whocareswho
05.10.10, 09:44
Graliscie już w MoH open betę? Jakie wrażenia?
Moje poniżej:
Kunar. Początek był trudny. Wybiegam, czapa nie wiadomo skąd, respawn i tak ze trzy
razy. Cholera, znowu bedzie jak w becie BF BC2, ciagle ginę, wrogowie jacyś trudno
zabijalni itd. Potem odrodziłem sie w innym miejscu, widzę wroga, strzelam i on (o dziwo!)
po krótkiej seri pada, granatnik , kolejny leży. Jezu, mamy nadal BF BC2 (grafika,
bronie), ale w przeciwnika już nie trzeba wywalić całego magazynka! Cooool! Niestety
ma to też swoje złe strony, bo przeciwnicy też bez problemu mnie załatwiają, szczególnie
snajperzy na tak małej mapie dają się we znaki (nawet dla MW2 ta mapka byłaby mała,
nie wspominając o BF BC2). Generalnie gra się o niebo lepiej niz w BF BC2, jak ktoś się
sparzył na tej grze, proponuję spróbować tej bety póki dostępna, moim zdaniem jest
spora poprawa jeżeli chodzi o system trafień i optymalizację, postać nadal nieco drętwa
(porównuję do MW2), ale jest lepiej niż w becie BF BC2.
Druga mapa (Góry Shahikot) dużo większa, umiejscowienie w górach bardzo ciekawe,
zdobywanie lub bronienie punktów też interesująco wygląda, pod warunkiem, że nie
trafiamy na zespoły debili, którzy punktów nie zdobywają ani nie bronią, ale grają jak w
TDM i liczą fragi.
Generalnie beta MOH mnie pozytywnie zaskoczyła (opinie z zamknietej bety były w
większości fatalne, te powyżej też raczej pochlebne nie są), jeszcze raz się przekonałem,
że nie ma co patrzeć na opinie innych, tylko samemu spróbować. Jedyny minus jak dla
mnie, to jest brak pojazdów w becie. Będą w podstawoej wersji gry?