Dodaj do ulubionych

Ołł yea MAFIA 3 !

03.01.11, 22:32
Witajcie mam dla was do przedstawienia bardzo ciekawy news ^^ . Mianowicie chodzi mi o Mafie 3 i pewna strona już opisuje lekko grę i pozwala wybrać ocenę aaa i data premiery też jest cool .
LINK :
www.gameriddles.com/gra/mafia-3,783.html
Obserwuj wątek
    • sora_no_iro. Re: Ołł yea MAFIA 3 ! 03.01.11, 22:39
      etam ja sobie w opisie na gg ustawie, że mafia wyjdzie w 2012. Źródło w żaden sposób nie wiarygodne i nie podające niczego czego nie wiemy a raczej nie domyślamy się. Ot tak sobie wrzucili jako pewniaka który na pewno wyjdzie...
    • fisz96 Re: Ołł yea MAFIA 3 ! 03.01.11, 22:40
      Hmm nie wiem czy to nie jest przypadkiem jakiś FAKE ale jeżeli nie to koniec świata mnie nie powstrzyma żeby pograć .
      • fix_poland Re: Ołł yea MAFIA 3 ! 03.01.11, 22:52
        Wiem za pewnie to FAKE w ogóle o tej stronie nawet nie słyszałem ale dziwne że na tym serwisie nie ma już GTA V Killzone 4 czy coś smile
        • fisz96 Re: Ołł yea MAFIA 3 ! 03.01.11, 22:56
          to poco siejesz panikę i niepotrzebny entuzjazm w dodatku dajesz info z niesprawdzonego źródła sciana sciana
          • fix_poland Re: Ołł yea MAFIA 3 ! 03.01.11, 23:08
            Jednym z powodów mogło być pokazanie ludzkiego debilizmu . wink
            • m2m2 Re: Ołł yea MAFIA 3 ! 03.01.11, 23:43
              Wydaje mi się, że informacja ta jest całkiem prawdziwa. Z dwóch powodów, czytając zagraniczne serwisy natknąłem się na taką notkę, ponadto NAJWIĘKSZE czasopismo o grach (cdaction) nakreśliło metrykę Mafii III. Komu zależy to znajdzie w google. Pozdrawiam.
            • coletrain Re: Ołł yea MAFIA 3 ! 04.01.11, 11:40
              chyba swojego

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka