzęt trzeba często ulepszać + zabawa w sterowniki itp. Lubię konsole ale bez strategii, gier ekonomicznych i fpsów z wykorzystaniem klawiatury i myszki czuję się jakoś ogołocony xD Tak! - Odpowiedz Link Zgłoś
toread Re: Starcraft 2 27.07.10, 23:27 radek.zaleski napisał(a): > Chcecie przeczytać/obejrzeć recenzję Starcrafta 2 na Polygamii? Z ankiety > wynika, że jest tutaj kilku pecetowców... Z moich źródeł wynika, że naczelny zamówił już takową recenzję. Pojawi się zarówno Dla singli, jak i pełna z multi. Odpowiedz Link Zgłoś
vaderpl Re: Starcraft 2 28.07.10, 19:28 W przyszłym tygodni lecę po Starcraft 2 zresztą przez ten sezon ogóra ps3 się kurzy a ja zagrywałem w Die by the Sword i Omikron The Nomad Soul starocie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
vaderpl Re: Starcraft 2 28.07.10, 19:34 zgodnie z tematem również chcę recki "Starcraft 2" jak najbardziej! Więcej gram na ps3 i ukochanej Sega Genesis ale na pc też są gry warte Uwagi !!! Starcraft 2 to jedna z tych gier dla których trzymałem pc i starałem siego ulepszyć Odpowiedz Link Zgłoś