Sluchajcie, znowu sie przeprowadzam i tym razem zdobycie normalnego netu w domu potrwa znacznie dluzej. Jakis dostep bede miala chocby w pracy, ale sami wiecie, jak to jest - nie zawsze, nie o kazdej porze, niewiele czasu. Sama nie wiem, jak to w tej mojej nowej pracy bedzie wygladac.
Wiec tutaj klade prosby:
1) Smoki. Jako ze niedlugo Halloween, mialabym prosbe o zlapanie nowych i przerobienie szczeniakow (beda zamrozone na gorze, czarne chyba najlepsze?) i jakiegos doroslego na zombie.
Edycja, Tetraaa, Golab - da rade? Jesli jakies nowki sie pojawia (a watpie, zeby do listopada cos sie pojawilo) to tez poprosze.
2) Uni - tu prosba do
Edycji: jesli zdarzy sie, ze nie bede miala dostepu dluzszy czas, kupilabys mi nowe jajka - te sezonowe i znaki zodiaku? Mysle, ze do konca listopada sie wyrobie z netem, ale nie potrafie przewidziec.
3) Howrse - tu prosba do
Loli albo
Lenki: czy zaopiekujecie sie moim koniem i osrodkiem? Trzeba na pewno bedzie przedluzac umowy, kupic sciolke, moze obsiac pole - mam nadzieje, ze tyle uda mi sie zrobic, ale wolalabym, zeby ktos trzymal reke na pulsie, skoro juz sie zaczelam w to bawic
Z gory dziekuje! Dajcie znac, czy moge przeslac hasla.