Jako wielki fan całej serii assasin creed z niecierpliwością czekam (niestety dłużej od was konsolowcy

) na nową 3 część czyli Brotherhood, mam nadzieję że będzie równie dobra (a nawet lepsza) niż 2.
To że pewnie z dwa miesiące będę jeszcze musiał poczekać na edycję dla PC w cale nie budzi u mnie flustracji, bo uważam że jeśli ubisoft da radę wymyślić coś naprawdę porządnego na crackerów i gdy było by możliwe wykorzystanie tego nie tylko do jednej gry, i w jakimś stopniu pozwoliło by to na obniżenie piractwa na pc, to może wreszcie nie była by to platforma tak pomijana i wychodziło by wiele gier które są exclusiwami dla xboxa, gdzie przekonwertowanie gry na PC podobno (według deweloperów ) nie jest żadnym problemem.
Mam pytanie czy wy także uważacie tak jak ja czy może jesteście zdania że nie ma sensu robić zabezpieczeń bo i tak zostaną złamane
(te zabezpieczenia z Assasin Creed II wydaję mi się że były udane, bo miesiąc potrzebowali na ich złamanie, a ja grę przeszedłem bez większych problemów, tylko w drugi dzień od premiery pamiętam servery padły bo się skidrow włamywał xD i nie dało się w singla grać).