reven 18.12.10, 17:06 Czy na ulicach Waszych miast można znaleźć jakieś growe motywy? W mojej miejscowości na bannerze jakiegoś warsztatu można zobaczyć postać bardzo przypominającą Mario. A jak jest u Was? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
reven Re: Gry na ulicach miast 18.12.10, 17:10 Oczywiście pochwalcie się zdjęciami! Odpowiedz Link Zgłoś
reven Re: Gry na ulicach miast 18.12.10, 17:25 Ja postaram się dodać fotkę w najbliższym czasie Odpowiedz Link Zgłoś
jaq łódź 18.12.10, 18:27 Na podwórku łódzkiego klubu Jazzga wylądował kiedyś space invader i kilka klocków z tetrisa, co na szczęście autor uwiecznił wrzucając kilka zdjęć na bloga: fufufuafterhours.blogspot.com/2008/06/street-game-tetris.html fufufuafterhours.blogspot.com/2008/05/street-games-part1.html Dziś niestety jest to już ledwo widoczne, ale kto wie, może trzeba wskrzesić ten pomysł? bigup zwłaszcza za invadera widocznego z satelity! Odpowiedz Link Zgłoś
snejk Re: Gry na ulicach miast 19.12.10, 20:29 W moim miasteczku sklep z bronią reklamuje Rubi z WET-a Odpowiedz Link Zgłoś
turbogadkotick Re: Gry na ulicach miast 19.12.10, 21:39 Wprawdzie w Krakowie już nie mieszkam, ale na ul. Szewskiej (jedna z "odnóg" Rynku) swego czasu do jednego z klubów zapraszał plakat z "panią z lizakiem" znaną z okładki oraz ekranu ładowania GTA4. Odpowiedz Link Zgłoś
blademaster_pl Re: Gry na ulicach miast 19.12.10, 21:54 U mnie fajne grafiti było gościu z padem stał a obok te stworki z Space invaders. Był też Popeye ale to bardziej do filmu/bajki niż do gry Odpowiedz Link Zgłoś
reven Re: Gry na ulicach miast 20.12.10, 00:06 Jeśli macie możliwość to wrzucajcie fotki, choć z tego co mówicie mój mario na bannerze od mechanika to pikuś ;p Odpowiedz Link Zgłoś
autfrejn Re: Gry na ulicach miast 20.12.10, 08:19 Hmmm na mojej dzielnicy doświadczyć możesz twórczości słownej rodem z "Franco" ale chyba nie o to Ci chodziło prawda? Odpowiedz Link Zgłoś