ghostek 14.11.10, 10:15 jakie są Wasze opinie? Podoba się? Pojawiło się coś nowego od czasu premiery? A i jeszcze jedno są DLC do ACII? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
syc82pl Re: Polski Live 14.11.10, 19:32 Ja gram właściwie tylko w gry pudełkowe, z bajerów typu facebook nie korzystam, więc dla mnie zmiany są jak na razie właściwie niezauważalne. Odpowiedz Link Zgłoś
arczisan Re: Polski Live 14.11.10, 22:13 Przeniosłem konto w dniu premiery Live w Polsce. Nie miałem żadnych większych problemów. Nie będę jednak ukrywał, że przechodziłem z konta Silver, a aktywowałem Live dopiero po migracji. Co do samego Live, moim zdaniem jest lepiej, niż przypuszczałem. Jeśli naprawdę niedługo wyjdzie w GoD Alan Wake, to będzie to najtańszy tytuł na rynku (na allegro i w sklepach ceny ciągle po 130, 150zł). Brakuje wielu gier (przykładowo Mortal Kombat 2, Wolfenstein, ), wiele dem z blokadą regionalną już działają (Bourne, Dark Sector, CoD World at War) Moim zdaniem na chwilę obecną jest lepiej niż przypuszczałem, że będzie. A co do dodatków do AC II: marketplace.xbox.com/pl-PL/Product/Assassins-Creed-II/66acd000-77fe-1000-9115-d8025553083b?DownloadType=GameAddon#LiveZone Odpowiedz Link Zgłoś
ghostek Re: Polski Live 15.11.10, 20:10 Ok wielkie dzięki. Podsumowując dobra robota Microsoftu... Szkoda że tak późno... Odpowiedz Link Zgłoś
largo Re: Polski Live 22.11.10, 18:03 Szkoda, że jeszcze nie ma nas (Polski) w M$ Markecie. Dzisiaj np. Bioshock 2 w promocji za 9,99$. Odpowiedz Link Zgłoś
henrar Re: Polski Live 22.11.10, 18:12 Brakuje chociażby ME2 (dem i DLC, nawet trailerów), jest malo Games on Demand (F3, AC, Halo 3 i jeszcze 4 inne). Ale ogólnie nie jest tragicznie - jest nawet dobrze Odpowiedz Link Zgłoś