Dodaj do ulubionych

Gran Turismo 5

03.10.10, 18:56
Jakie są wasze wrażenie na razie, kupicie ?? Moim zdaniem GT5 jest boskie big_grin
- System jazdy to ma być coś pięknego smile
- Ilość aut no tutaj bez komentarza jest taka ilość że łohoho big_grin
- Grafika to jedyne mnie martwi jedni mówią że jest piękna inni że słaba ale
grafika to nie wszystko co nie ? wink
Grę na pewno kupie i na razie zapowiada się bardzo dobrze co wy sądzicie ? suspicious
Obserwuj wątek
    • reven Re: Gran Turismo 5 03.10.10, 19:13
      Ja kupuję na 100%. Po prostu nie ma opcji, abym tej gry nie nabył smile O grafikę bym się nie martwił, bo nawet na gameplayach nagrywanych kamerą wygląda świetnie. No i to rozbudowanie... Jak dla mnie must-have.
    • dc_gt Re: Gran Turismo 5 03.10.10, 20:00
      Jesli sie spojrzymy w przeszlosc i przypomnimy sobie, ze jeszcze zadna gra z
      serii gt nie rozczarowała, a co wiecej była olbrzymim krokiem na polu
      elektronicznej rozrywki, a także ze demo gt 5 jakim był prologue sprzedał się
      blisko 2 razy lepiej niz forza motorsport 3 to o przyszlosc oraz jakosc gt 5
      mozemy byc naprawde spokojni. Tysiące samochodów odwzorowane z chirurgiczną
      wrecz precyzją, trasy które powoduja opad szczeny, zmienne warunki pogodowe,
      ktore maja wplyw na zachowanie sie samochodu, temperature asfaltu itd, zmiana
      pory dnia w real time, rozbudowane do niebotycznej skali opcje sieciowe oraz
      spolecznosciowe, wspaniałe zniszczenia, niespotykane dotad zaawansowane AI
      konsoli na taką skalę powoduje, ze gt 5 zdmuchnie forze motorsport 3 jednym
      pierdnięciem stając sie poraz kolejny klasą samą w sobie oraz samą dla siebie.
      • tieu Re: Gran Turismo 5 03.10.10, 21:26
        Noo i publiczność 2x2. Świetnie to wygląda!

Chirurgiczna precyzja? Sorry, ale nie. Auta są świetnie odwzorowane, ale nie
        idealnie.

Czytając Twój post mam wrażenie, że opisujesz swój własny świat. Fakty pozostaną
        faktami. ahhh zapomniałem, pewnie Ci recenzencka wersja gry przyszła nie smile?

Jak dla mnie gra będzie bardzo dobra. Niepokoi mnie jedno - Od gry wymaga się
        teraz bardzo wiele. Czuję, że będzie mały niedosyt... Jak w przypadku Alan Wake..
    • blademaster_pl Re: Gran Turismo 5 03.10.10, 20:25
      Ja kupuje w dniu premiery.Grafika,styl jazdy,samochody.trasy wszystko jest idealne.
    • sora_no_iro. Re: Gran Turismo 5 03.10.10, 20:55
      Fan made trailer dla podtrzymania zapału big_grin
      • reven Re: Gran Turismo 5 03.10.10, 21:01
        Coś pięknego smile
        • marko1005 Re: Gran Turismo 5 04.10.10, 10:56
          Powiem jedno. Gran Turismo 5 m_i_a_ż_d_ż_y big_grin
          kolejny MustHave na PS3 smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka