shakal 08.12.10, 14:55 No właśnie tak jak w temacie. Czy jest możliwość? Ile będzie to kosztowało? A może ktoś z was ma prenumeratę, jeśli tak to chciałbym też znać mniej więcej czas przesyłki. Dzięki bardzo ;] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shakal Re: Prenumerata GameInformer - Polska 08.12.10, 19:14 Jeszcze dodam że w necie nie ma dosłownie ŻADNEJ informacji o kupnie tego magazynu. I jest to jedyny wątek który pokazuje Google. Odpowiedz Link Zgłoś
ff_fan Re: Prenumerata GameInformer - Polska 08.12.10, 19:55 Zerknij tu: www.gameinformer.com/p/subscribe.aspx A dokladniej chodzi mi o to "If you are inquiring about an international subscription (anywhere outside of the United States), please contact Customer Service" Odpowiedz Link Zgłoś
shakal odp 08.12.10, 20:08 Próbowałem już się skontaktować z obsługa klienta lecz już 3 dni czekam i zero odpowiedzi. Dlatego ponawiam pytanie, czy ktokolwiek próbował/zamawial prenumeratę do Polski? Odpowiedz Link Zgłoś
arczisan Re: odp 08.12.10, 20:29 A czy to przypadkiem nie amerykańska gazeta? Bo jeśli tak, to pamiętaj o przesunięciu czasowym, żeby nie okazało się, że próbujesz się do nich dodzwonić gdy u nich jest noc. Odpowiedz Link Zgłoś
kmh Re: odp 08.12.10, 20:42 A masz w pobliżu jakiś dobrze zaopatrzony Empik? Miałem wrażenie, że kiedyś widywałem tam GI. Odpowiedz Link Zgłoś
shakal odp 10.12.10, 16:44 @kmh Wysłałem zapytanie do Empiku czy sprowadzają GI, niestety nie. Tymczasem przyszła odpowiedź z Obsługi Klienta: wklej.org/id/435374/ No ok wszystko fajnie, ale ciekawi mnie ta część: wklej.org/id/435377/ Chodzi o opłatę przesyłkową czy może cło? Ktoś się w tym orientuje? PS Przepraszam za wylinkowanie, niestety skrypt forum zgłasza SPAM Odpowiedz Link Zgłoś
arczisan Re: odp 10.12.10, 17:57 Mnie, po kliknięciu linka włącza się jakiś wierszyk. Sprawdź linki. Odpowiedz Link Zgłoś
shakal Re: odp 10.12.10, 20:08 Poprawka pierwszy link: wklej.to/tMcE drugi: wklej.to/MrLj Odpowiedz Link Zgłoś
shakal Re: odp 10.12.10, 20:14 Ehh znowu nie działa... BBCode coś miesza i do linka dodaje jeszcze "[/url]", skopiujcie po prostu adres... Odpowiedz Link Zgłoś