Dodaj do ulubionych

Najlepsze gry na PSP. Co polecacie?

22.11.10, 20:52
Tak się nie ciekawie składa, że wpakują mnie jutro do szpitala na parę dni. Ma to swój mały plus, pożyczyłem od kumpla PSP żeby nie zanudzić się na śmierć i nie wiem w co tu grać? Licz na wasz pomoc (obeznanych z tą konsolą). Jakie gry polecacie najbardziej, co miażdży na tę konsole? Uprzedzam, że mam pożyczonego God of War: Ghost of Sparta, LittleBigPlanet, Dragon Ball Z, FIFA10, Tekken 6. Ale wątpie, że to wystarczy. Ahh, nareszcie trochę czasu na ogranie gierek z PSP, myślałem, że te chwile nigdy nie nadejdą : ) Proszę o szybkie odpowiedzi kiss
Obserwuj wątek
    • blademaster_pl Re: Najlepsze gry na PSP. Co polecacie? 22.11.10, 21:29
      Dissidia Final Fantasy
      Patapon 1 i 2
      Field commander
      Gran Turismo (bez kariery niestety)
      Jeanne Darc
      Motorstorm Arctic edge
      Soul calibur Broken destiny
      MGS Peace walker
      Loco roco 1 i 2
      Flat out head on
      GTA Vice city,i jeszcze jakas czesc
      Burnout legends Greatest Hits
      Metal slug anthology

I to chyba tyle.
    • darth_raven Re: Najlepsze gry na PSP. Co polecacie? 22.11.10, 22:18
      sama Dissidia: Final Fantasy (ja mam już 28h na liczniku) zapewni ci wiele godzin
      do tego Crisis Core,
      MGS: Peace Walker
      i miesiąc wyrwany z życia wink

z krótszych to:
      oba God of Wary
      Patapony
      Resistance: Retribution
      • flapjack Re: Najlepsze gry na PSP. Co polecacie? 22.11.10, 22:31
        Gran Turismo niezbyt przypadło mi do gustu na PSP sad i nie jestem fanem Metal Gear Solid, więc Peace Walker mnie nie zajmie na dłużej niż 10minut. Jest coś a'la Sonic? God of Wary na pewno dorzucę, dzięki wink
        • spike338 Re: Najlepsze gry na PSP. Co polecacie? 22.11.10, 22:49
          Final Fantasy VII, na PSP świetnie się sprawdza.
          • arczisan Re: Najlepsze gry na PSP. Co polecacie? 23.11.10, 02:25
            Dopisuję się do listy. FF VII i FF VIII i możesz nawet miesiąc siedzieć w szpitalu. Do tego Crisis Core, jeśli wkręcisz się w misje, to zabawy starcza na więcej niz 100h. Paptapon 2 również potrafi przykuć na długie dni. Koza tym Killzone Liberation jest świetny.
    • reven Re: Najlepsze gry na PSP. Co polecacie? 22.11.10, 22:54
      Daxter mi się swojego czasu bardzo podobał. I któryś z Burnoutów smile
    • panpoker Giery 23.11.10, 07:48
      Midnight Club: L.A Remix (zaj*bista grafika i duże miasta), Midnight club 3: DUB Edition, Daxter, GTA: LCS, GTA: VCS, MGS: Peace Walker, MGS: Portable Ops.
    • cyniczne_oko sporo zalezy od gustu 23.11.10, 08:57
      Ja osobiscie lubie RPG , z uwzglednieniem jRPG i sRPG. Z tych rodzajow polecalbym jRPG Star Ocean First Departure i Final Fantasy 7 Crisis Core, z sRPG Valkyrie Chronicles 2 i Astonishia Story. Kazda z gier oferuje kilkadziesiat godin rozrywki. Milego grania.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka