lubiemajonez 24.10.10, 20:10 www.gamezilla.pl/content/uncharted-3-world-of-deceit-wyplywa-na-powierzchnie-sa-pierwsze-obrazki i co o tym myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paulinea Re: Uncharted 3: World of Deceit 24.10.10, 20:26 Ciekawe... Tylko uważaj, bo mogą usunąć twój post za podawanie linka do konkurencyjnych serwisów Odpowiedz Link Zgłoś
arczisan Re: Uncharted 3: World of Deceit 24.10.10, 20:38 No no no. Po przejściu U2 pierwszą moją myślą było "co mogą dać w u3, by było równie piękne, jak U2?" Odpowiedz Link Zgłoś
sora_no_iro. Re: Uncharted 3: World of Deceit 24.10.10, 20:39 Sądzę że ta gra nie pojawi się przed killzonami infamousami i last guardianami, może nawet ustąpić pierwszeństwa resistancowi... więc na razie się nie napalam. Na pewno liczę na multi i kolejne podniesienie poprzeczki jeśli chodzi o filmowość czy oprawę. A jak donoszą szczęśliwcy, grający w alphe multi k3, u2 pod względem graficznym odpadło. Chętnie popatrzę na kolejny etap rywalizacji między studiami wew. w kwestii grafiki. Odpowiedz Link Zgłoś
lubiemajonez Re: Uncharted 3: World of Deceit 24.10.10, 20:47 No właśnie mi bardzo szkoda multi w U2, gdyby u mnie normalnie działało, to na pewno bym się wkręcił na parę tygodni, niestety nie ma to u mnie sensu bo mam cholernie duże lagi. Podobno wynika to z braku dedykowanych serwerów, wiec modle się, żeby w 3ce je dali Odpowiedz Link Zgłoś
sora_no_iro. Re: Uncharted 3: World of Deceit 24.10.10, 21:01 ja gram do dziś, lagi rzadko, zazwyczaj jak host jest jakiś lewy, ale w takim wypadku szybko go z gry wywala Odpowiedz Link Zgłoś
lubiemajonez Re: Uncharted 3: World of Deceit 24.10.10, 21:15 Mi jak już uda się kogoś zabić wwalając cały magazynek kałacha + strzały z pistola (jakby wszyscy na godmodzie grali x) ) To zalicza mi dopiero gdzieś po 15 sec, żeby kogoś zabić ze snajpy to muszę wywalić 4 naboje i takie inne kwiatki, oczywiście mam też opóźnienie i zawsze mnie ktoś zabije... Czasami nie mogę się w ogóle zalogować i zawiesza mi konsole, ewentualnie muszę czekać parę minut, może to wina netu w co jednak wątpię, bo w kz czy resistance czegoś takiego nie mam. A właśnie, zastanawiam się teraz nad ofertami neozdrady 20 mb/s + 30 kanałówi i UPC, 25 mb/s za to drożej o wiele i przymus wykupienia abonamentu 80 kanałów + 4 hd... Neostrada jest w jakimś sensie gorszym dostawcą? Odpowiedz Link Zgłoś
blademaster_pl Re: Uncharted 3: World of Deceit 24.10.10, 22:21 Dobrze wiedziec.mam jeszcze duzo Exow do przejscia a teraz jeszcze YLOD mnie dopadł to do premiery przejde wszystkie gry Odpowiedz Link Zgłoś
adam_b Re: Uncharted 3: World of Deceit 24.10.10, 21:49 Się Amazon obudził. Te koncepty to od marca chyba krążą, praca domowa jakiegoś studenta na zajęcia z architektury. Odpowiedz Link Zgłoś
sora_no_iro. Re: Uncharted 3: World of Deceit 24.10.10, 22:44 ty ameryki też nie odkrywasz, też widziałem to jakiś czas temu, ale temat na forum jak najbardziej sie przyda majonez - ja mam radiówkę i nie narzekam Takie prędkości w mojej okolicy jak na razie są nieosiągalne, ale lag w u2 to rzecz sporadyczna (na tyle by nie zniechęcać do gry). Chyba jednak masz coś z netem Tak samo jak ktoś z poly nie widział w demons soul innych graczy, chociaż teoretycznie był w trybie online, a net w konsoli i inne gry działały normalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
oceanic815 Re: Uncharted 3: World of Deceit 25.10.10, 16:06 Tak jak U2 miało na metacritics 96, to dla mnie U3 miałoby pełne 100 gdyby dali tryb multiplayer offline. Znacie jakie dobre TPSy na ps3, w których jest multiplayer offline? Odpowiedz Link Zgłoś
sora_no_iro. Re: Uncharted 3: World of Deceit 25.10.10, 17:40 masz na myśli coopa?;p Odpowiedz Link Zgłoś